Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Spider Gag var 1

Yhteenveto

Teräksestä valmistettu Fetish Fantasy Spider Gag soveltuu parhaiten kokeneemmille käyttäjille.

Tämän suukapulan erityisominaisuus on se, että suuhun asettuva osa on metallinen O-rengas, joka levittää suun ammolleen. Rengas asettuu hampaiden taakse, jossa se pakottaa suun auki.

Renkaassa on kiinni neljä metallitankoa, jotka asettuvat kasvojen molemmin puolin renkaan ollessa paikallaan ja pitävät osaltaan rengasta juuri oikeassa kohdassa.

Suukapula kiinnittyy säädettävään remmiin, joka suljetaan pään taakse asettuvalla soljella. Remmin maksimiympärysmitta on 59,5 cm ja remmissä on 10 reikää.

Suuhun asetettavan O-renkaan ulkohalkaisija on 4,5 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
+++
jk - 27. sep. 2021
tuntuu laadukkaalta ja sopiva pienemällekkin suulle. metalli tuntuu hieman inhottavalta hampaita vasten, mutta tunteesta pääsee nopeasti yli.
Hyvä mutta pieni
E.P. - 31. jan. 2021
Supertuhma vempain, vaikka rengas on liian pieni poikaystävälleni. Emme siis voi käyttää sitä. Mutta jopa materiaali on hyvä ja istuu hyvin suuhun.
0
Hyvä spider-suukapula aloittelijoille!
F.F - 1. oct. 2015
Jos sinulla on erittäin äänekäs kumppani - tai röyhkeä - niin suukapula on todella hyvä idea. Joten odotimme todella innolla sen saapumista. Tuotteen hyvä puoli on sen edullinen hinta. Joten jos et ole aiemmin kokeillut spider-suukapulaa ja haluat vain kokeilla, on mukavaa, ettei siitä tarvitse maksaa omaisuuksia. Emme kuitenkaan suosittele sitä aloittelijoille, koska rengas tuntuu aluksi isolta. Mutta jos toisaalta olet kokeillut pallosuukapulaa aiemmin ja pidät siitä todella, niin silloin sinun on saatava spider-suukapula käsiisi. Ja toinen todella iso plussa spider-suukapuloiden kanssa on se, että käyttäjän suuhun on rajaton pääsy - ja sitten voit antaa mielikuvituksesi asettaa rajat. ;-) Tuotteen huono puoli on epäilemättä sen laatu. Noin 4 kk käytettyämme yksi tangoista meni rikki ja myös metallisoljella alkoi olla vaikea pysyä perässä. Spider-suukapula on epäilemättä ollut hyvä sijoitus aloittelijatuotteeksi - olemme hulluina tuotteeseen ja tulemme päivittämään sen lähitulevaisuudessa.
0
Liian pienet reiät
Blę - 19. may. 2020
Liian pieni, en saa edes kärkeä läpi.
0
Fantastinen
Funfun - 4. jul. 2018
Rakastan sitä! Hieman kipeä ensimmäisen käytön jälkeen hampaiden takia. Muuten hieno! Reiät olisivat voineet olla suuremmat.
0
44319
Fredrik - 8. apr. 2016
Se hoitaa tehtävänsä, siinä ei ole vikaa. MUTTA: - Remmi on keinonahkaa, jonkinlaista vaahtomuovia muistuttavaa materiaalia. - Tapit ovat joustavia ja ne voivat irrota voimalla, kun rengas on asetettu, joten älä työnnä sillä liian voimakkaasti.
0
Okei, aukko on hieman pieni.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote on ok, mutta aukko on hieman liian pieni. Metalli tuntui myös hyvin halvalta ja sitä oli helppo taivuttaa, jos halusi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Fetish Fantasy Spider Gag

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful