Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti
99,90 €
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti  1
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti  2
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti  3
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti  4
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti  5
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti  100

Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti

4.4 (5)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
99,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Mystim Pure Vibes on aloittelijaystävällinen, analoginen sähköseksiin tarkoitettu setti, joka sisältää kaiken tarvittavan sähköseksistä nauttimiseen. Sen avulla voit kokeilla aivan uudenlaisia tuntemuksia ja tuoda vaihtelua seksielämääsi.

Voit kytkeä kontrolliyksikköön settiin kuuluvat itsekiinnittyvät elektrodit, tai voit ostaa erikseen setin kanssa yhteensopivia dildoja, tappeja tai muita lisäosia, joita on myös saatavilla verkkokaupastamme. Pure Vibes on yhteensopiva kaikkien Sinful.fi:stä saatavilla olevien Mystim- ja ElectraStim-laitteiden kanssa.

Sähköimpulssien kosketus tuntuu täysin ainutlaatuiselta. Joitakin se kutittaa ja toisia pistelee, myös riippuen stimulaation voimakkuudesta. Suosittelemme käyttämään elektrodeja ensin muilla kuin erogeenisillä alueilla, esim. käsivarren iholla, jotta tuntemukseen voi totutella, ja aloittamaan aina matalimmalla intensiteetillä. Eteneminen herkimmille alueille kannattaa tehdä pikkuhiljaa. Totuttelun jälkeen elektrodeja voi käyttää esim. klitoriksen, peniksen, välilihan tai anuksen alueen stimulointiin. Niitä voi käyttää myös seksin aikana.

Pure Vibesin kontrolliyksikössä on kaksi ulostuloa/kanavaa, joten voit käyttää useampaa elektrodia samanaikaisesti. Säädät sähköimpulssien tehoa kääntämällä laitteen päällä olevia säätimiä. Laitteen sivussa olevilla painikkeilla säädät puolestaan sähköimpulssien rytmiä (Mode), aallon leveyttä (Width) ja taajuutta (Rate). Kontrolliyksikössä on kolme esiohjelmoitua ohjelmaa pehmeistä hyvin tehokkaisiin.

Mukana tulevia elektrodeja voi käyttää vähintään 10 kertaa, kunhan puhdistat ne huolellisesti kostealla kankaalla käytön jälkeen. Voit myös ostaa lisää elektrodeja verkkokaupastamme. Jos elektrodit eivät enää tartu hyvin, voit käyttää niiden kanssa elektrodien kiinnittämiseen tarkoitettua geeliä, jota on myös saatavilla Sinful.fi:stä.

Jos haluat käyttää Mystim Pure Vibesia muiden valmistajien tuotteiden kanssa, huomioithan liittimien yhteensopivuuden. Pure Vibesiin sopivat pyöreäpäiset liittimet, ja sen piuhoihin voi kytkeä myös 2 mm naarasliittimiä. Jos et ole varma jonkin laitteen yhteensopivuudesta kontrolliyksikön kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pure Vibes -setti on valmistettu Saksassa, ja se on tyylikkäästi muotoiltu ja todella korkealaatuinen. Settiin kuuluu analoginen kontrolliyksikkö (pyöröliitin), neljä itsekiinnittyvää elektrodia (2 mm:n naarasliittimet), kaksi piuhaa (pyöröliitin/2 mm:n urosliittimet), yksi paristo (9 V), käyttöohje neljällä kielellä ja säilytyslaatikko. Laite on CE-sertifioitu.

Huomioithan, että sähköimpulsseja ei saa käyttää, jos sinulla on sydänongelmia tai olet raskaana. Niitä ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisilla alueilla.

Setistä on myös saatavilla digitaalinen versio nimellä Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

Tiedot

KOKO: Kontrolliyksikkö 12 x 7 x 2,5 cm.
PAINO: 170 g.
TEHO: 0-80 Hz.
PULSSIN TAAJUUS: 2-150 Hz.
PULSSIN LEVEYS: 30-260 mikrosekuntia.
PULSSIN MUOTO: Epäsymmetrinen, kaksivaiheinen kanttiaalto.
PARISTOT: 1 x 9 V (mukana).
KÄYTTÖAIKA: Jopa 60 minuuttia.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, ranska ja espanja.

TUOTENUMERO: 11538.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Hallittavissa

Helppo käyttää ja nopea oppia käyttämään. Ja sitten laitteeseen on NIIN paljon erilaisia lisävarusteita, joten sitä voi käyttää niin monella eri tavalla ja se tuo lisää mielikuvitusta leikkeihin. Lue lisää

-
5 4 1
Sähköstimulaatio

Minun on myönnettävä, että se on virheostojen kategoriassa. Impulssit tuntuvat erittäin kovilta eivätkä ole erityisen mukavia. Laite on hyvä aiheuttamaan tunnottomuutta, mutta handsfree-orgasmi ei luultavasti ole sellaista, johon se kykenee. Se on myös alun perin tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön ja voi poistaajännitystä. Olen sittemmin lukenut, että jos hankin TENS-laitteet, siinä on pehmeämmät impulssit, esim. PES-laite - se on vain niin hurjan kallis. Lue lisää

-
5 3 1
Jännittäviä mahdollisuuksia

Sähkölaitteeni ja minä tutustumme ensin toisiimme, mutta mielestäni nämä ovat erittäin mielenkiintoisia tuntemuksia, joita voidaan muuttaa asetuksilla. Myös hyvä ja selkeä käyttöopas sekä helppokäyttöinen. Siinä on vain pieni miinus: miksi painikkeiden pitää olla kirkuvan vaaleanpunaisia ... mutta se on pikku juttu. Lue lisää

-
5 5 1
Täysin tyytyväinen tuoteostoksiini Sinfulilta.

Sain MELKEIN handsfree-ejakulaation.

-
5 5 1
Electrosex

Mielestäni laatikko toimii hyvin, ja myös mukana tulevat galvanoidut levyt ovat hyviä. Todella mukavaa, kun laittaa ne penikseen ja kytkee virran päälle. Suositeltava.

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi