Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Creature Cocks Tenta-Dick Silikonidildo 29 cm var 1

Creature Cocks Tenta-Dick Silikonidildo 29 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sukella valtameren syvyyksiin, missä oudot värit tanssivat himmeässä valossa, ja valmistaudu kohtaamaan Creature Cocksin Tenta-Dick -dildo!

Ihastu sauvaan, jonka lumoava punaisen, keltaisen ja sinisen yhdistelmä tuo mieleen värikkään koralliriutan. Tämän lonkeron jokainen sentti on todiste sen mystisestä lumovoimasta. Sauvan toisella puolella komeilee rivi ahnaita imukuppeja ja toisella puolella kiertää köysimäinen juomukuvio.

Pese dildo käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

Tutkiessasi meren syvyyksiä värikkäiden korallien ja eksoottisten merenelävien lomassa törmäät yhtäkkiä näkyyn, joka sekä lumoaa että hätkähdyttää: edessäsi luikertelee pitkä, kirjava lonkero, joka aaltoilee viehkeästi vedessä. Jäät seuraamaan sen tanssia lumoutuneena, ja pian uteliaisuutesi kasvaa suuremmaksi kuin pelkosi.

Et voi enää vastustaa sen kutsua, vaan lähdet uimaan sitä kohti. Jokainen veto kuljettaa sinut lähemmäksi lonkeroa, jonka kutsuvasti aaltoileva liike muistuttaa hypnoottista tanssia. Yhtäkkiä lonkero syöksyy sinua kohti ja kietoo vartalosi tiukkaan, mutta samalla hellään puristukseen. Yrität vastustella, mutta olento on ylivoimainen ja pitää sinua otteessaan tutkiessaan jokaista senttiäsi.

Kun lonkero livahtaa uimapukusi alle, haukot henkeä yllätyksestä, ja pian tunnet nousevasi nautinnon aallonharjalle. Se työntyy koko ajan syvemmälle sykkien valtameren virtausten rytmissä, ja sen salaperäisen liman liukastama kosketus saa selkärankasi kihelmöimään.

Aluksi pelko valtaa sinut, mutta pian se väistyy mielihyvän tieltä. Annat itsesi vajota arvoituksellisen olennon syleilyyn, antaudut sen nautinnollisille kosketuksille ja vaivut ekstaattiseen hurmioon. Jokainen hyväily ja jokainen työntö johdattaa sinut syvemmälle ja syvemmälle autuuden valtakuntaan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful