Fleshlight Girls Stoya Destroya

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fleshlight Girls Stoya Destroya 1
 • Fleshlight Girls Stoya Destroya 2
 • Fleshlight Girls Stoya Destroya 3

Fleshlight Girls Stoya Destroya

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

59,90 €

  Kuvaus

  Fleshlight Girls -tuotesarja on valmistettu maailman kuumimpien pornotähtien intiimialueiden pohjalta, ja tämä malli on tarkka kopio Stoyan kaikkein pyhimmästä.

  Fleshlight Girls Stoya Destroya on valmistettu SuperSkin-materiaalista, joka jäljittelee aitoa ihoa erehdyttävän tarkasti. Sen holkin sisärakenne on todella tiukka ja stimuloiva "Destroya"-malli, joka on yksi tiukimmista Fleshlight-holkeista.

  Voit itse hallita Fleshlightin sisälle muodostuvaa imuttavaa alipainetta kiertämällä sen pohjassa olevaa kierrekorkkia samalla kun työnnyt sen sisään.

  Käytön jälkeen voit irrottaa pehmeän holkin kuoresta ja pestä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: SuperSkin.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 25 cm.
  VEDENKESTÄVÄ: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  huima noo maistuu maistuu........... todella hyvä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Loistava Olen tyytyväinen ostokseen. Puhdistamiseen menee hetki, mutta on sen arvoista.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Paras Fleshlight Useampia malleja koittanut, mutta oli uusi Destroya ostettava. Ylivoimaisesti paras insertti. Mikään muu inserteistä ei stimuloi samalla tavalla. Toki tämänkin kanssa pääsee taivaisiin vasta, kun toinen osapuoli hoitaa liikuttamisen.
  Vanha toki kesti useamman vuoden, joten laatu on sinällään hyvää, mutta desinfiointi aineista ja puutereista huolimatta ulkopuolelle alkoi mustia pilkkuja tulemaan. Lisäksi lopulta myös parista kohtaa materiaali repeytyi, luultavasti pesueen vuoksi pois ottaessa venyy aina ja lopulta repeää. Puhutaan kuitenkin useammasta vuodesta, joten eiköhän se ole aika hyvä saavutus.

  Jos fleshlightista pitää, tämä on ainut insertti jota enää voin suositella.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mitäänsanomaton alku, mutta sitten... :) Tuote tulee lämmittää hyvin, esim. kuumassa vedessä pesualtaassa. Itse hankin Fleshlightin omaa liukkaria, joka tuntuu toimivan erinomaisesti tuotteen kanssa.
  Aluksi reikään työntyessä oli hieman jopa pettynyt fiilis, koska odotin (monesta paikasta lukeneena) tajunnanräjäyttävää puristusta ja juomujen hyväilyä aukosta alkaen.
  Varsinaisesti nuo ensimmäiset juovat eivät hirveämmin aluksi tunnu (lievää kutittelua vain), mutta terskan lipuessa eteenpäin, ekaan kammioon ja varsinkin toiseen kammioon ja siellä soutessaan, tuntuu terskassa noiden nystyröiden "kääntyily" sekä suuaukon ja kammioiden väliset tiukemmat kohdat aivan taivaalliselle. Ja vielä hieman syvemmälle painaessa tuo loppuosan kapea reikä avautuessaan terskaa vasten aiheuttaa uskomattoman kutkuttavan tuntemuksen.
  Tuotteen "anatomisista mitoista" löytyy googlella kuva, mutta niissä kannattaa huomioida, että alussa on häpyhuulet ja pieni pätkä suoraa putkea, jolloin peniksen ulottuvuus varsinkin tuohon kapeaan loppukäytävään voi olla rajallinen.
  Vertailen hieman vanhaan original inserttiin, niin Fleshlightin materiaali on kehittynyt huimasti muutamassa vuodessa. Tuo vanha on käytännössä suora putki, ja siihen työntyessä liukkari kulkee vain edellä ja putki kuivaa, Destroyassa liukkari jää juomuihin ja nystyröihin, mahdollistaen muutamalla tipalla leikkimisen pitkäksi aikaa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Girls Stoya Destroya

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *