Fleshlight Pink Lady Original

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fleshlight Pink Lady Original

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

67,95 €

  Kuvaus

  Pink Lady on se alkuperäinen Fleshlight. Nykyisin Fleshlight on maailman suosituin miesten masturbaattori. Jos olet etsimässä ensimmäistä masturbaattoriasi, Pink Lady on oivallinen valinta. Se tuntuu vähintään yhtä hyvältä kuin seksi naisen kanssa, ja jotkut väittävät sitä jopa paremmaksi. Holkin sileä rakenne tekee siitä täydellisen miehille, joilla on tavallista suurempi tai herkempi penis.

  Pink Lady simuloi naisen emätintä todella realistisen tuntuisesti. Tämä johtuu pehmeästä holkista, joka on valmistettu Real Feel Super Skin ‑materiaalista. Fleshlight tuntuu erittäin aidolta. Rungon päädyssä olevan korkin avulla voit luoda peniksen ympärille alipaineen saadaksesi aikaan vielä tiukemman tuntemuksen.

  Käytön jälkeen Fleshlight on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Real Feel Superskin.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: Sisäinen 23 cm, ulkoinen 25,4 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 1,9 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Mahtuva siksi mahtava Kuvauksessa kerrotaan: "Holkin sileä rakenne tekee siitä täydellisen miehille, joilla on tavallista suurempi tai herkempi penis." Tähän sisältyy tärkein syy, miksi olen Originalin tyytyväinen ja tyydytetty käyttäjä. Miehet joilla on poikkeuksellisen pitkä ja paksu penis tietävät kantapään kautta, että sellaisen itsetyydytysvälineen löytäminen, jonka sisään voi työntyä kokonaan, on erittäin vaikeaa. Fleshlight Original onkin erityisesti paksukaluisimpien miesten valinta. Ympärysmitaltaan ja pituudeltaan pienemmille peniksille sopivia välineitä löytyy rajattomasti niin Fleshlightin kuin muidenkin valmistajien valikoimista. Toki jos käyttäjä on kovin herkkänahkainen, silloin Original saattaa olla stimuloivampaa sisusta viisaampi valinta kokoseikoista välittämättä. Itse olen vannoutunut esinahkamies, joten herkkyyttä löytyy luonnollisesti. Olen myös tottunut rakastelemaan synnyttäneiden naisten kanssa, joten mitään ultratiukkuutta en edes kaipaa. Oli mini, semi tai maxi, esinahka on tai off, liukuvoidetta pitää käyttää runsaasti. Fleshlight palkitsee kovahermoisen ja -kaluisen käyttäjän voimakkaalla orgasmilla ja runsaalla siemensyöksyllä. Originalin etuihin edellä mainittujen lisäksi kuuluu pesun, kuivauksen ja huollon kätevyys. Sperma ja liukuvoide, ja miksei vaikka sylki, on helppo pestä sileästä sisuksesta, nopea kuivata ja kätevä käsitellä hoitojauheella. Näin laadukas materiaali säilyttää ominaisuutensa ja käyttöikä muodostuu pitkäksi. Myös hygienia pysyy hyvänä. Nakuasioista ei kannata kiistellä, mutta itse pidän Originalin suuaukon muotoilua runsaine huulineen puoleensavetävänä. Jos maailma olisi täydellinen, Fleshlight pysyisi pitämättä halutussa asennossa paikassa kuin paikassa. Helppokäyttöisyydesta siis yksi tähti pois. Muutoin suosittelen lämpimästi isojen poikien leikkeihin!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Pink Lady Original

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *