Master Series Face Fuk Strap-on Gag

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Master Series Face Fuk Strap-on Gag

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Amerikkalaisen Master Series -tuotesarjan Face Fuk Strap-on Gag auttaa teitä toteuttamaan villeimmätkin fetissi- ja BDSM-fantasianne.

  Tämän kinkyn maskin voi asettaa suun eteen suukapulan tavoin tai leuan päälle, jolloin kieli jää vapaaksi tekemään omaa tutkimusmatkaansa samalla kun dildo täyttää kumppanisi nautinnollisesti.

  Dildo-osa on pituudeltaan 14 cm ja siinä on selkeästi erottuva terska. Se on pehmeä ja miellyttävä käytössä, mutta silti tarpeeksi tukeva tarjotakseen helposti suunnattavaa stimulaatiota.

  Todella joustava lateksimateriaali saa maskin sopimaan useimmille käyttäjille, sillä sen kaksi remmiä venyvät hyvin ja takaavat istuvuuden riippumatta käyttöasennosta.

  Master Series on suunniteltu erityisesti dominanssileikkeihin. Face Fuk Gag sopii parhaiten laatutietoisille BDSM-harrastajille.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lateksi.
  PITUUS, DILDO: 14 cm.
  HALKAISIJA, DILDO: 5 cm.
  SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä. Joustava lateksimateriaali venyy.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Toimii. Avattua paketin tuote haisi hassulle, mutta suosittelen muutenkin jokaisen lelun pesua ennen käyttöä. Tuote on haastava pitää päällä jos omaa tukkaa; hihnat liukuvat takaraivolla. Muuten hyvän tuntuinen, mukavan pehmeä, ja asennusvaihtoehdot (suulle tai leualle) on mukavat.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Master Series Face Fuk Strap-on Gag

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *