Sinful Slimline G-pistevibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Slimline G-pistevibraattori
 • Sinful Slimline G-pistevibraattori
 • Sinful Slimline G-pistevibraattori
 • Sinful Slimline G-pistevibraattori

Sinful Slimline G-pistevibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

11,90 €

  Kuvaus

  Sinful Slimline G-pistevibraattori on erinomainen vaihtoehto ensimmäistä G-pistevibraattoriaan etsivälle. Se tarjoaa voimakkaan, portaattomasti säädettävän värinän yhdistettynä maltilliseen kokoon. Muodoltaan se on kapea ja sen pää on taivutettu, mikä helpottaa G-pisteen löytämistä.

  Voit säätää G-pistevibraattorin värinää portaattomasti pohjassa olevan säätimen avulla. Käännä sitä myötäpäivään käynnistääksesi laitteen ja lisätäksesi värinän voimakkuutta. Värinä vaimenee ja lopulta sammuu kun käännät säädintä vastapäivään.

  Sinful Slimline on täysin vesitiivis, joten voit käyttää sitä myös suihkussa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa Sinfulin vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta, jotta sen käyttö olisi entistä nautinnollisempaa.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella.

  G-pistevibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Samettisella PU-pinnoitteella päällystetty muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 20,7 cm.
  HALKAISIJA: 3,8 cm leveimmillään.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 2 x AA (hankittava erikseen).
  VÄRINÄTASOT: Portaaton.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa hiljaisempi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Eri tavalla yllättynyt Ostin tämän puolisolle g-pisteorgasmien toivossa, mutta ei siitä koskaan oikein tullut mitään. Vaan tämä on päässyt loistamaan (meidän käytössä) jossain aivan muussa, nimittäin perusyhdynnässä. Silloin puolisoni käyttää sitä klitorisstimulaatioon samalla kun olen hänen sisällään, ja tämä tuplastimulaatio on antanut hänelle todella fantastisia orgasmeja.

  Pitkä, kapea varsi ja päässä oleva pieni kärkiosa tekevät käytöstä todella helppoa, jolloin hän voi itse säätää mihin kohtaan värinän suuntaa.
  Miehenä en koe sitä missään kohtaa häiritseväksi melkeinpä asennosta riippumatta.

  Käytettävyyden kannalta tuotteen materiaali on oikein mukava, siinä on silkinpehmeä pinta joka ei tunnu lainkaan epämiellyttävältä koskettaa. Paristonkulutus on asiallinen (olemme vaihtaneet paristot vain kerran) ja puhdistaminen on helppoa.

  Ainoa pieni miinus tulee siitä, miten vibraattoria säädetään. Se tapahtuu päässä olevan pienen kierrettävän osan välityksellä, ja joskus on käynyt niin, että kesken kaiken olemme osuneet siihen osaan vahingossa ja se on joko vääntänyt värinät kaakkoon tai kokonaan pois itse aktin aikana. Se voi tietenkin saada aikaan pientä ärsytystä, mutta verrattuna siihen miten paljon iloa olemme saaneet tästä pikkusauvasta, ei sitä juuri kannata edes mainita.

  Käytämme tätä neljä kertaa viidestä ja hinnan huomioon ottaen tämä on kyllä ehdottomasti joka sentin arvoinen, vaikkakaan ei g-pistevibraattorina.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Uskomattoman hyvä vibraattori edulliseen hintaan Tämä tuli ostettua muutama kuukausi sitten. Daamilla oli vaikeuksia saada aiemmin, mutta tällä hän saa voimakkaita orgasmeja. Käytetään tätä yhdessä ja se toimii todella hyvin. Älä epäröi hankkia tätä, ihan must-tuote!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Sguitteri Tällä sauvalla saa aivan mahtavia suihku orkkuja
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Puskaradion suosittelun veroinen Olin aika isoin toivein liikenteessä, kun otin tuotteen lähetyslaatikosta käsiini. Puskaradion suositteluun oli yhdyttävä kaiken muun osalta paitsi äänen. Vaikka lapset olisivatkin nukkumassa, en mielelläni käytä. Värinät ovat ihanat. Käyttö on helppoa, kaksi paristoa sisään ja korkki kierretään paikalleen. Päästä vääntämällä saa portaattomasti säädettyä sopivat värinät. Itse pidän silikonituotteista. Voin suositella.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Slimline G-pistevibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *