Liberator Jaz Seksityyny
Liberator Jaz Seksityyny
89,99 €
Hyvä hinta
Liberator Jaz Seksityyny  1

Liberator Jaz Seksityyny

4.4 (5)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
89,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Haluatteko tehdä lempiasennostanne vieläkin paremman, tai haluatteko ehkä kokeilla aivan uusia asentoja? Jos vastauksenne on kyllä, on Liberator Jaz täydellinen seksityyny teille.

Kiilanmuotoinen tyyny mahdollistaa uusien asentojen kokeilemisen ja vanhojen kokeilemisen aivan uusista kulmista - kokeilkaa esimerkiksi lähetyssaarnaajaa siten, että tyyny auttaa teitä saavuttamaan syvemmän yhtymisen ja paremman stimulaation naisen G-pisteelle. Liberator Jazia voi myös käyttää apuna sellaisten asentojen kokeiluun, joita on muuten epämukava tai vaikea kokeilla.

Liberator Jaz on pehmeä ja tukeva tyyny. Se pysyy paikallaan käytön aikana, säilyttää muotonsa eikä ole liukas ihoa vasten, toisin kuin tavalliset tyynyt tai taitetut peitot.

Liberator Jaz sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin seksityynyjen käyttäjille. Käytä tyynyä tuomaan vielä enemmän seksuaalista nautintoa yhteisiin hetkiinne.

Liberator Jazissa on irrotettava päällinen, jonka voi pestä pesukoneessa. Tyynyn sisäosa on polyesteria, joka ei kestä pesua.

Liberator Jaz on 18 cm korkea, 37 cm leveä ja 50 cm pitkä.

Tiedot

MATERIAALI: Tyyny on valmistettu polyuretaanista, päällyste mikromokasta.
MITAT: 18 cm x 37 cm x 50 cm.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, tanska. 

TUOTENUMERO: 13469.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
LOISTAVA

Se on erittäin kaunis, pidän siitä, kiitos

-
5 5 1
Erittäin kätevä tyyny

Oletko kyllästynyt pehmeiden tyynyjen käyttämiseen makuuhuoneen leikkeissä ja siihen, että nämä ovat samoja tyynyjä, joille painat pääsi jälkeenpäin? Nyt voit lopettaa etsinnän! Olen käyttänyt tätä tyynyä nyt pari vuotta ja käyttänyt sitä paljon, ja se todella on hyödyksi! Toiminto: Toimii hyvin nostaen hänen takapuoltaanhieman ylös (sekä lähetyssaarnaajassa että jos hän on vatsallaan). Erittäin kätevä myös molempien polvien tueksi, jos hän istuu miehen sylissä (silloin miehellä onse takapuolensa alla). Erityisesti minulle, jolla on hieman huonot polvet, olen täysin riippuvainen helpotuksesta, jonka tämä antaa. Toimii varmaan hyvin monessa muussakinasennossa ;) Se on hyvä myös selkänojaksi esimerkiksi, jos nautit aamiaista vuoteessa jne.! Katso: Tyyny ei ole NIIN hillitty, sillä sen muoto eroaa useimmista muistakodin tavaroista, mutta se ei myöskään huuda sitä, mihin sitä normaalisti käytettäisiin. Se, pidätkö muotoilusta/väreistä jne., on aina makuasia.Henkilökohtaisesti se on mielestäni täysin hyvä, eikä siinä ole mitään valittamista muodon, värin tai materiaalin suhteen. Koska se on musta, tahrat näkyväthelposti, mutta kuten monen muunkin asian suhteen, et välttämättä halua käyttää jotain, mikä on likainen (eli laittaa päätäsi tähän puuhaan käytetylle tyynylle).Materiaali/kestävyys: Ulkokuori on helppo ja yksinkertainen pestä. Kuten sanoin, tämä on ollut minulla nyt pari vuotta, ja se on tänä päivänäkin yhtä mukavaa kuinuutena, ilman että olisi "kuopalla" keskeltä tai vastaavaa. Pehmeä samettipäällinen ei liu’u helposti pois, joten sitä ei tarvitse säätää niin paljon,lisäksi päällinen ei liiku niin kuin normaali tyynyliina. Kaiken kaikkiaan huipputuote, jota haluan suositella! Lue lisää

-
5 4 1
Oikein hyvä.

Hurrapute. Makaat mukavasti ja saat hyvän pääsyn. Se ei totta, että se ei lipsahtaisi ulos, mutta se toimi. ;)

-
5 3 1
Tyytyväinen

Ostin tyynyn yllättääkseni mieheni ja onneksi hän piti siitä todella. Se tarjoaa hyvän tuen ja on erittäin mukava. Se on myös helppo ottaa mukaan, joten olemme käyttäneet sitä myös pikaisiin pysähdyksiin pitkien matkojen aikana. Se tekee matkasta perheen syntymäpäivälle paljon hauskempaa :) Pidämme todella siitä, että senpäällä ei liukastele toisin kuin tavallisten tyynyjen päällä. Se on vähän kallis, mutta olemme hyvin tyytyväisiä ja käytämme tyynyä usein. Lue lisää

-
5 5 1
Korkealaatuinen, tukeva ja ehkä vähän hinnakas

TL;DR: Suosittelen lämpimästi tätä tyynyä, jos etsit hyvin laadukasta ja kestävää tyynyä seksileikkeihin tai niiden ulkopuolelle! Myönnän heti alkuun, että ostin tän tyynyt vähän impulsiivisesti koska en ole minkäänmuotoisessa parisuhteessa, joten en ainakaan heti ole harmikseni voinut kokeilla tätä kumppanin kanssa. Mutta ensiltikään kadu ostostani, koska kyllä tälle tyynylle on meille sinkuilekkin käyttöä! Ensiksi epäilin vähän, että jaksaako näin keskiverron kokoinen"erikoistyyny" kannatella "vähän ylipainoista" ruhoani, kun normaalisti tyynyt menevät allani vähän littanoiksi (mikä siis ei ole niiden vika, se onodotettavissa). Mutta materiaali olikin paljon kovempaa, kuin mitä kuvittelin ja voin sanoa, että kyllä tämä tyyny kestää varmasti painavempaakin tavaraa tai ihmistä.Siinä on kuitenkin myös mukavaa "joustoa", et siis makoile minkään kivasti muodoillun kiven päällä, se muotoutuu kroppasi muotoja vasten oikein luonnollisestija mukavasti. Tämän päällä on siis todella kiva makoilla, oli se melkein missä tahansa allasi. Myöskin päällysteen materiaali on ihanan pehmeä ihoa vasten. Se eihiosta ihoa ja se estää tyynyltä liukumisenkin todella hyvin. Se on myöskin todella helppo ottaa pois, jos siihen läikkyy vaikkapa kahvia tai biologisia nesteitä ja setäytyy pestä. Tyyny on kieltämättä tuonut piristettä omaan itsetyydytysrutiiniini ja helpottanut orgasmin saavuttamista tietyissä asennoissa. Olen käyttänyt sitämuutennkin kotona löhöillessäni. Se on mukava niskatuki, kun katson Netflixiä sohvalta ja jalkatuki nukkumaan mentäessä. Ainoana miinuspuolena on tuo tuotteen hintavuus,mutta se taitaa johtua tuosta Liberator- merkistä. Oman käsitykseni mukaan Liberator on brändännyt itsensä seksihuonekalujen uranuurtajiksi ja vaikka tuotteet ovatkinainakin tämän tyynyn perusteella erittäin korkealaatuisia, niin olen aika varma, että oikein hyvälaatuisia ja kunnollisesta materiaalista tehtyjä tyynyjä löytyisihalvemmallakin (vaikkei niitä markkinoitaisikaan seksityynyinä). Vastatakseni kysymykseen "onko tuote kinky?", sanon, että itsessään tämä tuote ei ole kinky.Se on tyyny. Se on muodokas ja hyvälaatuinen tyyny, mutta tyyny kuitenkin. Ainoa mistä sen voisi mielestäni tietää ensisilmäyksellä nimenomaan"seksityynyksi", on tuo hieno Liberatorin logo tuossa kyljessä. Ja senkin tietää vain ne, jotka tietää merkin. Mielestäni tämä tuote sopii loistavastivaniljapuuhiin, kuten kinkyihin leikkeihikin, vain mielikuvitus on rajana! Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi