Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Egg Stepper Masturbaattori var 1

TENGA Egg Stepper Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA Egg Stepper on joustava masturbaattori miehille. Sen sisäpuolella on pehmeitä nystyröitä, jotka tuntuvat todella herkulliselta penikselläsi.

Ota munaholkki ulos munankuoresta ja purista mukana tuleva liukuvoide sisään sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään. Holkki joustaa jopa 30 cm:n pituuteen asti, joten se sopii käytännössä kaikille peniksille. Liikuttele sitä edestakaisin tai anna se kumppanisi osaaviin käsiin, niin luvassa on pehmeää mutta intensiivistä nautintoa.

TENGA Egg on oivallinen valinta myös matkakäyttöön, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota.

Holkki on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin. Suosittelemme pitämään siitä kiinni niin alhaalta kuin mahdollista, jottei sen ylimpään osaan kohdistu niin paljoa rasitusta. Tämä pidentää sen käyttöikää.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Fantastinen
N.H - 29. nov. 2019
No, minä ja poikaystävä ostimme 6 munan pakkauksen, joista tämä oli yksi. Minun täytyy sanoa, että minulla on ollut vaikeuksia saada orgasmi muuten kuin omin avuin. Mutta tämän älykkään pikkuisen ja liukuvoiteen kanssa poikaystäväni saa minut tulemaan hetkessä! Voidaan käyttää uudelleen kunnollisesti puhdistettuna, mutta voi käydä niin, että muutaman kerran jälkeen tarvitaan uusi! Voin ehdottomasti suositella!
0
Loistava, mutta lyhytikäinen
Mr. 21 - 4. mar. 2019
Olen nyt kokeillut kourallisen erilaisia Tenga-munia ja mielestäni ne ovat kaikki aika hyviä. Sain tämän äskettäin lahjaksi. On vaikea sanoa, tarjoavatko ne erilaisen kokemuksen, mutta yksi asia on yhteistä - ne ovat erittäin hyviä käyttää! Käytän niitä aina todella hyvin, mutta valitettavasti myös melko nopeasti. Se on jollekin plussaa - minusta se tuntuu vain niin hyvältä, että haluaisin ajaa vähän pidempään. Jos haluat laittaa siihen hieman ylimääräistä puuteria, voin suositella sen käyttöä anustapin kanssa. Munia voidaan tyypillisesti käyttää noin 3 kertaa, jos ne pestään huolellisesti käytön jälkeen, mutta niitä ei ole suunniteltu toistuvaan käyttöön. Sitä pitää ehdottomasti kokeilla!
0
Lumoava!
PartOneOfTwo - 5. dec. 2017
Tämä tuote on vienyt poikaystäväni ja minut uuteen seksiseikkailuun! Tämä ei ole vain masturbaatiotuote, vaan vähintään yhtä paljon esileikkituote miehelle! Muna on silkinpehmeä ja jokaisen version erilainen muotoilu on ilmainen mahdollisuus löytää itsellesi parhaiten sopiva tai etsiä erilaisia kokemuksia kumppanisi kanssa. Voin ehdottomasti suositella munaa, olipa kyseessä itsetyydytys tai leikit kumppanin kanssa.
0
Melkein täydellinen
Sensei - 24. may. 2013
Muna antaa upean pehmeän tunteen, koska siinä on erittäin seksikäs materiaali. Sen pitäisi olla vain vähän pidempi, koska se tekisi tunteesta paljon paremman, olen varma! Muna saa suositukseni!
0
Kiva tunne
IWandYou - 11. jul. 2012
Hauska mutta hyvä tuote ja hyvälaatuinen. Se ei ole järisyttävä kokemus, mutta se antaa todella mukavan tunteen, jota voi verrata suuseksiin tai käsihoitoon liukuvoiteen kanssa. Voidaan helposti käyttää uudelleen jälkeenpäin asianmukaisesti puhdistamalla, mutta päällinen kuluu jossain vaiheessa.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful