Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Impound Exhibition Siveysvyö var 1

Yhteenveto

Jos BDSM-leikkiesi tulee olla sekä kiihottavia että elegantteja, Impound Exhibition Siveysvyö täyttää kuumimmatkin fantasiasi.

Valitse kolmesta mukana tulevasta tyvirenkaasta se, joka sopii sinulle parhaiten, vie penis häkin sisälle ja lukitse siveysvyö paikalleen riippulukon avulla, ja leikki voi alkaa.

Siveysvyö on valmistettu nikkelittömästä ruostumattomasta teräksestä ja se on muotoiltu todella virtaviivaiseksi ja tyylikkääksi. Materiaali tuntuu viileältä ihoa vasten ja myös muotoilunsa puolesta siveysvyötä voi pitää pidempiäkin aikoja kerrallaan.

Siveysvyössä on häkkiä muistuttava kärki, joka paljastaa terskan katseille ja kosketuksille.

Erinomainen valinta kokeneille ja laatutietoisille BDSM-nautiskelijoille.

Pakkauksen mukana saat pehmeän ja tyylikkään säilytyspussin siveysvyölle.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kelvoton lukko
VaniljaS - 14. aug. 2019
Yllätyin tuotteen keveydestä.Sopii minulle vaikka tilaa ei juuri jäänytkään. Mukana tullut lukko on liian pieni,ei sovi edes kokeiltaessa"tyhjänä"
Oma moka
Drop - 13. aug. 2019
Laadukkaan oloinen. Tyvirenkaista löytyi sopiva koko. mutta putki oli liian ahdas minulle. enkä uskalla käyttää sitä
Edullista viihdettä lyhyisiin hetkiin?
W - 7. apr. 2016
Rakenne on toimiva, ja mukana tulee eri kokoisia, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin, mikä on plussaa. Renkaiden kumi-/silikonisuoja rikkoutuu suhteellisen helposti, mikä voi aiheuttaa jonkin verran nipistelyä ja yleistä epämukavuutta. Itse putki on koneistettu täysin hyvin, mutta koska se ei ole ruostumatonta terästä, sinun tulee olla varovainen puhdistamisen ja kiillotuksen kanssa ennen käyttöä, koska se ruostuu. Lukitusmekanismi on edullinen eikä istu tiukasti. Eli lukon ympärillä on pari millimetriä vapaata tilaa, jolloin osat pääsevät liikkumaan hieman. Tämä puolestaan voi aiheuttaa jonkin verran nipistelyä ja epämukavuutta (pääasiassa tuotetta laittaessa). En voi sanoa, että tämä on tarpeeksi hyvä pidempään käyttöön, mutta muutaman tunnin kerrallaan se toimii. Saat mitä maksat, ja tämä on budjettivaihtoehto.
0
Olosuhteet
Anonymous - 8. aug. 2022
Tyhmä, jolla on terävä reuna, joka raapii
Konekäännös sivustolta sinful.se
Omistettu
Anonymous - 3. oct. 2023
Kesti jonkin aikaa ja vaivaa löytää tekniikka, jolla se saatiin paikalleen. Löysin heti oikean kokoisen renkaan. Mutta tuntui, että se puristi ihoa itse häkin ja renkaan välissä. Kun se on paikoillaan, se on yhtä turhauttava käyttää kuin miltä se näyttää. Hän, jolla on valta, avain, luulee, että minulla on mitä tarvitsen. Ei tilaa kasvaa, jos hän ei halua.
Konekäännös sivustolta sinful.se
täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Sopii minulle kuin hansikas, eikä tule ulos millään tavalla. Oli toinenkin, mutta sen rengas oli liian iso, joten tulin pois. Todella jännittävää olla kiimainen eikä voi tehdä asialle mitään.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Impound Exhibition Siveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful