TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Parempaa Anaaliseksiä

Anaaliseksin onnistumisen kannalta on tärkeää että tunnette olonne mukavaksi, turvalliseksi ja että hygieniasta on huolehdittu. Valikoimastamme löytyy monenlaisia anaalivoiteita ja -suihkeita, joiden avulla saatte suurinta mahdollista nautintoa anaalileikeistänne ja parempaa anaaliseksiä - sekä ilman seksileluja että niiden kanssa.

Parempaa anaaliseksiä anaaliliukuvoiteilla ja -suihkeilla

Liukuvoidetta ei voi koskaan käyttää liikaa

Tältä sivulta löydät tuotteita, jotka on kehitetty varta vasten sulostuttamaan takaoven iloja. Anaaliseksi on monille nautinnollista ja aivan erityisen kiihottavaa, harrasti sitä sitten kumppanin kanssa tai ilman, leluilla tai ilman. Mutta ilman liukuvoidetta siitä ei tulisi yhtään mitään. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos luulit laittaneesi liikaa liukkaria, laita vielä vähän lisää. Eli jotta anaalistimulaatio olisi mahdollisimman ihanan tuntuista ja turvallista, liukastetta ei tule eikä saa säästellä, koska anus ei liukastu luonnostaan. 

Anaaliliukuvoiteet ovat usein koostumukseltaan tavallista paksumpia, riittoisampia ja saattavat sisältää myös rentouttavia tai ihoärsytystä lievittäviä ainesosia. Niiden avulla voitte harrastaa sujuvampaa ja parempaa anaaliseksiä. Jos peppuseksi on teille uusi juttu, kannattaa aloittaa hyvin rauhallisesti sormen tai pienen lelun kanssa ja opetella pikkuhiljaa rentoutumaan. Rentouttavia ja miedosti puuduttavia ainesosia sisältävä liukkari tai suihke voi olla avuksi, jos jännität kovasti, mutta muista, että kaikkein tärkeintä on edetä omaan tahtiin ja kiireettömästi.

Parempaa anaaliseksiä teidän molempien iloksi

Anuksen alue on uskomattoman tuntoherkkä ja täynnä hermopäätteitä. Siksi se onkin yksi tärkeimmistä erogeenisista alueista, joka tuottaa yhtä lailla seksuaalista nautintoa sekä naisille että miehille, seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Peppuseksiin liittyy vieläkin vähemmän mairittelevia mielikuvia, mutta onneksi tabuja on myös rikottu ja yhä useammat pariskunnat kokeilevat uusia nautinnollisia ja intiimejä leikkejä. 

Hyvä valmistautuminen on avain, kun tavoittelette parempaa anaaliseksiä. Kun olette varanneet sopivasti aikaa, yksityisyyttä, liukkaria ja ehkä jopa lelujakin, on helpompaa antautua nautinnolle. Ennen leikkiin ryhtymistä on hyvä huolehtia hygieniasta. Tätä varten on olemassa anaalipuhdistusvälineitä, kuten anaalisuihku, jos haluat olla erityisen huolellinen. Kannattaa muistaa, että takapuolelta ei koskaan tule siirtyä emättimen puolelle, oli kyseessä sitten sormet, lelu tai kumppanisi penis.

Rentoutuminen on todella tärkeää, joten voitte aloittaa eroottisella hieronnalla tai muiden erogeenisten alueiden hyväilyllä. Kun siirrytte pepun puolelle, on hyvä lämmitellä sormella tai pienellä anustapilla ennen seksiä. Jos käytätte anuksen rentoutussuihketta, sitä kannattaa käyttää noin 5 - 10 minuuttia ennen leikkien alkua.

Turvalliset ja laadukkaat tuotteet

Meille on tärkeää, että voitte nauttia leikeistänne turvallisesti ja hyvillä mielin. Siksi löydätte valikoimastamme lukuisia anaaliliukuvoiteita ja rentoutussuihkeita, jotka tarjoavat teille parempaa anaaliseksiä ja nautinnollisia kokemuksia. Anaalinautintoja varten kehitetty liukkari eroaa usein tavallisesta myös sen pH-pitoisuuden kannalta, joka neutraalimpana soveltuu paremmin anuksen herkälle alueelle. Suurin osa tämän sivun tuotteista on kondomiystävällisiä ja dermatologisesti testattuja, ja liukkareista vesipohjaiset sopivat myös anaalilelujen kanssa käytettäväksi. Silikonipohjaista liukkaria ei kannata käyttää silikonisten lelujen kanssa, koska se voi vaurioittaa lelun pintaa.  Leikkien jälkeen on hyvä puhdistaa lelut huolellisesti seksilelujen puhdistussuihkeella ja peseytyä itse hellävaraisella intiimisaippualla.

Löydätte tarkemmat tiedot kustakin tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen, ja tiedot tuotteiden ainesosista löytyvät klikkaamalla esiin tuotteen tiedot. Jos teillä on kysyttävää koskien tämän sivun tuotteita tai haluatte neuvoja tai suosituksia, kun olette valitsemassa itsellenne sopivaa tuotetta, voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme teitä mielellämme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful