TENGA Egg Surfer Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA Egg Surfer Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

8,90 €

Kuvaus

TENGA Egg Surfer on mahtava ja erilainen masturbaattori miehille. Ota korkealaatuisesta silikonista valmistettu munaholkki ulos munankuoresta ja laita hieman mukana tulevaa liukuvoidetta sisälle sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään.

TENGA Egg Surfer on todella joustava, joten se sopii kaikenkokoisille miehille. Sen kiihottavalta tuntuva sisärakenne muistuttaa aaltoja, jotka hyväilevät sinua pehmeillä muodoillaan liikkeittesi tahtiin. Surfer on osa TENGA:n uutta Hard Boiled -sarjaa, joiden munat on valmistettu paksummasta materiaalista ja tarjoavat sen vuoksi tiukemman tuntemuksen kuin TENGA:n muut munat. Siitä johtuen myös sisäkuvioinnin voi tuntea entistä paremmin.

TENGA Egg on täydellinen matkalelu, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota. Se on myös erinomainen lahjaidea, ja Sinful.fi:stä löydätkin siitä erilaisia versioita.

TENGA Egg on suunniteltu kertakäyttöiseksi. Jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin. Suosittelemme pitämään siitä kiinni niin alhaalta kuin mahdollista, jottei sen ylimpään osaan kohdistu niin paljoa rasitusta. Tämä pidentää sen käyttöikää.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 6,5-30 cm.
HALKAISIJA: Enintään 15 cm.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Parantamisen varaa Tilatessa en tajunnut kuinka pieni tämä on. Aika saman kokonein kuin iso kananmuna. Siitä siis iso plussa, helppo ottaa mukaan matkalle eikä kiinnitä huomiota.
Vaikka onkin kovin pieni, ison peniksen saa hyvin mahtumaan.
Pitää outoa silikonirapinaa.
Helppo pestä ja käyttää uudestaan.
Iso miinus siitä että nystyjä ei tunne kunnolla vaikka olikin kovempi kuin aikaisempi mallisto, eli kovempaa olisi kaivattu.
5 3 1

Olet antamassa arviosi: TENGA Egg Surfer Masturbaattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *