Fleshlight Go Surge Pink Lady Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fleshlight Go Surge Pink Lady Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Fleshlight Go on erittäin suosittu miesten masturbaattori. Se on 17% pienempi kuin tavalliset Fleshlightit, joten se on helppo napata vauhtiin mukaan.

  Holkin aukko muistuttaa pehmeää ja houkuttelevaa emätintä, ja se on valmistettu joustavasta SuperSkin-materiaalista, joka tuntuu todella aidolta. Holkin sisäpuoli on juomutettu kiihottavilla kohoumilla, jotka tuntuvat nautinnollisilta hieroessaan penistäsi. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, mikä saa masturbaattorin tuntumaan entistäkin aidommalta.

  Puhdistat holkin helposti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Suosittelemme käyttämään holkin sisä- ja ulkopuolelle puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen myös Fleshlightin huoltojauhetta, joka auttaa säilyttämään sen pehmeyden ja joustavuuden.

  Tiedot

  MATERIAALI: SuperSkin.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 21,5 cm.
  HALKAISIJA: 5,1-7,6 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Loistokapine Erittäin lähellä aitoa värkkiä, nystyrät tuo kivaa pientä säpinää. Hyvän otteen saa tuubista. Tosi helppo pestä, menee ihan puolella litraa vettä juhlakuntoon koko hoito. Ainut negtatiivinen minkä keksin, olis että tuo kaulassa oleva sisushihaa paikallaan pitävä muovirinkula joskus irtoilee käytössä, ja hiha valahtaa sentin - 2 päähän pötköstä, tosin tämän voi sillä estää että painaa sen vaan tiukasti putkeen kiinni, tarvittaessa sitten liimaa tuubiin kiinni uudelleen jos tehdasliimat pettää tms.
  Ihan loistotuubi ekaksi taskutoosaksi kokeilumielessä, hieman kompaktimpi kuin alkuperäinen, mutta pituutta silti riittää.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Go Surge Pink Lady Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: