TENGA Air-Tech Regular Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA Air-Tech Regular Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

24,90 €

  Kuvaus

  TENGA Air-Tech Regular Masturbaattori on pitemmälle kehitetty versio TENGA Deep Throat Cup Original -masturbaattorista, joka on valittu mm. parhaaksi miesten seksileluksi.

  Air-Tech Regular tuntuu todella pehmeältä ja aidonkaltaiselta liikuttaessasi penistäsi edestakaisin sen sisällä. Sen päässä on laitteen sisäistä alipainetta säätävä venttiili, joten voit itse säätää miten tiukalta masturbaattori tuntuu.

  Alkuperäinen Deep Throat Cup on kertakäyttötuote, mutta uutta Air-Tech Regular ‑masturbaattoria voit käyttää kerta toisensa jälkeen. Käytä sen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta ja puhdista se perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen. Siten voit käyttää sitä peräti 50 kertaa.

  TENGA Air-Tech on saatavilla kolmena eri versiona, joiden sisärakenne poikkeaa toisistaan. Gentle tarjoaa hellää stimulaatiota, Regular tuntuu kaikista aidonkaltaisimmalta ja Strong tuntuu varsin tiukalta.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 16,5 cm.
  HALKAISIJA: 6,4 cm.
  PAINO: 91 g.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Aika hyvä mutta äänekäs Runkatessa nopeasti vehje alkoi viheltämään kovasti. Laite tuntuu ihan hyvältä. Aluksi oli vaikeuksia päästä sisälle mutta laitettuani enemmän liukkaria hyvin alkoi luistamaan, ainoana miinuksena se että kaikki nesteet tuli pihalle kun vedin ulos, joka vähän sotki paikkoja. Puhdistus melko helppoa
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: TENGA Air-Tech Regular Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *