Sinful Anuksen Rentoutussuihke 50 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Anuksen Rentoutussuihke 50 ml

Saatavilla 30.10.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

13,90 €

Kuvaus

Sinfulin anuksen rentoutussuihke nimensä mukaisesti rentouttaa ja tekee siten anaaliseksistä helpompaa ja nautinnollisempaa.

Suihkuta sitä 2-5 kertaa anuksen alueelle ja anna sen vaikuttaa parin minuutin ajan ennen seksiä tai seksilelujen käyttöä.

Sinfulin anuksen rentoutussuihke on vesipohjainen ja sisältää paljon mentolia. Sen aktiiviset ainesosat viilentävät ihoa miellyttävästi ilman että ne alentavat tuntoherkkyyttä.

Suosittelemme myös hyvän anaaliliukuvoiteen käyttöä.

Tiedot

KOKO: 50 ml.
VESIPOHJAINEN: Kyllä.
AINESOSAT: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Alcohol Denat, Alcohol, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate.
KONDOMITURVALLINEN: Kyllä.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Lopputulos
Vahva suositus Puoliso on vastikään innostunut peppuseksistä, ja ostin tätä hänelle kokeiluun. Innostui aineesta, 4-5 suihkausta, ja muutaman minuutin kuluttua alkoi kuulemma toimimaan/rentouttamaan. Jälkikäteen antoi arvioksi että mukavasti toimiva aine jota tullaan jatkossakin käyttämään.
5 5 1
Kokonaisarvio
Lopputulos
Miellyttävä Viilensi hyvin ja tuntui raikkaalta. En osaa sanoa miten paljon tämä varsinaisesti rentoutti, mutta kyllä tämä teki peppuleikeistä ainakin jonkin verran miellyttävämpää.
5 4 1
Kokonaisarvio
Lopputulos
Ongelmia Suihke toimi hyvin mutta sain allergisen reaktion joten 1x jäi tämän käyttö.
5 4 1
Kokonaisarvio
Lopputulos
Positiivinen yllätys Olin aluksi suihkeesta hiukan epäileväinen. Suihketta testattua epäilykseni katosivat, se todellakin rentoutti ja teki leikkimisestä paljon nautinnollisempaa ja rentoa. Itse anaali seksikään ei ollut kivuliasta samalla tavalla kuin aikaisemmin. Suosittelen suihketta lämpimästi kaikille jotka haluavat nautinnollisempia pylly seksi kokemuksia.
5 5 1
Kokonaisarvio
Lopputulos
Toimii Tykkäsin, ei polttanut ja rentoutti. Suosittelen testaamaan.
5 4 1
Kokonaisarvio
Lopputulos
Toimiva aine Tämä todella toimi. Teki leikistä paljon miellyttävämpää kun sai itsensä rennommaksi. Suosittelen kokeilemaan.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Sinful Anuksen Rentoutussuihke 50 ml

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *