Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Obsessive Maidme -asusetti var 1

Obsessive Maidme -asusetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kerro kumppanillesi, että hän on aiheuttanut tuhman sotkun, ja anna leikkien alkaa tässä Obsessiven Maidme -asusetissä. Näissä kurkistusaukollisissa rintaliiveissä, sukkanauhavyössä, pääpannassa, sukissa ja stringeissä sinulla on kaikki mitä tarvitset, jotta pääset alkuun tuhmalla tehtävälistallasi.

Tämä viisiosainen setti on täydellinen roolileikkifantasiaan, ja se on täynnä leikkisiä yksityiskohtia. Rintaliivissä on kurkistushalkiot, jotka tarjoavat tuhman vilauksen suloistasi, kun taas sukkanauhavyössä on sisäkön asuun sopivia yksityiskohtia ja söpöt rusetit, jotka luovat todella suloisen vaikutuksen.

Pakarapuolesi pääsee vapaasti esille, kun taas sukkanauhat tuovat ripauksen eleganssia asuun kiinnittyessään valkoisiin verkkosukkiin.

Hommasta tulee hetkessä kiihkeää, kun teeskentelet siivoavasi. Viimeistele asusi korkokengillä tai pölyhuiskalla (ei sisälly) tehdäksesi fantasiasta täydellisen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful