Hellä Bondage

Jos hellä bondage kiinnostaa, löydätte tästä kategoriasta seksileluja, jotka sopivat erinomaisesti aloitteleville bondage-harrastajille. Viekää yhteiset eroottiset hetkenne aivan uudelle tasolle erilaisten sidontavälineiden, bondage-settien, kutittimien, piiskojen ja silmänaamioiden avulla.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
ABS-muovi (2)
Akryyli (1)
Cork (1)
Faux fur (1)
Haljasnahka (2)
Höyhenet (4)
Metalli (9)
Mokkanahka (1)
Muovi (1)
Nahka (23)
Neopreeni (6)
Nupukkinahka (1)
Nylon (11)
Polyamidi (2)
Polyesteri (26)
Polypropeeni (7)
Polyuretaani (10)
Polyuretaani (1)
PU (33)
PU-nahka (15)
Puu (1)
Puuvilla (1)
PVC (3)
Satiini (1)
Silikoni (8)
Tekonahka (6)
Teräs (1)
Turkey Feather (2)
Vinyyli (1)
Tuotemerkki
baseks (24)
Bijoux Indiscrets (6)
Bound (3)
CalExotics (3)
Cottelli Collection (1)
Creative Conceptions (1)
expired_Tease and Please (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (4)
Fifty Shades of Grey (22)
Kiotos (1)
Late X (1)
Maison Close (1)
Master Series (4)
Maze (3)
Mister B (1)
Mistress (1)
Obaie (56)
Ouch! (5)
Quickie (3)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Sei Mio (1)
Sex & Mischief (5)
Sinful (8)
Sportsheets (9)
Steamy Shades (2)
Strict (1)
Strict Leather (2)
Tease & Please (1)
Tom of Finland (1)
TOYJOY (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (2)
You2Toys (6)
Zado (4)
Näytä kaikki 201 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 201 tuotteesta
Näytä lisää

Hellä bondage on hyvä aloituspiste

Mitä hellä bondage oikein on?

Hellä bondage on ikään kuin kevytversio BDSM:stä. Tämä monille varmasti tuttu kirjainyhdistelmä koostuu termeistä bondage, dominanssi, alistuminen eli englanniksi submission, sadismi ja masokismi. Ehkä ajatus hellästä bondagesta vie ajatuksenne suoraan Christian Greyn ja Anastasia Steelen edesottamuksiin Fifty Shades of Grey -elokuvissa? Oikeilla jäljillä ollaan. Samaa tunnelmaa löytyy niistä kohtauksista, joissa Christian dominoi alistuvaa Anastasiaa.

Hellä bondage ei kuitenkaan ole ihan niin intensiivistä kuin BDSM-leikit voivat olla. Kevytversiossa on kyse siitä, että tutkitte omia ja toistenne rajoja löytääksenne uusia tapoja nauttia yhdessä. Sen piiriin voi kuulua vaikkapa ranteiden tai nilkkojen sitomista, helliä läpsäyksiä pepulle tai ihan vain höyhenkutittimella kiihottamista, jolloin aistit heräävät ja yhdessäoloon saa uusia ulottuvuuksia. Kannattaa lähteä kokeilemaan ennakkoluulottomasti, jotta löydätte juuri ne asiat, jotka toimivat teille.

Luokaa sopivaa tunnelmaa ennen kuin aloitatte

Voi olla, että teitä jännittää siinä vaiheessa, kun on tarkoitus kokeilla hellää bondagea yhdessä ensimmäistä kertaa. Se on täysin normaalia! Uusien asioiden kokeileminen on aina hermostuttavaa ja seksuaalisuus on hyvin herkkä osa-alue ihmisten elämässä. Siksi kannattaakin huolehtia sopivan tunnelman luomisesta ennen kuin heittäydytte tähän uuteen ja jännittävään projektiin.

Keskustelkaa ensin toistenne kanssa siitä, missä omat rajanne kulkevat, ennen kuin lähdette kokeilemaan käsirautoja, bondage-settejä, BDSM-valjaita, silmänaamioita, nänni-imukuppeja, nipistimiä ja piiskoja. Ei nimittäin ole lainkaan epätavallista, jos rajanne kulkevat eri kohdissa. Vaikka iso osa hellän bondagen lumosta on siinä, että joko luopuu kontrollista tai ottaa tilanteen haltuunsa, turvasanan sopiminen etukäteen on aina hyvä idea. Sen avulla leikit lopetetaan, mikäli kumpi tahansa kokee sen tarpeelliseksi. Valitkaa turvasanaksi sellainen, jota ei tule vahingossa sanoneeksi leikin aikana muutoin kuin silloin, kun oikeasti haluaa lopettaa käynnissä olevat tapahtumat.

Kokeilkaa tienne nautinnollisiin kokemuksiin

Jos hellä bondage on teille aivan uutta, paras neuvo on se, että teidän kannattaa kokeilla monenlaisia lähestymistapoja löytääksenne juuri teille sopivat leikit. Varatkaa aikaa yhteisiin kokeiluihin ja testatkaa erilaisia seksileluja ja tarvikkeita, jotka tuntuvat mielenkiintoisilta. Kokeilkaa myös vaihtaa välillä osia, jotta molemmat pääsevät kokeilemaan sekä alistuvaa että hallitsevaa roolia. Sitä kautta voitte löytää aivan uusia puolia myös itsessänne.

Jos aloituspisteen keksiminen tuntuu vaikealta, on tarjolla monenlaisia pakettiratkaisuja, joista löytyy erilaisia hellään bondageen liittyviä tuotteita. Silloin teillä on heti laaja arsenaali käytössänne, josta voitte valita kuhunkin tilanteeseen sopivat välineet. Seksilelusetit ovat myös edullinen tapa päästä kokeilemaan erilaisia asioita. Sitten kun teille selviää se, mihin oikeasti haluatte keskittyä, löytyy verkkokaupastamme runsas valikoima laadukkaita fetissituotteita, joista voitte löytää erikoistuneempia välineitä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi