TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sex & Mischief Blackout Naamio var 1

Sex & Mischief Blackout Naamio

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

17,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Sex & Mischief Blackout Naamio on erinomainen valinta, jos viettelevät aistileikit kiinnostavat. Naamio on valmistettu muotoillusta mutta taipuisasta tekonahasta, joka vie käyttäjän näköaistin kokonaan ollessaan kasvoilla. Näköaistin ollessa poissa pelistä muut aistit terävöityvät äärimmilleen, jolloin kevyimmätkin kosketukset tuntuvat intensiivisiltä.

Sex & Mischief Blackout Naamio sopii hyvin osaksi kiihottavia sidontaleikkejä, ja leikkiin voi ottaa mukaan myös kutittimet, pehmeät (tai kovat) piiskat ja muut tavat kiihottaa ihoa. Naamio asettuu tiiviisti kasvoille ja se kiinnitetään 1 cm:n levyisellä mustalla nauhalla paikoilleen. Näin ollen naamio sopii kaikenkokoisille käyttäjille.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful