TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksikkäät Rooliasut

Hoitsu, koulutyttö vai tuhma lentoemo? Meiltä löydät kaikki seksikkäät rooliasut, joita kuvitella saattaa. Tutustu laadukkaisiin rooliasuihimme täällä. Valikoimamme seksikkäät rooliasut ovat peräisin eri tuotemerkeiltä ja niistä on saatavilla eri kokoja, joten löydät niistä varmasti jotain sinulle sopivaa. Haluatko tehdä tuhmasta rooliasustasi vieläkin seksikkäämmän? Täydennä kuuma lookisi esim. korkeilla koroilla tai huikeilla tekoripsillä.

Tuhmat, seksikkäät rooliasut uskaliaille

Seksikkäät rooliasut ja univormut

Sujauta yllesi seksikäs rooliasu tai univormu ja viettele kumppanisi tai vedä puoleesi kaikki huomio naamiaisissa. Meiltä löydät laajan valikoiman upeita vaihtoehtoja, olipa haussa viekoitteleva sisäkköasu, kuuma hoitsupuku tai mikä tahansa muu viettelevä fantasia. Ihmisten suosikkiasut vaihtelevat, mutta yhteistä kaikille seksikkäille rooliasuille on se, etteivät ne ole kovinkaan peittäviä, vaan jättävät vartaloa anteliaasti näkyville.

On varsin harvinaista löytää seksikäs rooliasu, joka ei jättäisi ainakin jotain vartalosta paljaaksi, ja varsin hyvästä syystä. Asujen perimmäisenä päämääränä on herättää huomiota ja viritellä niin omaa kuin kumppaninkin fantasioita. Todella monella on fantasioita roolileikeistä ja siksi niihin sopivien asujen tuomisella makuuhuoneeseen voi olla todella kiihottavia vaikutuksia. Kokeilkaa kuumia poliisiasuja, vietteleviä lentoemännän univormuja, viattoman viekoittelevia koulutyttöpukuja tai mitä ikinä fantasioihinne kuuluukaan ja nauttikaa, sillä seksikkäät rooliasut sopivat erinomaisesti aikuisten leikkeihin.

Hemmottele kumppaniasi

Sinfulin valikoimasta löydät mitä tuhmimmat rooliasut ja univormut, jotka on koristeltu upeilla yksityiskohdilla. Niiden avulla voitte toteuttaa kaikki villit fantasianne. Seksikäs rooliasu auttaa virittämään oikeanlaista tunnelmaa niin oman pään sisälle kuin kumppanillekin ja sen suojissa voi olla helpompaa kokeilla esim. dominanssileikkejä tai muita tuhmia skenaarioita. Voiko sitä paitsi olla mitään kiihottavampaa kuin se, että kumppanisi pukeutuu viettelevästi vain ja ainoastaan sinua varten? Valitse valikoimastamme sinulle sopivin asu ja rohkaise kumppaniasi kokeilemaan aivan uusia asioita kanssasi.

Laajasta valikoimasta voi olla vaikea valita. Monet lähtevät toteuttamaan tiettyä fantasiaa, joka heillä on joko itsellään tai josta kumppani on maininnut. Sanomattakin lienee kuitenkin selvää, ettei kenenkään tarvitse tyytyä vain yhteen rooliasuun, vaan niitä voi hankkia useita. Tältä sivulta löydät valikoimamme naisille suunnatut rooliasut, mutta meiltä löytyy myös seksikkäitä alusvaatteita ja rooliasuja miehille. Jokaisella tuotesivulla on myös kattava kokotaulukko, jonka perusteella omiin mittoihin sopivan asun valitseminen käy näppärästi.

Miksi pukeutua rooliasuun?

Eroottisten rooliasujen käytölle voi olla monenlaisia syitä. Historiallisesta näkökulmasta vertailukohtaa löytyy Etelä-Euroopan naamiaisperinteestä, jossa aikuiset pukivat kasvoilleen naamion omaksuakseen eri identiteetin. Uuden identiteetin turvin harrastettiin sivusuhteita ja flirttailtiin puolin ja toisin monien naamiaisvieraiden kesken. Aikojen saatossa naamioiden osuus on vähentynyt ja rooliasujen kasvanut. On vaikea sanoa, mistä nämä muutokset johtuvat, mutta osansa asiaan on varmasti ainakin sillä, miten ihmisten suhde seksuaalisuuteen on muuttunut. Entisaikaan naisten tuli pitää vartalonsa peitettynä, mutta 70- ja 80-luvuilla naisten seksuaalinen vapautuminen pääsi kunnolla vauhtiin. Naiset kuten Marilyn Monroe olivat tärkeässä asemassa tässä muutoksessa.

Etenkin vuosituhannen vaihteen jälkeen aikuisten seksikkäät rooliasut löivät kunnolla läpi. Eroottinen pukeutuminen ei ole enää lainkaan samalla tavalla kulmakarvoja nostattavaa kuin joskus aiemmin. Nykyisin tarjolla on monenmoisia asuja mm. elokuvista ja TV-sarjosta, eikä niiden suosio ihmetytä. Rooliasuun pukeutuminen lisää jännitettä tilanteeseen kuin tilanteeseen, joten sen kokeilemista voi suositella kaikille.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful