PDX Elite Air-Tight Pussy Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

PDX Elite Air-Tight Pussy Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Oletko valmis räjähtävään itsetyydytyskokemukseen? PDX Elite Air-Tight Pussy Masturbaattori tarjoaa sinulle happy endingin ihan joka kerta.

  Nojaudu taaksepäin ja nauti tämän pussy-masturbaattorin imuttaessa penistäsi tehokkaalla alipaineellaan, jota säädät näppärästi yhden sormen avulla.

  Pehmeässä, stimuloivassa holkissa on emättimen muotoinen aukko ja se vie sinut nopeasti kliimaksiin liikkuessasi sen sisällä.

  Pakkauksen mukana saat kolme erikokoista silikonipenisrengasta, joita voit käyttää nauttiaksesi entistäkin kovemmasta ja kestävämmästä erektiosta ja tavallistakin villimmästä käyttökokemuksesta.

  Holkki on irrotettava, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen ja lisäksi voit käyttää sitä ilman kuorta jos haluat itse säätää sen tiukkuutta kädelläsi.

  Pakkauksessa on mukana näytepakkaus liukuvoidetta, seksilelun puhdistusainetta sekä huoltojauhetta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Fanta Flesh TPR ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 18,5 cm.
  SISÄPITUUS: Noin 18 cm.
  ULKOHALKAISIJA: 8,4 cm (holkki on joustava ja sopii useimmille miehille).
  MUKANA: 3 x silikonipenisrengasta, Moist Body -liukuvoide (29 ml), Refresh Toy Cleaner ‑puhdistusaine (29 ml) ja Fanta Flesh Revive -huoltojauhe (30 g).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Kohtalaisen laadukas vehje hintaansa Nyt viikon ajan käytössä ollut masturbaattori on laadultaan hyvä ja sen käyttö on erittäin helppoa. Puhdistus onnistuu kätevästi kun vetää kumilörpäkkeen irti Muovi putkesta ja huuhtelee. Mukana tulleet puhdistusaineet ja liukkari ovat lisäplussaa. Masturbaattori on hyvin tiukka ja sisään menossa tahtoo olla pientä vaikeutta pieni vehkeiselle miehelle. Suurta penistä sisään ei varmasti saisikaan. Itse käyttökokemus on hyvä ja sisälmys hankaa vehjettä liikutellessa oikein mukavasti. Liukkaria kannattaa reilusti käyttää mukana. Imua olen kokeillut mutta itse en saa siitä kiksejä. Imuttaa kyllä todella jos siitä tykkää. Lienee mieltymyskysymys.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: PDX Elite Air-Tight Pussy Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: