Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack 1
 • Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack 2
 • Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack 2
 • Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack 3

Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

92,95 €

88,90 €

  Kuvaus

  Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi maailman nautinnollisimman kestävyysharjoittelun.

  Pakkaukseen kuuluu suosittu Fleshlight Stamina Training Unit (STU), joka on yksi stimuloivimmista Fleshlight-malleista. STU:n holkki on todella pehmeä ja aidontuntuinen, mutta lisäksi sen sisärakenne on nystyröity uskomattoman kiihottavasti. Jos kestät 10 minuuttia Fleshlight Stamina Training Unitin kanssa, kestät vähintään saman verran kumppanisi kanssa.

  Lisäksi saat vesipohjaisen Fleshlube-liukuvoiteen, joka tekee itsetyydytyskokemuksestasi vielä nautinnollisemman, sekä Fleshlight Shower Mount -telineen, jonka avulla voit kiinnittää Fleshlightisi koviin, sileisiin pintoihin ja käyttää sitä ilman käsiä.

  Käytön jälkeen pese Fleshlight-holkkisi huolellisesti mukana tulevalla antibakteerisella Fleshlight Fleshwash-puhdistussuihkeella. Sen kuivuttua kokonaan suosittelemme käyttämään holkin sisä- ja ulkopinnalle mukana tulevaa Fleshlight Powder -huoltojauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa.

  Tiedot

  FLESHLIGHT STAMINA TRAINING UNIT
  MATERIAALI: Real Feel Super Skin ja muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 25.4 cm, sisäpituus 23 cm.
  HALKAISIJA: 0,7 cm - 1,9 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
   
  FLESHLUBE VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE
  MATERIAALI: Vesipohjainen.
  PARABEENITON: Kyllä.
  DERMATOLOGISESTI TESTATTU: Kyllä.
  ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
  KOKO: 100 ml.
  TUOKSU: Neutraali.
  KONDOMITURVALLINEN: Kyllä.
   
  FLESHLIGHT FLESHWASH PUHDISTUSSUIHKE
  MATERIAALI: Mieto puhdistussuihke.
  KOKO: 100 ml.
   
  FLESHLIGHT POWDER
  MATERIAALI: Patentoitu jauhe (100 % maissitärkkelys).
  KOKO: 155 g.
  KORKEUS: 14,2 cm.
   
  FLESHLIGHT SHOWER MOUNT + FLIGHT-ADAPTERI
  MATERIAALI: Muovi.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  YHTEENSOPIVUUS: Sopii kaikkiin tavallisiin Fleshlight- ja Fleshlight Flight -malleihin paitsi Ice-malliin. Fleshlight Shower Mount ei ole yhteensopiva Flight Instructor-, Blade-, Sword-, Alien- tai Sex-in-a-Can -tuotteiden kanssa.

  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Mukavan tuntuista harjoittelua Tuote on erittäin mainion tuntuinen. Käyttövalmistelut vievät hieman aikaa, mutta ovat sen arvoisia. Insertin saa lämmitettyä mukavan lämpöiseksi lämpimässä vedessä, jonka jälkeen hieman liukuvoidetta kullille ja tositoimiin. Kokemus on melkein aidontuntuinen ja imua saa säädettyä kotelon päässä olevan korkin avulla. Tällä onnistuu hitaampi harjoittelu jos malttaa mielensä tai sitten nopeat orgasmit jos panetus on riittävän paha.

  Kooltaan noin 20cm/4cm kullilla puristus on erittäin mukavan tuntuinen ja tuntuma tekopillussa on taivaallinen. Jälkisiivous vie hieman alkuvalmisteluja enenmmän aikaa, mutta se kannattaa jotta tämä pysyy käyttökuntoisena pidempään. Value Pack sisältääkin mukavasti kaiken hoitoon tarvittavan.

  Myös suihkuun tarkoitettu holkki toimii kuin unelma, kuuman veden virratessa voit antaa tilaa myös nautinnoille.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  suht. aidon tuntuinen tuote täytti lupaukset, kaikki tarvittava samassa pakkauksessa. En ollut tiennytkään, että tekopimppikin tarvii esileikit... eli lämmittää lämpimällä vedellä. Tuntuu kyllä todella pehmeältä & hyvältä. suhtauduin tuotteeseen hiukan varauksella, mutta olikin positiivinen yllätys. Eiköhän tällä yhden kuivemman kauden taas pettämättä kestä. luikkaria täytyy kyllä käyttää suht. reippaasti & pesuun, kuivailuun yms. kyllä kuluu aikaa. Kyllä minun mielestäni käsihommat voittaa silti
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Treeniväline. Loistava ostos. Tämä teollinen tuote on hinnaltaan ja laadultaan parasta A-luokkaa. Varsinkin imukuppiteline antaa sinkkuolosuhteissa elävälle mahdollisuuden treenata suihkussa lantion liikettä liikkuvaksi, notkeaksi ja hieman pyöriväksi, samalla kun liikkumisen motiivi löytyy kuin itsestään.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Toimii Itsellä on kokemusta kymmenistä eri tekopimeistä ja tämä STU on ollut ennenkin kalustossa mut joskus tekopimpsallekin tulee tunnit täyteen ja pitää hankkia uusi. STU kuuluu omaan top10 listaan sijalle 4. Nimenomaan treenaamiseen erittäin hyvä koska tämä ei vie agressiivisesti suoraan orgasmiin ja itse olen tällä onnistunut treenaamaan fleslight launch:ia apuna käyttäen tietty kestävyyttä mutta myös laukeamaan monta kertaa yhden seisokin aikana ja nämä yhdessä tekee yhtälön jota naiset monesti hakee partneristaan.

  Paketissa on kaikki mitä tarvitset käyttöön ja pesuun.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack Tuote täyttää lupaukset, eli tuottaa tyydytystä ja orgasmeja. Materiaali on todella pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Miinuspuolena se, että "huolto" vie aikaa (pesu ja talkitseminen). Tästä paketista löytyy kuitenkin kaikki tarpeellinen ja mikä parasta, täällä se on huomattavasti halvempi kuin muualla. Suosittelen varauksetta!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *