TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbaattori

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

26,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

TENGA Air-Tech Regular Masturbaattori on pitemmälle kehitetty versio TENGA Deep Throat Cup Original -masturbaattorista, joka on valittu mm. parhaaksi miesten seksileluksi.

Air-Tech Regular tuntuu todella pehmeältä ja aidonkaltaiselta liikuttaessasi penistäsi edestakaisin sen sisällä. Sen päässä on laitteen sisäistä alipainetta säätävä venttiili, joten voit itse säätää miten tiukalta masturbaattori tuntuu.

Alkuperäinen Deep Throat Cup on kertakäyttötuote, mutta uutta Air-Tech Regular ‑masturbaattoria voit käyttää kerta toisensa jälkeen. Käytä sen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta ja puhdista se perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen. Siten voit käyttää sitä peräti 50 kertaa.

TENGA Air-Tech on saatavilla kolmena eri versiona, joiden sisärakenne poikkeaa toisistaan. Gentle tarjoaa hellää stimulaatiota, Regular tuntuu kaikista aidonkaltaisimmalta ja Strong tuntuu varsin tiukalta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful