Liberator Jaz Seksityyny

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Liberator Jaz Seksityyny

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

74,90 €

  Kuvaus

  Haluatteko tehdä lempiasennostanne vieläkin paremman, tai haluatteko ehkä kokeilla aivan uusia asentoja? Jos vastauksenne on kyllä, on Liberator Jaz täydellinen seksityyny teille.

  Kiilanmuotoinen tyyny mahdollistaa uusien asentojen kokeilemisen ja vanhojen kokeilemisen aivan uusista kulmista - kokeilkaa esimerkiksi lähetyssaarnaajaa siten, että tyyny auttaa teitä saavuttamaan syvemmän yhtymisen ja paremman stimulaation naisen G-pisteelle. Liberator Jazia voi myös käyttää apuna sellaisten asentojen kokeiluun, joita on muuten epämukava tai vaikea kokeilla.

  Liberator Jaz on pehmeä ja tukeva tyyny. Se pysyy paikallaan käytön aikana, säilyttää muotonsa eikä ole liukas ihoa vasten, toisin kuin tavalliset tyynyt tai taitetut peitot.

  Liberator Jaz sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin seksityynyjen käyttäjille. Käytä tyynyä tuomaan vielä enemmän seksuaalista nautintoa yhteisiin hetkiinne.

  Liberator Jazissa on irrotettava päällinen, jonka voi pestä pesukoneessa. Tyynyn sisäosa on polyesteria, joka ei kestä pesua.

  Liberator Jaz on 18 cm korkea, 37 cm leveä ja 50 cm pitkä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Tyyny on valmistettu polyuretaanista, päällyste mikromokasta.
  MITAT: 18 cm x 37 cm x 50 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, tanska. 

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Liberator Jaz Seksityyny

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *