Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Yoni Power 1 Geishakuulasetti var 1

Satisfyer Yoni Power 1 Geishakuulasetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Satisfyer Yoni Power 1 Geishakuulasetti koostuu kolmesta pehmeästä silikonipallosta, jotka ovat eri kokoisia ja painoisia. Eri koot ja pyöreä muoto uurretulla rakenteelle, joka antaa lisästimulaatiota ja mahdollistaa nautinnon, kun edistyt omaa tahtiisi.

Yoni Power 1 geishakuulat sopivat täydellisesti aloittelijoille. 22 g, 46 g ja 74 g painot voivat parantaa lantionpohjasi vahvuutta asteittain.

Levitä vesipohjaista liukastetta helpottamaan asettamista. Kuulien naruissa on silmukat, jotka helpottavat poistamista. Kokeile kuulien käyttämistä yhdessä klitorisvibraattorin kanssa tehostaaksesi mielihyvän tunteita itsehoidon aikana.

Päivittäisen 15 minuutin harjoittelun avulla voit vahvistaa lantionpohjan lihaksia, lisätä emättimen herkkyyttä ja kasvattaa intensiivisempien orgasmien mahdollisuutta sekä ehkäistä virtsan karkailua.

Puhdista geishakuulat harjoituksen jälkeen. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai seksilelun puhdistusainetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukava stimuloiva lelu, joka pitää vatsalihakset liikkeessä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful