Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksihuonekalut ja Lakanat

Valikoimastamme löydätte erilaiset seksihuonekalut ja lakanat, jotka on suunniteltu nimenomaan seksikäyttöön. Kun kokeilette uusia asentoja, on molempien osapuolten mukavuus usein se tärkein syy leikkien onnistumiseen tai täydelliseen epäonnistumiseen. Juuri näissä tilanteissa seksihuonekalut ja lakanat (kuten esim. seksityynyt, kylpykäyttöön tarkoitetut seksilelut ja seksikeinut) pääsevät loistamaan, sillä niiden avulla seksileikit onnistuvat varmasti.

Suosituimmat kategoriat

Myydyimmät tuotteet

Seksihuonekalut sopivat kaikkiin koteihin

Seksihuonekalut helpottavat seksiä kummasti

Jos pohdit asiaa hetken, tulee mieleesi varmasti erilaisia tilanteita, sillä epämukavat asiat muistaa helposti. Ne jäävät mieleen vaistomaisesti, jotta voisimme välttää niitä vastaisuudessa. Verhot oli vedetty ikkunoiden peitoksi ja sinä ja kumppanisi olitte jo varsin kiihottuneita. Ehkä halusitte edetä nopeasti. Ehkä teitte salamapäätöksen siirtää leikit keittiön lattialle tai ruokapöydän päälle. Mikäpä sen kiihottavampaa? Valitettavasti se voi myös olla todella epämukavaa. Pehmeän patjan sijaan polvet ja kyynärpäät porautuvatkin nyt kovaan puuhun. Vartalot kietoutuvat toisiinsa, mutta samalla pehmeä iho hankautuu erilaisiin koviin kulmiin, jota vasten työnnöt eivät tunnukaan ihan yhtä nautinnollisilta. Jo pelkän jalkatuen löytäminen voi osoittautua haasteeksi. Totuus on, ettei perushuonekaluja - ehkä sänkyä lukuun ottamatta - suunnitella tähän tarkoitukseen. Niistä ei vain ole seksihuonekaluiksi.

Eikö olisi paljon kivempaa, jos mukavuus olisi etusijalla kokeillessanne uusia asentoja? Jos monimutkaisemmatkin seksiasennot onnistuisivat ilman ylimääräistä hikeä otsalla? Totuus on joka tapauksessa se, että asennosta tulee hitti vain jos sen epämukavuus ei ylitä sitä nautinnon määrää, jonka se saa aikaan. On toisaalta kuitenkin sääli jättää seksistä mukavaa vaihtelua pois vain siksi, ettei perushuonekaluista ole tarpeeksi apua kuumien asentojen toteuttamiseen. Onneksi seksilelumarkkinat ovat asiasta samaa mieltä, ja niinpä tarjolla on monenlaisia näppäriä apuvälineitä. Tunnetuista brändeistä mm. Liberator, Joydivision ja Fetish Fantasy ovat tarttuneet haasteeseen ja valmistaneet erilaisia seksihuonekaluja, jotka vievät leikit aivan uudelle tasolle.

Nauttikaa uusista asennoista

Seksihuonekalut ovat nykyisin suositumpia kuin koskaan, joten tarjolla on kaikenlaista, mistä voi vapaasti valita. Toisin sanoen saatavilla on jotain jokaiselle ja kutakuinkin kaikkiin kuviteltavissa oleviin tilanteisiin. Miten niitä sitten kannattaisi käyttää? Ei sillä, että se olisi jotenkin monimutkaista, mutta vaihtoehtojen määrä voi laittaa pään pyörälle. Jopa todella yksinkertaiset tuotteet, kuten Liberatorin huippusuositut seksityynyt, soveltuvat lukemattomiin seksiasentoihin. Muita saatavilla olevia välineitä ovat erilaiset seksikeinut, eri materiaaleista valmistetut seksilakanat, käsi- ja jalkatuet esim. suihkuseksiin sekä tietenkin seksituolit. Loppujen lopuksi vain mielikuvitus on rajana niiden käytölle.

Seksikeinut ovat mitä todennäköisimmin tunnetuimpia seksihuonekaluja, ja hyvästä syystä. Ne nimittäin mahdollistavat todella monenlaiset asennot sekä tekevät seksistä selkeästi erilaista verrattuna perinteiseen sänkyseksiin. Seksikeinuja on erilaisia, mutta yleensä niihin asetutaan joko istuvaan tai makaavaan asentoon, jolloin ne tukevat vartaloa sopivista kohdista. Ne kannattelevat vartalon painoa mahdollistaen painovoimaa uhmaavat leikit, mikä on monista todella kiihottavaa. Jotkut keinut ovat vain yhdelle, mutta toiset kantavat teidät molemmat.

Seksityynyt puolestaan saattavat vaikuttaa ensisilmäyksellä tylsältä vaihtoehdolta, mutta kun niiden täydet käyttömahdollisuudet aukeavat, mielenkiinto herää takuulla. Niiden avulla on helppo tukea erilaisia asentoja esim. lattialla leikkiessä, mutta toisaalta niistä on valtavasti iloa myös pehmeällä sängyllä. Kiilamaisella seksityynyllä naisen lantiota saa kohotettua irti alustasta, jolloin penetraatio tai suuseksi onnistuu helpommin ja nautinnollisemmin. Myös miehen lantiota voi kohottaa seksityynyn avulla, jolloin erilaiset ratsastusasennot helpottuvat huomattavasti.

Löydä paras valikoima Sinfulista

Sinfulilta löydät laajan kattauksen erilaisia seksihuonekaluja, joista on takuulla iloa niin petipuuhissa kuin kaikissa muissakin seksileikeissä. Jos haluatte nauttia kosteammista leikeistä ilman että lakanat sotkeutuvat tai vaikkapa harrastaa seksiä sohvalla ilman pelkoa tahroista, vesitiiviit lakanat ovat erinomainen hankinta. Niistä on iloa myös silloin, jos erilaiset materiaalit (kuten esim. PVC tai vinyyli) kiihottavat. Ja jos ohjelmistossa on todella kinkyä menoa, korkeilla reunoilla varustetut seksilakanat suojaavat kodin muut pinnat sotkulta.

Kiilamaisten seksityynyjen lisäksi tarjolla on myös erilaisia versioita, joita voi käyttää asentoavun lisäksi seksilelujen alustana. Silloin nautinnolliset soololeikit tai miksei myös kiihottavat yhteiset hetket saavat uutta maustetta. Niissä on aukko tai useampi, johon saa kiinnitettyä esim. dildon tai vibraattorin pystyyn, jolloin sen päällä voi ratsastaa helposti. Valikoimasta löytyy myös bondage board -tyyppisiä pehmustettuja alustoja, joissa on tyypillisesti kiinnikkeet kahleita varten, jolloin olohuoneen voi muuttaa bondage-näyttämöksi ja sitten taas olohuoneeksi alta aikayksikön.

Jos mielenkiintonne heräsi ja haluaisitte saman tien sukeltaa erilaisten seksihuonekalujen kiehtovaan maailmaan, olette saapuneet aivan oikeaan paikkaan. Olemme vahvasti sitä mieltä, että seksileluilla ja ylipäänsä seksirutiineja monipuolistamalla saa paremman, nautinnollisemman ja kaikin puolin tyydyttävämmän seksielämän. Toivomme sitä kaikille, ja se onkin Sinfulin olemassaolon syy. Siksi panostamme valikoimassamme monipuolisuuteen, jotta sieltä löytyisi varmasti jokaiselle jotain. Jos tuntuu, että kaipaatte apua valinnan tekemiseen, olette aina tervetulleita ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful