Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Impound Corkscrew Siveysvyö Penisplugilla var 1

Yhteenveto

Elegantti Impound Corkscrew Siveysvyö Penisplugilla on ehdoton hankinta, jos kaipaat ultimaattista rajoituskokemusta.

Tämän tehokkaampaa ja kinkympää siveysvyötä saa hakea, joten sen avulla toteutat takuulla kaikista kuumimmatkin fantasiasi.

Valitse sen mukana tulevista kolmesta tyvirenkaasta itsellesi sopivin, vie penis häkkiin ja penisplugi paikalleen virtsaputkeen sekä lukitse koko komeus riippulukolla tukevasti paikalleen. Nyt et varmasti pääse karkuun.

Siveysvyö on valmistettu nikkelittömästä ruostumattomasta teräksestä, joka tuntuu kiihottavan viileältä tuntoherkimmän alueesi iholla. Muotonsa ja materiaalinsa puolesta sitä voi myös käyttää pitempiä aikoja kerrallaan.

Spiraalihäkki paljastaa peniksesi katseille ja kevyille kosketuksille, mutta pitää sinut myös visusti lukittuna.

Erityisenä ominaisuutena tässä siveysvyössä on dilataattoriplugi, joka viedään virtsaputken sisälle osana todella intensiivistä kontrolli- ja kipuleikkiä.

Erinomainen valinta kokeneelle, laatutietoiselle BDSM-nautiskelijalle.

TuotemerkkiImpound
Tuotteen paino (g)400
MukanaRenkaat, Riippulukko avaimilla, Säilytyspussi
Kokonaispituus (cm)7
Sisäsyvyys (cm)6.5
Halkaisija (cm)5
Sisähalkaisija (cm)3.6
Joustava sisähalkaisijaEi
Ympärysmitta (cm)11.3
Ensisijainen materiaaliRuostumaton teräs
VäriHopea
LiukuvoidesuositusKaikki tyypit
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU17392
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pienimunaiset älkööt vaivautuko :D
Alpakka - 1. nov. 2019
En omista bemaria, mutta pienen munan kuitenkin... Soundin sisäänsaanti on kohtuu hankalaa, Materiaali on hyvää rosteria, ekasta kuvasta poiketen saranassa toisessa kuvassa näkyvä kuminen suoja, ja luonnollisesti kaikki uusi genitaalialueen tavara pestään huolellisesti ennen ensimmäistä käyttöä. Keskikoon rengas pysyi hyvin, kunhan sain paikoilleen. Soundin sai heittää pois (talteen), koska se ei oikeastaan sopinut peniksen, tai kehikon, luonnolliseen käyrään. Hyvää renkaiden 3 eri kokoa. Huonoa plugi ja sen "terävä" reuna ja huono kurvi.
Toimiva laite muutamin maininnoin
Siveyttä, siveyttä - 1. nov. 2018
Tämä penishäkki on ensinnäkin hintaansa nähden loistava ostos, erityisesti niille, jotka ovat aiheelle uusia tai vielä epävarmoja. Muassa hieman hyviä ja huomioitavia puolia . + Kolme erilaista rengasta tarjoaa paremmat todennäköisyydet oikean koon löytämiseen. + Muotoilu on sopivan avoin, jotta suihkussakin saa paikat puhdistettu. Metalliin ei myöskään jää kiinni hajua. + Hienoinen painavuus voi lisätä joillekin nautintoa ja tunnetta hallinnasta - Penisplugi voi olla hieman liian käyrä joillekin käyttäjille, itselle muun muassa. Sen sisälle on myös valmistusvaiheessa jäänyt jonkinlaista mustaa metallipölyä, joka irtoaa hangatessa. Kyseessä on siis hygieniariski, ellei tätä saa sisältä jotenkin puhdistettua. Tästä syystä 3/5 yleisarvosana. - Häkin ja renkaan väliin voi jäädä vähän ihoa niiden liikkuessa. Tämän voi korjata asettelemalla, ja siihen toki tottuu ajan kuluessa. Suosittelen tuotetta, ottaen huomioon muutaman virheen.
Takavarikointi
K - 31. aug. 2020
Siveysvyö on melko kinky, mutta myös epämukava käyttää, koska se on taipunut. Jos penis on veltto, ongelmaa ei ole, kun se on jäykkä, se ei mukaile siveysvyötä niin kuin sen pitäisi. Kivesten ympärille laitettu rengas ja siveysvyö eivät mene tiukasti yhteen, joten niiden väliin jää ihoa...ei ole hauska tunne, kun teet väärän liikkeen. Penistappi on liian pitkä minun makuuni.. Koska se täytyy ruuvata loppuun, se kääntyy ja sen voi tuntea! Materiaali on ok, mutta nuoli alaspäin, koska metallin alaosaa on vaikea pyyhkiä sen ollessa päällä. Se ruostuu, mikä ei ole niin hyvä... Suosittelisin luultavasti olemaan käyttämättä sitä kävellessä, koska sinun on suoristettava ihoa, mikä tarkoittaa, että sinulla on oltava käsi haaroissa koko ajan. Henkilökohtaisesti haluan toisen siveysvyön...
0
Ihanan tuhma
Sissy - 30. apr. 2020
Olen juuri saanut pienen siveysvyön, josta nautin jo
0
Supertuhma
Bumbum - 28. oct. 2019
Super kiva katsella! Mukana tuleva pussi on ihana eri osien säilyttämiseen. En ole vielä saanut penistappia toimimaan minulle optimaalisesti. Siveysvyö toimii tarkoitetulla tavalla ja jos innostut, et voi tehdä mitään. Siveysvyö ei ainakaan anna periksi. Kuten muutkin ovat kirjoittaneet, rengas voi ärsyttää. Se sattuu ihan mielettömästi! Olen kuitenkin ratkaissut ongelman asettamalla pienen aluslevyn siveysvyön ja lukitusrenkaan väliin ja laittamalla sitten lukon läpi. Sitten rengas puristetaan yhteen, eikä se enää nipistä.
0
Erittäin suositeltava
Anonymous - 13. mar. 2024
Erinomainen häkki koville miehille, jotka haluavat, että kumppanilla on täysi kontrolli ^lizard^:sta. hyvä muotoilu ja melko tiukka, mikä tekee erektiosta lähes mahdotonta. neula, joka työnnetään virtsaputkeen, voidaan helposti ruuvata irti, jos et halua käyttää sitä. jotain, jota itse pidän enemmän, mutta en tiedä, mitä seuraava naispuolinen pomoni voisi ajatella tästä halusta. Häkki kiinnittyy renkaalla sukupuolielinten taakse ja sitä on saatavana 3 eri kokoa, 4, 4,5 ja 5 cm. tuleva Domina on ilahtunut ja orja on nöyrempi ja kesympi kuin koskaan. häkin muotoilu tarkoittaa, että alistuvan esinahka rullaa taaksepäin ja pysyy siellä niin kauan kuin hänet on suljettu. tämä helpottaa hygienian suorittamista, jos orja on siveyssuhteessa pitkään. ilman, että häkkiä tarvitsee poistaa. epämukavuus kyrpähäkin käyttämisestä tuntuu myös vahvemmalta, mikä on eduksi hallitsevalle osapuolelle suhteessa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hieman vaikea laittaa päälle, koska penikseni nousee pystyyn nopeammin kuin saan sen päälle. Varmista, että tuote on noin 40 asteen lämpötilassa ja valmistaudu, ja se menee kuin unelma.
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastinen tuote. Mukana oleva putki, joka ruuvataan "häkkiin", kun se liukuu virtsaputkeen, tarjoaa hyvin erityisen kokemuksen. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Sopii kuin hansikas, kun se on päällä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Itse häkki on valmistettu karkaistusta metallista, ja saat välittömästi vaikutelman korkealaatuisesta tuotteesta. Se on hieman hankala saada päälle, varsinkin jos olet hieman keskimääräistä isompi siellä alhaalla, varmista vain, ettet ole liian varustautunut kiinnittäessäsi sitä ja aseta "leikkeet" renkaasta häkissä olevaan aukkoon ja olet kunnossa! Melko tuntematon käyttää aluksi, varsinkin jos käytät ensimmäistä kertaa penishäkkiä, mutta siihen tottuu liikaa, ja minulla on ollut omaani nyt pari päivää ja usein en huomaa, että se on siellä. Dillator-nokka asetetaan sen jälkeen, kun häkki on lukittu, ja se liukuu helposti virtsaputkea pitkin ja ruuvitetaan kiinni häkin kärkeen, ja voit sekä pissata että tulla (jos pystyt) tämän kanssa, melko ainutlaatuinen kokemus! Suosittelen tätä niille, jotka haluavat kokeilla jotain perverssiä ja antaa kumppaninsa hallita.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tämä oli ensimmäinen hankkimani kukkahäkki, ja se oli laimea kokemus.
Anonymous - 6. mar. 2020
Positiivista: -Materiaali on hyvälaatuista, mutta koska tämä on ensimmäinen häkkini, minulla ei ole muita referenssejä. Se on painava ja voi roikkua hieman alaspäin. Mukana tulee kolme rengasta, joten tätä voi hieman muokata. -Tulppa on hieman kinkkinen, mutta ei sovi penikselleni lainkaan. Kokeilin sitä kerran ja se riitti. -Estettisesti se saa hyvät pisteet. Negatiivinen (oboy...) -Tätä voi olla hieman vaikea selittää, mutta yritän. Renkaan ja häkin välinen kiinnitys aiheuttaa jonkin verran sivuttaisliikettä. Arvioisin ehkä 1mm molemmin puolin. Koska rengas voidaan avata ylhäältä ja vetää kiinni alhaalta ylöspäin, tämä liike tarkoittaa, että rengas ei ole täysin tiivis. Toiseen suuntaan renkaan ja häkin välissä oleva rako näyttää melkeinpä vääränlaiselta poraukselta, koska myös rengas ja häkki saavat liikkua paljon edestakaisin. Kaikki tämä yhdessä johtaa jonkinlaiseen puristukseen, joka ei ole oikeanlaista puristusta. Tämä on ratkaistavissa pienellä kotikonstein, mutta olisi pitänyt olla tarpeeton hinnasta riippumatta. Negatiivisena voidaan mainita myös se, että tämä on erittäin raskas. Valitettavasti en voi suositella tätä tuotetta kenellekään ja olen jo alkanut etsiä vaihtoehtoja. Liittymättä asiaan, mutta jos sinulla ei ole penistä, joka "kaartuu" alaspäin löysässä tilassa, vaan kuten minulla on sellainen, joka roikkuu suoraan alaspäin, on hyvät mahdollisuudet, että tämä tuote ei sovi sinulle.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä laatu, huono muotoilu.
Anonymous - 13. mar. 2024
Olin aluksi melko vaikuttunut häkin laadusta. Se oli helppo asentaa ja toimi riittävän hyvin. Ongelmana oli, että koko suunnittelu on huono. Itse häkissä on hyvin jyrkkä kulma. Ellei "vaihde" ole alaspäin, tämä ei todennäköisesti istu aivan oikein. Suurin ongelma oli kuitenkin lukitusmekanismi. Lukitustapa sallii mekanismin "liukua" hieman edestakaisin (myös ylös ja alas). Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada ihosi kiinni useaan kertaan. Kaiken kaikkiaan pettymys tuote.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Impound Corkscrew Siveysvyö Penisplugilla

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
57,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful