Silmänaamiot & Maskit

Silmänaamiot ja maskit antavat seksielämällenne aistillisen ja nautinnollisen ulottuvuuden. Kun toinen teistä asettaa naamion tai maskin kasvoilleen ja sen myötä luopuu näköaististaan, voimistuvat hänen muut aistinsa, jolloin pienimmätkin kosketukset tuntuvat erityisen intensiivisiltä. Samalla toinen teistä hallitsee tilannetta aivan uudella tavalla, mikä voi olla todella kiihottavaa teille molemmille. Valikoimastamme löydätte erilaisia silmänaamioita ja maskeja herkän vaaleanpunaisista mustiin, nahkaisiin maskeihin.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Muovi (1)
Nahka (2)
Polyesteri (11)
Polyuretaani (1)
PU (6)
PU-nahka (1)
Vinyyli (1)
Tuotemerkki
baseks (5)
Bijoux Indiscrets (3)
Bound (1)
Cottelli Collection (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Obaie (4)
Ouch! (3)
Sex & Mischief (1)
Sinful (2)
Sportsheets (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 25 tuotetta

Maskit ja silmänaamiot kiihottaviin aistileikkeihin

Mitä ovat maskit ja silmänaamiot?

Maskit ja silmänaamiot ovat erinomaisia apuvälineitä seksiin kumppanin kanssa, jos teillä on suunnitelmissa tutustua aistileikkien nautinnolliseen maailmaan. Kun asetat maskin tai silmänaamion kasvoillesi, terävöityvät muut aistisi automaattisesti; kuuloaisti, hajuaisti, makuaisti ja tuntoaisti vahvistuvat merkittävästi. Näköaistin ollessa poissa pelistä tulet tietoisemmaksi vartalostasi, sen lähettämistä signaaleista sekä jännittyneestä odotuksen tunteesta. Monet parit käyttävät maskeja ja silmänaamioita pienenä lisämausteena makuuhuoneen puolella, ja jos olet nähnyt Mickey Rourken ja Kim Basingerin tähdittämän 9 ½ viikkoa tai Fifty Shades-elokuvia, joiden pääosissa on Dakota Johnson ja Jamie Dornan, tiedät hyvinkin, että maskeja ja silmänaamioita voi käyttää monenlaisissa leikeissä. Elokuvasta inspiraatiota saaneiden Fifty Shades of Grey -seksilelujen valikoimasta löytyykin monia tyylikkäitä malleja. Ne sopivat mainiosti niin romanttisista ja rakastavista hetkistä pitäville kuin myös kiihottavaa, eroottista dominanssia harrastaville. Jos välillänne on riittävästi luottamusta ja tunnette toisenne tarpeeksi hyvin luopuaksenne kontrollista toistenne seurassa, maski tai silmänaamio voi hyvinkin avata teille aivan uudenlaisen eroottisen nautinnon maailman ja lisätä sekä intiimiyttä että yhteenkuuluvuuden tunnetta välillänne.

Vietteleviin yhteisiin hetkiin

Kaipaatko muistin virkistämistä sen suhteen, mitä Mickey Rourken ja Kim Basingerin välillä tapahtui elokuvassa 9 ½ viikkoa? Muistatko sen fantastisen kohtauksen, jossa Mickey tyhjentää jääkaappia ja syöttää Kimiä, joka makaa lattialla silmät sidottuina? Siinähän on aivan mahtava esimerkki next level ‑tyyppisestä aistileikistä, jossa odottavaiselle ja kiihottuneelle Kimille tarjoillaan kaikkea makeista, sokeroiduista kirsikoista aina vahvaan pippuriin ja polttelevaan chiliin. Ja tietenkin tilanne jatkuu kaikilla mahdollisilla leikeillä, joissa rintavakoa kiusoitellaan jääpaloilla ja suklaata ja hunajaa virtaa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin pariskunnan ollessa lattialla, seinää vasten, jne. Koko tilanne päättyy tietenkin valtavaan sotkuun ja tajunnanräjäyttävään seksiin keskellä keittiön lattiaa. Tätä ikonista kohtausta on toistettu monissa muissa elokuvissa siitä saakka kun 9 ½ viikkoa tuli elokuvateattereihin vuonna 1986 ja se on yhä se, mihin viitataan kun haussa on tuhmaa inspiraatiota kokeellisiin eroottisiin leikkeihin. Mikäänhän ei estä teitä kokeilemasta samantyyppisiä leikkejä itsekin. Miltä kuulostaisi ihana treffi-ilta varustettuna viettelevillä ja hyvänmakuisilla nautinnoilla keittiössä tai makuuhuoneessa? Leikkejä voi tehostaa myös orgasmigeelillä, jollaista löytyy mm. Durex Intense ‑tuotesarjasta. Se nimittäin tekee intiimialueet todella tuntoherkiksi.

Eroottiseen dominanssiin

Jos nautitte eroottisesta dominanssista, jossa toinen on valtias/valtiatar ja toinen orja, luvassa on monenlaisia nautintoja kun otatte leikkiin mukaan maskit tai silmänaamiot. Ottakaa inspiraatiota esim. Fifty Shades Freed -elokuvan mehukkaasta Red Room -kohtauksesta, jossa Christian sitoo Anan silmät ja kiinnittää tämän ristiin, jossa on luvassa armotonta ‘rankaisua’ Magic Wand -vibraattorilla suoraan jalkojen väliin. Ana voihkii ja kiemurtelee samalla kun ‘kidutus’ jatkuu sisäreiden, nännien ja solisluun alueen kiihotuksella. Mille vartalon alueelle suloinen kipu osuu seuraavaksi? Sen tietää vain domisi, sillä tästä eteenpäin voitte edetä oman mielikuvituksenne mukaan. Muistakaa kuitenkin aina pitää turvallisuus etusijalla kun leikitte tavalla tai toisella rajoja ylittäviä seksileikkejä. Se on erityisen tärkeää sellaisissa leikeissä, joissa toinen teistä antautuu toisen armoille aistileikkien ajaksi ja silmät ovat sidottuina. Muistakaa sopia turvasanasta etukäteen, jolloin kumpi tahansa teistä voi lopettaa leikin välittömästi, mikäli tuntee olonsa turvattomaksi tai muuten vain tarvitsee taukoa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi