Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension Penisholkki var 1

Yhteenveto

Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension -penisholkin avulla saat 2,5 cm lisää pituutta ja 33% lisää paksuutta penikseesi. Se myös vahvistaa erektiotasi.

Holkki on helppokäyttöinen ja se sekä näyttää että tuntuu erittäin realistiselta. Holkki on valmistettu joustavasta FantaFlesh-materiaalista, ja ennen käyttöä sen voi katkaista saksilla sopivan mittaiseksi, joten se sopii miltei kaikenkokoisille miehille.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa liukuvoidetta, jotta holkin käyttö on mahdollisimman miellyttävää molemmille osapuolille.

Lisäksi suosittelemme käsittelemään holkin sisä- ja ulkopinnan ajoittain realistisille materiaaleille tarkoitetulla huoltojauheella, joka auttaa sitä säilyttämään pehmeytensä ja joustavuutensa.

TuotemerkkiFantasy X-tensions
Tuotteen paino (g)120
Kokonaispituus (cm)17.5
Sisäsyvyys (cm)12.5
Halkaisija (cm)4
Sisähalkaisija (cm)2.5
Joustava sisähalkaisijaEi
Ensisijainen materiaaliTPE
VäriVaalea iho
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU14768
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huonot tuotekuvat
Pieni muna iso sielu - 1. jul. 2020
Tuotetta ei vielä testattu mutta sellainen vinkin tynkä että olisi erittäin suotavaa jos tuotekuvat vastaisi edes tuotetta itseään. Tuote ei visuaalisesti todellakaan ole tämän näköinen. Mutta katsotaan nyt kun keretään onko tästä mihinkään. Lievästi pettynyt tähän nyky malliin miten asioita hoidetaan. Eipä varmaan olisi kovin hankalaa kuvata oikeita tuotekuvia tuotteista eikä vain sokeasti luottaa valmistajan antamiin kuviin. Laitan nyt toistaiseksi kaikkii kohtiin vain yhdet tähdet koska tuotetta tosiaan ei ole päästy vielä ajamaan.
supertuhma
naughty boy - 11. dec. 2018
supertuhma
0
Liian pieni ja paha haju
A - 7. jul. 2021
Erittäin tiukka holkki, mikä on ok. Mutta koska sitä ei pidetä kiinni remmillä, se vain liukuu ylös kärjestä. Mielestäni se vaatii melko pienen peniksen. Ja sitten se haisee todella pahalle. Joten huono ostos siis. Ostin tilalle Sono no.17:n, joka on hyvä ja paljon täyteläisempi sekä ulkoa että sisältä.
0
Parempi kuin plastiikkakirurgia?
HimThere - 18. dec. 2018
Minulla ei ole maailman suurin penis, joten se tekisin vähän lisää kumppanille. Ja se toimi niin kuin pitikin. Jouduin kuitenkin kamppailemaan saadakseni sen päälle, koska se on erittäin tiukka, ja kesti muutaman yrityksen saada se istumaan kunnolla. Sen jälkeen homma on sujunut ja tuntuu, että olen kasvanut isommaksi ja pidemmäksi ja siitä on nautintoa molemmille, joten en voi muuta kuin suositella tätä pidennintä.
0
Fantastinen tunne!
MrViewing - 3. feb. 2019
Tämä tuote sopii kaikille, jotka haluavat tuntea olonsa hieman isommiksi tai jotka haluavat olla hieman täydempiä! Se on uskomattoman mukava, näyttää luonnolliselta ja tuntuu myös erittäin hyvältä. Materiaali, Fanta Flesh, on erittäin pehmeää ja lämpenee nopeasti, mikä antaa luonnollisen tunteen. On uskomattoman jännittävää tuntea itseni isommaksi ja kumppanini on todella nauttinut siitä, että olen käyttänyt sitä niin innokkaasti. Se sopii erittäin hyvin ja on suhteellisen helppo laittaa päälle. On hieman vaikeaa liukuvoide käsissäni ja materiaaleissa, mutta se toimii hyvin, jos teitä on kaksi. Erittäin suositeltava. Aion ostaa sitä useassa eri koossa!
0
Suosittelen sitä. Pitää hyvin ja tyytyväinen rouva
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvälaatuinen, pehmeä, joustava materiaali. Pitää hyvin kiinni imukuppivaikutuksen ansiosta. Paksuudestaan huolimatta tuntuu hyvältä. Vaimoni piti siitä ja haluaa lisää. Suosittelen.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Vaikuttanut
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen hämmästynyt siitä, miten sileä se on. Se auttaa sekä minua että vaimoani!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvin huonompi
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukava ja miellyttävä tytölle. :) Huomaa, että tyttö nauttii todella paljon ja koko juttu menee sisään, mutta hieman miinusta miehen tunteelle koko hommassa. Ei tule siinä vaan sitten se menee pois Mutta hänen nautinnosta tulee jotain ylimääräistä. :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Liian kova huipulla tytölle
Anonymous - 3. jan. 2022
Minulle miehenä se toimii erittäin hyvin. Voisi varmasti tulla sen kanssa. Mutta tytön mielestä yläosa on liian kova ja hänestä se sattuu vähän.
Konekäännös sivustolta sinful.se
pieni
Anonymous - 10. jul. 2022
Se on ok pehmeä ja tarpeeksi mukava, mutta se on pienille peniksille.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension Penisholkki

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Seksilelun Huoltojauhe 150 g
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
23,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful