Mystim Flexing Flavio Silikoninen E-stim Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Flexing Flavio Silikoninen E-stim Anustappi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

66,90 €

  Kuvaus

  Mystim Flexing Flavio Silikoninen E-stim Anustappi toimii yhdessä sähköseksilaitteesi kanssa, jolloin se välittää nautinnollisia sähköimpulsseja iholle.

  Mystim Flexing Flavio on osa Mystimin suosittua silikonista valmistettujen sähköseksilelujen sarjaa. Se on upea, joustava anustappi, joka sopeutuu hyvin vartalosi muotoihin. Flexing Flavion sisällä on Mystimin nk. Flex & Stay -rakenne, eli sen voi taivuttaa haluamaasi asentoon ja se pysyy siinä.

  Flex & Stay -rakenne tekee tapista todella miellyttävän käyttää. Tapin pohjassa on stopperi, joka huolehtii siitä, että tappi pysyy turvallisesti paikallaan käytön aikana. Tappi on pituudeltaan 11,5 cm, joten se sopii hyvin vähän kokeneemmille käyttäjille.

  Mystim Flexing Flavio on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu silkinpehmeältä iholla. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Etenethän varoen käyttäessäsi Flexing Flavion sähköseksiominaisuuksia, sillä se voi välittää hyvinkin voimakkaita sähköimpulsseja.

  Huomioithan, että Flexing Flavio on yhteensopiva mm. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin, Mystim Pure Vibes Analogisen Sähköseksisetin sekä Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  PITUUS: 11,5 cm.
  HALKAISIJA: 1,3-3 cm.
  LIITIN (SISÄÄNTULO): 2 mm:n naarasliitin.
  YHTEENSOPIVUUS: Mm. Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti, Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Flexing Flavio Silikoninen E-stim Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *