Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Fantasy Dildo

Tee fantasioistasi totta fantasy dildolla ja koe tyydytys, jota et koskaan unohda. Tältä sivulta löydät tavallista erikoisempia dildoja, jotka kutsuvat seikkailulle orgasmien maagiseen maailmaan.

Tutki maailmankaikkeuden mysteerejä fantasy dildolla

Matkusta mielikuvitusmaailmaan fantasy dildon kyydissä

Jos vanhat seksilelut kotona ovat alkaneet tylsistyttää, olet päätynyt oikealle sivulle. Täältä löydät nimittäin kaikkea lohikäärmeistä hirviöihin ja luikerteleviin lonkeroihin. Sadut vilisevät romanttisia elementtejä, joten miksi et tutkisi myös niiden mystisen eroottista puolta fantasy dildon muodossa? Kaikkia valikoiman tuotteita yhdistävät dynaamiset värit ja muodot, jotka vaihtelevat teeman mukaan. Jännittävät tekstuurit eivät ole pelkkiä koristeita, vaan ne myös lisäävät nautintoasi ratsastaessasi seikkailuun uudella sauvallasi.

Fantasy dildoja valmistetaan monista erilaisista materiaaleista, aivan kuten tavallisiakin dildoja. Valinnanvaraa siis riittää – sinun tarvitsee vain päättää, mikä vaihtoehdoista vaikuttaa houkuttelevimmalta. Valikoimassamme on eri materiaaleista, kuten silikonista, lasista ja jopa polyuretaanista valmistettuja fantasiadildoja. Omat mieltymyksesi ovat ratkaisevassa asemassa myös muodon ja värin suhteen, sillä niissäkin on paljon vaihtoehtoja.

Mitä väreihin tulee, valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja. Mieti esimerkiksi, haluaisitko fantasy dildosi olevan sininen, punainen, vihreä tai monivärinen. Jotkin niistä jopa hehkuvat pimeässä! Vaihtoehtojen joukko on yhtä laaja kuin mielikuvituksesi.

Vapauta sisäinen tarinankertojasi

Sukella hetkeksi satumaahan ja kuvittele taistelevasi valtavaa, tulta syöksevää lohikäärmettä vastaan. Kumpi voittaa, kun kamppailette vallasta? Ja kumpi lopulta antaa periksi – sinä vai lohikäärme? Tiedossa on lukemattomia jännittäviä seikkailuja, kunhan huolehdit ensin oikeiden varusteiden hankkimisesta.

Kun lähdet suorittamaan tehtävää, sinun on hyvä tietää, että useimmat fantasy dildot sopivat sekä vagina- että anaalistimulaatioon. Voit siis huoletta kokeilla anaalileikkejä, kunhan valitset dildon, jonka pohjassa on stopperi. Turvatarkastuksen jälkeen voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja jatkaa satuseikkailujasi.

Jos käyttäjiä on kaksi ja käytössä on yksi fantasy dildo, roolipelinne saavat aivan uusia ulottuvuuksia. Leikitelkää ajatuksella siitä, kumpi teistä hallitsee myyttistä olentoa ja kumpi joutuu eroottisen lumouksen valtaan. Kokeilkaa erilaisia fantasioita ja tutustukaa eri tapoihin stimuloida toisianne.

Tervetuloa orgasmien ihmemaahan

Useimmissa tapauksissa fantasialeikkien tavoitteena on kliimaksi. On monia erilaisia tapoja saavuttaa huippu, ja jos olet valmis kokeilemaan jotain uutta, loikkaa vaihteeksi leikkisän lumoavien orgasmien satumaahan. Täällä sinulla on tilaisuus leikitellä fantasy dildon eri tekstuureilla. Joissain malleissa on koristeelliset imukupit, jotka paitsi tekevät lonkerosta entistä realistisemman näköisen myös tuntuvat uskomattoman kiihottavilta sisäisen stimulaation aikana. Fantasy dildon epätasainen pintarakenne antaa sinulle erilaisen, stimuloivan tunteen paetessasi arkea haluamaasi maailmaan.

Koska kauniit fantasy dildot on tarkoitettu vain sisäiseen stimulaatioon, kannattaa harkita myös klitorisstimulaattorin, kuten paineaaltokiihottimen, käyttämistä yhtä aikaa dildon kanssa. Tämä kaksinkertaistaa nautinnon, mahdollistaa ihanat tuplaorgasmit ja voi tempaista sinut mukanaan kokonaan uuteen maailmaan.

Kun astut monstereiden maailmaan, pidä mielessä, että suurin osa sivulta löytyvistä tuotteista ei sovi aloittelijoille. Varmista, että valitsemasi tuotteen pituus ja leveys ovat itsellesi sopivia. Mitat on onneksi helppo löytää tuotetiedoistamme, ja jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. Nyt kun perusasiat on selvitetty, ei muuta kuin mahtavaa seikkailua! Nauti sadustasi!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful