Sinful Groove Lasidildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Groove Glas Dildo 1
 • Sinful Groove Glas Dildo 2
 • Sinful Groove Glas Dildo 3
 • Sinful Groove Glas Dildo 4
 • Sinful Groove Glas Dildo 5

Sinful Groove Lasidildo

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

  Kuvaus

  Jos etsit seksilelua, joka on sekä elegantti että tehokas, Sinful Groove Lasidildo on erinomainen valinta.

  Tämä kaunis, kirkas lasidildo on pinnaltaan erityisen stimuloiva, sillä se koostuu kuudesta erikokoisesta kuulasta, jotka kasvavat asteittain kärjestä kohti tyveä.

  Dildon kaareva varsi mahdollistaa G-pisteen tai eturauhasen tehokkaan stimuloinnin.

  Dildo on valmistettu sirpaloitumattomasta lasista. Se on miellyttävän painava käytössä ja sen pinta on ihanan sileä, joten se sopii hyvin pitempiinkin leikkeihin.

  Lasidildoa voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä, jolloin se tarjoaa aivan erilaisen käyttökokemuksen. Aseta se 10 minuutin ajaksi jääkaappiin tai lämpimään vesihauteeseen, minkä jälkeen voit kiihottaa itseäsi tai kumppaniasi uudella tavalla. Testaa kuitenkin lämpötila ensin esim. käsivarren iholle.

  Dildon mukana saat tyylikkään satiinisen säilytyspussin.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lasi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
  PITUUS: 16 cm.
  HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.
  MUKANA: Satiininen säilytyspussi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Oikein kiva Ensimmäinen lasidildoni. Tosi kiva, hyvä muotoilu. Tästä saa napakan otteen ja kovuuden ansiosta löytää helposti kaikki nautinnolliset paikat. Tosi laadukas tuote, ja plussaa siitä että tämä on helppo pestä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Pelkkää nautintoa Tämä lasinen dildo on kaunis ja tuntuu aivan uskomattoman hyvältä. Oon onnellinen, että törmäsin tämän suosittelijaan, ilman suosittelua olisi varmasti jäänyt kokeilematta. Ehdottomasti paras kokeilemani seksilelu! Tuntuu miellyttävältä molemmin päin ja materiaali on ihana. Ihana, syvä orgasmi tulee tämän kanssa. Suosittelen ehdottomasti!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Paras seksilelu Olen aiemmin kokeillut vain muovimateriaalista tehtyä dildoa, joten tämä on ollut ihan uusi kokemus, pelkässä hyvässä! Luulenpa että aiempi hankinta jää pysyvästi sivuun. Muotoilu ja kovuus toimii upeasti, ja koko on täydellinen helppoon ja mukavaan leikkiin. Olen ollut yllättynyt tämän laadukkuudesta, todella kaunis ja hieno esine sellaisenaan. Ehdottomana plussana hajuttomuus; olen itse herkkä tuoksuille ja monien lelujen pienetkin hajut voivat ärsyttää, ihan huipputuote! Minulla on ollut vaikeuksia löytää nautinnollisia seksileluja, mutta tämä tuntui heti omalta, ja olen saanut parhaimmat kokemukseni tämän ihmeen kanssa :)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Tädellinen Saanti on takuuvarma. Luulin että parempaa dildoa ei löydy kuin lempparini kaapissa mutta tämä antaa kunnon sarjaorkut. En ole koskaan tällaista kokenut
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Kaunis ja kova Niin kaunis esine, muoto sekä näyttää että tuntuu hyvältä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Huipputuote Ensimmäistä kertaa päätin testata lasidildoa ja tähän päädyin. Enkä päätöstä kadu, dildon muitoilu itsessään tuntuu jo niik hyvälle että tämän kanssa jaksaa touhuta. Sopivan kokoinen, kaunis ja laadukkaan tuntuinen. Vaihtelua saa jos vaihtaa paksumpaan päähän. Ihana, en kadu!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Elegantti orgasminaattori Huikean kaunis ja laadukkaan tuntuinen lasidildo! Tätä voisi pitää vaikka kirjahyllyssä. Aluksi kovuus mietitytti, mutta kun oikea kulma löytyi niin johan! Erityisesti peppuleikkeihin tämä on lähes täydellinen, muotoilu tuo kerrassaan huikeita fiiliksiä liukuessaan edestakaisin; yksi parhaita anaaliorgasmejani! Varovainen tämän kanssa saa kuitenkin olla, sillä pohjassa ei ole levennystä, joka estäisi lelun humpsahtamisen kokonaan sisälle.. toisaalta se kuitenkin mahdollistaa dildon käytön molemmin päin.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Huippu Tätä ei voi vastustaa. Vaikka en olisi seksituulella, niin kun mieheni ottaa tämän esiin ja liukkaria päälle, niin... pikkarit lentää kyllä nurkkaan! Mieheni osaa käyttää tätä minulle sopivan hitaasti ja nautinnollisesti. Viileä pinta on huippu. Joskus mieheni kääntää sauvan, ja työntää paksumman pään sisään, varoitus, tämä sattuu hieman, joten kunnolla liukkaria, silti aina kyllä vingahdan kun hän tekee niin! Mutta ei hätää, kun se on sisällä, se ei enää satu lainkaan! Kun sauva on työnnetty syvälle tässä suunnassa, niin vain kapea pää on aukon suulla, ja mieheni mahtuu tulemaan sisään samaan reikään :) :) siis todella tykätty sauva molemmille!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Ei mitään lisättävää Ihanan tuntuinen, sopivan kokoinen ja voi wau mitä nautintopisteitä tämä löytää :)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Ei mitään sanottavaa , koska tää on täydellinen! Ihan kertakaikkisen täydellinen. Kylläpä voi tuntua hyvältä..:)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Groove Lasidildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *