TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Egg Spider Masturbaattori var 1

TENGA Egg Spider Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

TENGA Egg Spider on pehmeä masturbaattori miehille. Sen sisäpuolella on seittimäinen kuviointi, joka tuntuu todella herkulliselta penikselläsi.

Ota munaholkki ulos munankuoresta ja purista mukana tuleva liukuvoide sisään sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään. Holkki joustaa jopa 30 cm:n pituuteen asti, joten se sopii käytännössä kaikille peniksille. Liikuttele sitä edestakaisin tai anna se kumppanisi käsiin, niin luvassa on pehmeää mutta intensiivistä nautintoa.

TENGA Egg on loistava reissukaveri, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota.

Holkki on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin. Suosittelemme pitämään siitä kiinni niin alhaalta kuin mahdollista, jottei sen ylimpään osaan kohdistu niin paljoa rasitusta. Tämä pidentää sen käyttöikää.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yllätys
Tenga-munat olivat todellinen yllätys!!. Ei ollut suuria odotuksia, kun seisoin pieni silikonilaite kädessäni, mutta käytössä se on todella mukava. Lisäksi s... Lue lisää
Michael - 10. oct. 2020
Fantastinen!
Tämä muna on hieno keksintö. Se on valmistettu seksikkäästä materiaalista. Helppo käyttää ja helppo puhdistaa. Sisällä oleva kuvio tarjoaa huippunautinnon ja up... Lue lisää
connie - 24. jul. 2013
Ihana nautinto.
Seksikäs materiaali, joka stimuloi hyvin. Kuvio tuntuu mukavalta ja tarjoaa maksimaalisen nautinnon. Lisäksi se on helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa jälkee... Lue lisää
Frederik - 20. feb. 2013
Hyvä
Ostin munan miehelleni, hän pitää siitä.Anonyymi - 6. may. 2019
4.8
Toimii kuten pitääkin.Ineise - 27. apr. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful