TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti var 1

Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti

Varastossa

Toimitus: 4-7 arkipäivää

124,00 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Mystim Elektrodigeeli 50 ml
23,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Mystim Pure Vibes on aloittelijaystävällinen, analoginen sähköseksiin tarkoitettu setti, joka sisältää kaiken tarvittavan sähköseksistä nauttimiseen. Sen avulla voit kokeilla aivan uudenlaisia tuntemuksia ja tuoda vaihtelua seksielämääsi.

Voit kytkeä kontrolliyksikköön settiin kuuluvat itsekiinnittyvät elektrodit, tai voit ostaa erikseen setin kanssa yhteensopivia dildoja, tappeja tai muita lisäosia, joita on myös saatavilla verkkokaupastamme. Pure Vibes on yhteensopiva kaikkien Sinful.fi:stä saatavilla olevien Mystim- ja ElectraStim-laitteiden kanssa.

Sähköimpulssien kosketus tuntuu täysin ainutlaatuiselta. Joitakin se kutittaa ja toisia pistelee, myös riippuen stimulaation voimakkuudesta. Suosittelemme käyttämään elektrodeja ensin muilla kuin erogeenisillä alueilla, esim. käsivarren iholla, jotta tuntemukseen voi totutella, ja aloittamaan aina matalimmalla intensiteetillä. Eteneminen herkimmille alueille kannattaa tehdä pikkuhiljaa. Totuttelun jälkeen elektrodeja voi käyttää esim. klitoriksen, peniksen, välilihan tai anuksen alueen stimulointiin. Niitä voi käyttää myös seksin aikana.

Pure Vibesin kontrolliyksikössä on kaksi ulostuloa/kanavaa, joten voit käyttää useampaa elektrodia samanaikaisesti. Säädät sähköimpulssien tehoa kääntämällä laitteen päällä olevia säätimiä. Laitteen sivussa olevilla painikkeilla säädät puolestaan sähköimpulssien rytmiä (Mode), aallon leveyttä (Width) ja taajuutta (Rate). Kontrolliyksikössä on kolme esiohjelmoitua ohjelmaa pehmeistä hyvin tehokkaisiin.

Mukana tulevia elektrodeja voi käyttää vähintään 10 kertaa, kunhan puhdistat ne huolellisesti kostealla kankaalla käytön jälkeen. Voit myös ostaa lisää elektrodeja verkkokaupastamme. Jos elektrodit eivät enää tartu hyvin, voit käyttää niiden kanssa elektrodien kiinnittämiseen tarkoitettua geeliä, jota on myös saatavilla Sinful.fi:stä.

Jos haluat käyttää Mystim Pure Vibesia muiden valmistajien tuotteiden kanssa, huomioithan liittimien yhteensopivuuden. Pure Vibesiin sopivat pyöreäpäiset liittimet, ja sen piuhoihin voi kytkeä myös 2 mm naarasliittimiä. Jos et ole varma jonkin laitteen yhteensopivuudesta kontrolliyksikön kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pure Vibes -setti on valmistettu Saksassa, ja se on tyylikkäästi muotoiltu ja todella korkealaatuinen. Settiin kuuluu analoginen kontrolliyksikkö (pyöröliitin), neljä itsekiinnittyvää elektrodia (2 mm:n naarasliittimet), kaksi piuhaa (pyöröliitin/2 mm:n urosliittimet), yksi paristo (9 V), käyttöohje neljällä kielellä ja säilytyslaatikko. Laite on CE-sertifioitu.

Huomioithan, että sähköimpulsseja ei saa käyttää, jos sinulla on sydänongelmia tai olet raskaana. Niitä ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisilla alueilla.

Setistä on myös saatavilla digitaalinen versio nimellä Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

TuotemerkkiMystimTuotteen paino (g)110Kokonaispituus (cm)12Virtalähde1 x 9V/PP3 (Mukana)Käyttöaika (min)60Värinänopeudet3VäriMustaLiukuvoidesuositusVesipohjainenPakkauksen kieliRanska, Hollanti, Saksa, Italia, Englanti, EspanjaSKU11538
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Electrosex
Mielestäni laatikko toimii hyvin, ja myös mukana tulevat galvanoidut levyt ovat hyviä. Todella mukavaa, kun laittaa ne penikseen ja kytkee virran päälle. Suosit... Lue lisää
Henke - 29. jan. 2021
Jännittäviä mahdollisuuksia
Sähkölaitteeni ja minä tutustumme ensin toisiimme, mutta mielestäni nämä ovat erittäin mielenkiintoisia tuntemuksia, joita voidaan muuttaa asetuksilla. Myös hyv... Lue lisää
Kuningatar - 7. mar. 2021
Täysin tyytyväinen tuoteostoksiini Sinfulilta.
Sain MELKEIN handsfree-ejakulaation.Sähköasentaja - 30. sep. 2020
Sähköstimulaatio
Minun on myönnettävä, että se on virheostojen kategoriassa. Impulssit tuntuvat erittäin kovilta eivätkä ole erityisen mukavia. Laite on hyvä aiheuttamaan tunnot... Lue lisää
HC - 3. jan. 2014
Hallittavissa
Helppo käyttää ja nopea oppia käyttämään. Ja sitten laitteeseen on NIIN paljon erilaisia lisävarusteita, joten sitä voi käyttää niin monella eri tavalla ja se t... Lue lisää
Sāye - 26. aug. 2013

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful