Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Egg Silky Masturbaattori var 1

TENGA Egg Silky Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA Egg Silky on ihanasti stimuloiva masturbaattori miehille. Sen sisäpuolella on silkinpehmeä kuviointi, joka tuntuu todella herkulliselta penikselläsi. 

Ota munaholkki ulos munankuoresta ja purista mukana tuleva liukuvoide sisään sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään. Holkki joustaa jopa 30 cm:n pituuteen asti, joten se sopii pitkälti kaikille peniksille. Liikuttele sitä edestakaisin tai anna se kumppanisi käsiin, niin luvassa on pehmeää mutta intensiivistä nautintoa.

TENGA Egg on erinomainen reissukaveri, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota.

Holkki on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin. Suosittelemme pitämään siitä kiinni niin alhaalta kuin mahdollista, jottei sen ylimpään osaan kohdistu niin paljoa rasitusta. Tämä pidentää sen käyttöikää.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Varma voittaja
... - 16. dec. 2020
Ostin sen poikaystävälleni adventtilahjaksi. Hän pitää sitä erittäin stimuloivana. Se toimii parhaiten, jos minä käytän sitä hänelle. Sitä on hauska kokeilla, jos haluat hemmotella tyttöystävääsi. Liukuvoidetta tulee käyttää riittävästi, muuten tunne on liian voimakas.
0
Mitä?
Hmm - 31. aug. 2020
En saanut selville, mikä pointti oli, ennen kuin heitin sen pois.
0
Fantastinen tuote!
Morten - 18. apr. 2020
Olen erittäin vaikuttunut tästä tuotteesta huolimatta siitä, että se näytti heti pieneltä ja tylsältä. Mutta vau stimuloiva kokemus, jonka voi antaa itselleen eikä vähiten antamalla kumppanin käyttää sitä sinuun. Voin lämpimästi suositella.
0
Utelias
Crųlle - 23. may. 2019
Super mukava tunne on kokeilla yhtä ja se laukaisi hetkessä, joten ehdottomasti loistava tuote. Näin sen itse asiassa TV-ohjelmassa nimeltä Sexklinikken, voin suositella lämpimästi.
0
Kumppanilleni.
My - 4. dec. 2018
Koska en asu poikaystäväni kanssa, olen ostanut useita erilaisia, jotta hänen ei tarvitse kyllästyä. Olemme viettäneet jonkin verran aikaa yhdessä ja näen, että se tuo tyytyväisyyttä käsihoidon aikana. Omassa rauhassaan hän on saanut selville, että Silky on hänen suosikkinsa.
0
9/10 he rakastavat
Anonymous - 13. mar. 2024
Tenga-munasarja on erittäin hyvä sarja, jota olen nyt kokeillut pari niistä ja voin rehellisesti sanoa, että tämä on yksi parhaista "leluista", joita olen käyttänyt miehenä :-) sen yksinkertaisuus, että se on kertakäyttöinen KÄYTTÖ on myös hyvin suoraviivainen viimeistely, heittää se roskakoriin tai pestä se puhtaammalla, jotta voit käyttää sitä vielä kerran, jos haluat. Olen kokenut, että eri munat antavat kihelmöivän tunteen ja minä ja kumppanini olemme nauttineet itsestämme paljon, kumppanini myös kehuskelee paljon, koska tämä auttaa häntä antamaan aistikkaamman ja kihelmöivämmän runkkauksen minulle :-) joten 9/10 ainoa asia, josta minulla on valittamista, on hinta, mutta osta 6 kpl tai "munapakkaus" ja se on parempi haha.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Poikaystävälleni
Anonymous - 13. mar. 2024
Koska en asu poikaystäväni kanssa, ostin useita erilaisia, jotta hän ei kyllästyisi. Olemme käyttäneet paria yhdessä, ja näen, että sitä arvostetaan runkkauksen aikana. Yksin olen huomannut, että Silky on hänen suosikkinsa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yksi pehmeäksi keitetty muna
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin täältä munan kokeillakseni ja nähdäkseni, millaista se on. Suosittelen kaikille ostamaan tämän munan, koska se oli mukavin runkkaus, jonka olen koskaan tehnyt !!!! Jotta olisi jotain mihin verrata, se tuntuu samalta kuin miltä luulet, että tuntuu runkata oikealla pehmeäksi keitetyllä munalla.
Konekäännös sivustolta sinful.se
WOWWWW
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän kumppanilleni yllätykseksi ja lämmittämään seksielämää hieman ja WOW kuinka ihanaa!!!! Hän rakastaa sitä, yksityisesti hän käyttää sitä joka päivä ja minä käytän sitä hänelle usein, kun harrastamme seksiä! Erittäin helppokäyttöinen, helppo puhdistaa ja kauniisti kuvioitu (mitä hän on itse sanonut)!!!! Osta osta osta osta osta osta!!! Niin edullinen!!!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tyytyväinen
Anonymous - 10. oct. 2021
Voidaan käyttää esileikkinä ja sitä voidaan käyttää useita kertoja, jos peset sen. Pieni hauska juttu.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful