Sisäkköasut

Etsitkö viettelevää kotiapulaisen asua, joka päälläsi saisit kumppanisikin innostumaan siivouksesta? Valikoimastamme löydät seksikkäät sisäkköasut, joiden avulla muuntaudut vastustamattomaksi viettelijättäreksi. Valitse suosikkityylisi herkän eroottisista pitsiunelmista tai kiiltävistä PVC-seteistä ja nauti kumppanisi reaktiosta. Sisäkköasujen lisäksi meiltä löytyy myös muita seksikkäitä rooliasuja.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Baci (1)
Black Level (1)
Cottelli Collection (4)
Forplay (1)
Leg Avenue (1)
Nortie (2)
Obsessive (5)
Penthouse (1)
Materiaali
Polyamidi (8)
Polyesteri (8)
Puuvilla (1)
Koko
2XL (1)
L (6)
L/XL (4)
M (5)
M/L (1)
One Size (2)
Queen Size (2)
S (7)
S/M (5)
XL (4)
Näytä kaikki 17 tuotetta

Sisäkköasut leikkisiin ja tuhmiin roolileikkeihin

Sisäkön asu tekee siivouspäivästä mielenkiintoisen

Viettelevä French maid -tyylinen kotiapulainen, joka kulkee ympäriinsä suloisessa sisäkön asussa tupsuttelemassa pölyjä antiikkiesineistä, on kirjallisuuden, elokuvien ja fantasioiden klassinen rakastajatar. Juoni on suurin piirtein seuraavanlainen: siivoamiseen pitkästynyt ja kujeileva palvelustyttö viettelee talon isännän (tai emännän) spontaaniin seksiin keskellä päivää ja pitää kaikki salaisuudet hymyillen omana tietonaan muulta talon väeltä. Pukeutumalla sisäkön univormuun voitte toteuttaa tuhmat fantasianne myös kotona. Arkinen siivousurakka muuttuu mielenkiintoiseksi, kun sen maustaa tuhmalla sisäkköasulla ja kevyellä flirtillä. Eikä kannata unohtaa pölyhuiskaa, jonka tehtävää toimittaa tietenkin aistillinen höyhenkutitin.

Sisäkköasut kutsuvat kokeilemaan erilaisia tuhmia seksiasentoja eri puolilla asuntoa. Kumppanisi tuskin pysyy housuissaan, kun kurottelet pudonnutta esinettä sohvan alta niin että lyhyt hame paljastaa viettelevästi peppusi koko komeudessaan. Saatatte päätyä vahingossa lukkojen taakse siivouskomeroon tai ehkä uskaliaat ja kosteat ikkunanpesupuuhanne saavat odottamattomia (tai hyvinkin ennalta arvattavia mutta sitäkin toivotumpia) käänteitä.

Pue tuhma sisäkön univormu kiihottaviin roolileikkeihin

Tuhmissa roolileikeissä mikä vain on mahdollista. Arkisesta poikkeavassa asussa ja roolileikin varjolla voi uskaltautua kokeilemaan kokonaan uudenlaisia tapoja harrastaa seksiä ja löytää itsestään ja kumppanista jännittäviä uusia puolia. Vaikka arjessa olisitkin määrätietoinen uranainen, voi olla todella kiihottavaa heittäytyä seksileikkien ajaksi aivan erilaiseen persoonaan.

Sisäkköasut sopivat täydellisesti master-slave (herra-orja) -asetelmaan etenkin heille, joita BDSM -henkiset leikit houkuttelevat. Tällöin siivoushommien lisäksi palvelijan velvotteisiin saattaa kuulua myös intiimimmät palvelukset, kuten herran tai madamen peseminen, hierominen ja seksuaaliset palvelukset. Vastaavasti myös palvelusneiti voi ottaa dominoivan rooliin, sitoa lähentelevän hotellin asiakkaan pyykkinarulla tuoliin ja antaa tälle kunnolla kyytiä mattopiiskalla. Vain mielikuvituksenne asettaa rajat hauskanpidolle.

Ennen kuin puette sisäkön univormua päälle, kannattaa keskustella osanottajien kesken rajoista ja mieltymyksistä. Näin varmistatte, että leikkinne on teille molemmille onnistunut, nautinnollinen ja kiihottava kokemus.

Löydät meiltä kuumimmat sisäkköasut ja yhteensopivat varusteet

Löydät tältä sivulta seksikkäimmät sisäkköasut tuhmiin roolileikkeihinne. Osa asuista jättää hieman enemmän mielikuvituksen varaan, kun taas toiset paljastavat häpeilemättä kaikki upeat muotosi enemmänkin korostaen paljasta pintaa kuin peittäen sitä. Osa sisäkön asuista on klassisempaa pitsiä ja puuvillaa, mutta saatavilla on toki myös kinkyä ja kiiltävää PVC:tä. Yhteistä kaikille sisäkön univormuille on kuitenkin se, että ne ovat kiistattoman kuumia.

Sisäkön asun lisäksi löydätte nettisivuiltamme yhteensopivia leluja ja välineitä, joilla voitte maustaa seksikästä suursiivoussessiotanne. Höyhenkutittimen lisäksi sidontavälineet, silmänaamiot, hieromasauvat, piiskat, kauko-ohjattavat vibraattorit ja monet muut hauskat lelut sopivat täydellisesti fantasianne toteuttamiseen. Mikä tahansa kotoa löytyvä seksilelu saattaa päätyä sisäkön taitaviin käsiin.

Jos haluat tietää mistä materiaalista mekko on valmistettu tai mikä koko sopii sinulle parhaiten, löydät tarkemmat tiedot sisäkköasuista klikkaamalla tuotekuvaukseen. Voit toki myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi tuotteistamme.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi