TENGA 3D Polygon Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA 3D Polygon Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  3D Polygon on jännittävä miesten masturbaattori japanilaiselta TENGA-tuotemerkiltä, joka on jälleen kerran onnistunut valmistamaan läpeensä harkitun ja todella huomaamattoman itsetyydytystuotteen.

  Masturbaattori on muotoilultaan tyylikäs monikulmio, joka tarjoaa todella intensiivistä stimulaatiota. Se on valmistettu pehmeästä TPE-kumista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

  Ottaessasi masturbaattorin käyttöön, käännä ensin holkin sisäpuoli ulospäin, jotta sen stimuloiva kuviointi jää sisäpuolelle. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta ja nauti pehmeän materiaalin hyväilystä.

  Vuonna 2012 TENGA 3D -tuotteet voittivat maailman ensimmäisinä miesten mastrubaattoreina arvostetun Red Dot Award -palkinnon parhaasta tuotesuunnittelusta.

  Näin puhdistat TENGA 3D -tuotteesi:
  Pese masturbaattori perinpohjaisesti sekä sisä- että ulkopuolelta. Käytä puhdistuksessa myös seksilelun puhdistussuihketta saadaksesi parhaan lopputuloksen. Aseta masturbaattori pidikkeeseensä ja anna sen kuivua kokonaan. Sen kuivuttua voit asettaa kannen pidikkeen päälle seuraavaa käyttökertaa odotellessa.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE-kumi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 11,5–40 cm.
  HALKAISIJA: Joustava.
  PAINO: 290 g.
  SOPII: Useimmille miehille.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Pala taivasta Olen kokeillut useampaa fleshlightia, tenga munaa ja kiinan ihmeitä, mutta tämä tuote vie ehdottamasti voiton! Pyöräytä ympäri, laita mielesi leffa pyörimään (tai käytä vaikka mielikuvitustasi), sillä parin työnnön jälkeen olet kuin nirvanassa! Nimeksi sopisi paremmin 4D, koska tämä, jos jokin masturbaattori herättää uusia aisteja!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: TENGA 3D Polygon Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: