Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Egg Spider Masturbaattori var 1

TENGA Egg Spider Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA Egg Spider on pehmeä masturbaattori miehille. Sen sisäpuolella on seittimäinen kuviointi, joka tuntuu todella herkulliselta penikselläsi.

Ota munaholkki ulos munankuoresta ja purista mukana tuleva liukuvoide sisään sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään. Holkki joustaa jopa 30 cm:n pituuteen asti, joten se sopii käytännössä kaikille peniksille. Liikuttele sitä edestakaisin tai anna se kumppanisi käsiin, niin luvassa on pehmeää mutta intensiivistä nautintoa.

TENGA Egg on loistava reissukaveri, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota.

Holkki on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin. Suosittelemme pitämään siitä kiinni niin alhaalta kuin mahdollista, jottei sen ylimpään osaan kohdistu niin paljoa rasitusta. Tämä pidentää sen käyttöikää.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yllätys
Michael - 10. oct. 2020
Tenga-munat olivat todellinen yllätys!!. Ei ollut suuria odotuksia, kun seisoin pieni silikonilaite kädessäni, mutta käytössä se on todella mukava. Lisäksi se on helppo puhdistaa. Ja mahtuu kivasti (käsityöläisen) matkalaukkuun
0
Fantastinen!
connie - 24. jul. 2013
Tämä muna on hieno keksintö. Se on valmistettu seksikkäästä materiaalista. Helppo käyttää ja helppo puhdistaa. Sisällä oleva kuvio tarjoaa huippunautinnon ja upean kokemuksen. En voi kuin suositella
0
Ihana nautinto.
Frederik - 20. feb. 2013
Seksikäs materiaali, joka stimuloi hyvin. Kuvio tuntuu mukavalta ja tarjoaa maksimaalisen nautinnon. Lisäksi se on helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa jälkeenpäin. Se on myös muodoltaan mukavan huomaamaton ja niin halutessasi helppo kuljettaa mukana.
0
Hyvä
Anonyymi - 6. may. 2019
Ostin munan miehelleni, hän pitää siitä.
0
4.8
Ineise - 27. apr. 2019
Toimii kuten pitääkin.
0
Fantastista!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä muna on fantastinen keksintö. Se on valmistettu herkullisesta materiaalista. Sitä on helppo käyttää ja helppo puhdistaa. Sisäpuolella oleva kuvio tarjoaa huippuluokan nautintoa ja on ihastuttava kokemus. Suositellaan useaan kertaan.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful