Maximum Metal Penisrengas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Maximum Metal Penisrengas

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

12,90 €

  Kuvaus

  Maximum Metal Penisrengas on upea silikoninen rengas, joka puristuu tiukasti erektiosi juureen antaen sinulle täyttävämmän ja kestävämmän erektion. Sen sisällä on 15 metallikuulaa, jotka tekevät puristuksesta erittäin jämäkän.

  Maximum Metal Penisrenkaan sisähalkaisija on 2,8 cm ja se joustaa n. 4,1 cm:iin asti. Suosittelemme mittaamaan erektiosi paksuuden ennen penisrenkaan hankintaa, jotta saat varmasti sopivan kokoisen. Mikäli penisrengas on liian pieni, sen käyttö voi olla epämukavaa ja kivuliastakin. Jos se on puolestaan liian suuri, ei sillä ole haluttua vaikutusta erektion kokoon ja kestävyyteen.

  Suosittelemme sivelemään vesipohjaista liukuvoidetta peniksellesi ennen penisrenkaan asettamista paikalleen, sillä se helpottaa toimenpidettä.

  Maximum Metal Penisrengas toimitetaan pienessä metallirasiassa, jossa sitä voi myös säilyttää käyttökertojen välillä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni (ulkopuoli) ja metalli (sisäpuoli).
  FTALAATITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: Ulkohalkaisija 4,2 cm, sisähalkaisija 2,8 cm (mutta joustaa n. 4,1 cm:iin asti).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, tanska.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Puhtia panohommiin! Olen pidempään kärsinyt heikosta erektiosta, minkä johdosta olen jo vuosia käyttänyt potenssilääkkeitä. Puoli vuotta sitten loppui käyttämäni lääkkeen tuonti Suomeen, ja siirryin käyttämään korvaavaa lääkettä, joka ei kuitenkaan osoittautunut kyllin tehokkaaksi. Niinpä olen pitkään joutunut panemaan puolijäykällä kalulla, mikä ei ole mikään varsinainen nautinto, kuten kaikki potenssiongelmaiset tietävät. 2 kuukautta sitten hankin tämän renkaan, joka pelasti erektioni ja toi minulle ja kumppaneilleni nautinnon takaisin. Erektio on kuin nuorukaisella ja yhdyntöjen kestokin piteni mukavasti, jotta kumppanikin pääsee mukaan ja ehtii saada oman orgasminsa joskus kaksikin ennen kuin laukean.
  On varmaan edullisin keino parantaa potenssia. Tietysti käytän renkaan lisäksi sitä nykyistä puolitehoista potenssilääkettäkin.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Ehdottomasti paras Kyseine penisregas on ehdottomasti paras kokeilemani. Se kestää ja pysyy pitkään tiukkana, ei löysty.Suosittelen!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Maximum Metal Penisrengas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *