TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Aloittelijan Penisrenkaat

Täältä löydät parhaat aloittelijan penisrenkaat. Penisrengas on täydellinen seksilelu, kun haluat saavuttaa kestävämmän ja kovemman erektion. Täältä löydät myös vibraattorilla varustetut penisrenkaat, jotka sopivat erittäin hyvin stimuloimaan kumppaniasi entistä tehokkaammin.

Myydyimmät tuotteet

Aloittelijan penisrenkaat ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita

Aloittelijan penisrenkaat ovat helppokäyttöisiä

Kun etsit ensimmäistä penisrengastasi, ja mahdollisesti ensimmäistä seksileluasi, voit yllättyä siitä kuinka paljon erilaisia vaihtoehtoja näinkin yksinkertaiselle välineelle löytyy. Voi olla vaikeaa hahmottaa mikä on itselle paras ja sopivin vaihtoehto, joten helpottaaksemme renkaan metsästystä olemme valikoineet tälle sivulle kattavan ja selkeän lajitelman tuotteita, jotka sopivat parhaiten ensimmäistä rengastaan etsivälle.

Erektiota tehostavien renkaiden toimintaperiaate on yksinkertainen ja toimiva. Joustava rengas asetetaan peniksen tyveen sen ollessa joko erektiossa tai lepotilassa. Voit käyttää hieman liukuvoidetta helpottaaksesi sen asettamista. Kun se on paikallaan, se pitää veren paremmin peniksessä, mahdollistaen pitkäkestoisemman ja kookkaamaan erektion. Sitä voi pitää päällä sekä seksin että itsetyydytyksen aikana.

Aloittelijan penisrenkaat ovat yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä. Ne on valmistettu joustavasta materiaalista, jolloin ne sopivat useimmille käyttäjille. Löydät itsellesi sopivan koon parhaiten kokeilemalla mikä tuntuu hyvältä. Osassa tuotteista on mukana pieni vibraattori, joka stimuloi kumppanin klitorista, ja toki myös penistäsi.

Kestävämpi ja täyttävämpi erektio

Peniksen juureen sujautettava rengas on syystäkin yksi suosituimmista ja käytetyimmistä seksileluista. Se on usein edullinen ja tarjoaa käyttäjälleen tukevamman ja kestävämmän erektion. Rengas hidastaa verenkiertoa takaisin peniksestä, jolloin erektiosi tuntuu kookkaammalta ja kovemmalta ja peniksesi suonet erottuvat selkeämmin. Seksin aikana kumppanisi voi hyvin havaita kookkaamman erektiosi ja siitä on itsellesikin iloa seksin ja itsetyydytyksen aikana. 

Rengas tarjoaa myös pitkäkestoisemman erektion, joten saat nauttia pidempään seksin ja itsetyydytyksen aikana. Aloittelijan penisrenkaat sopivat tähän tarkoitukseen aivan yhtä hyvin kuin muutkin. Renkaasta on apua myös henkilöille jotka kärsivät erektiohäiriöistä. Kun rengasta käytetään ensin penispumpun kanssa ja se jätetään päälle pumppaamisen jälkeen, on helpompaa pitää erektiota yllä seksin ajan.

Erektiorenkaan käyttö myös viivästyttää monilla orgasmia, jolloin siitä on apua ennenaikaiseen laukeamiseen ja toki muutenkin, jos mielesi tekee kunnon seksimaratonia. On toki huomioitava, että sitä kannattaa käyttää vain niin pitkään kuin se tuntuu hyvältä. 20 minuuttia on yleinen suositus, mutta jokainen on erilainen ja kannattaa kuunnella kehoaan.

Löydä itsellesi sopivin vaihtoehto

Valikoimastamme löytyy monenlaisia renkaita. Kaikkein yksinkertaisimmatkin aloittelijan penisrenkaat ovat tehokkaita juuri siinä tarkoituksessa mihin ne on valmistettukin; ylläpitämään tukevampaa erektiota. Rengasta valitessa kannattaa ottaa koko huomioon. Jos se tuntuu kireältä ja epämukavalta, se on liian pieni. Jos epäröit oikean koon suhteen, kannattaa ostaa penisrengassetti, jossa on useamman kokoisia renkaita kokeiltavaksi. Joitain renkaita voi myös säätää.

Renkaita löytyy myös erilaisilla toiminnoilla. Osassa on nystyröity tai juomutettu pinta, joka stimuloi sinua ja kumppaniasi. Vibraattorilla varustettu rengas tuntuu peniksessä ja hieroo samalla seksin aikana kumppanisi klitorista, mikä on naisille useimmiten erittäin kiihottava kokemus ja auttaa orgasmin saavuttamisessa. Aloittelijan penisrenkaat ovat usein peniksen tyveen asetettavia, mutta valikoimastamme löytyy myös renkaita, jotka voidaan asettaa kivesten tai sekä peniksen että kivesten ympärille.

Kaikki tuotteet Sinfulin verkkokaupassa ovat materiaaleiltaan korkealaatuisia ja turvallisia käyttää. Jos sinulla on kysyttävää myymistämme tuotteista, älä epäröi ottaa yhteyttä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful