TENGA Egg Thunder Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA Egg Thunder Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

8,90 €

Kuvaus

TENGA Egg Thunder on erilainen ja nautinnollinen masturbaattori miehille. Ota korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista valmistettu munaholkki ulos munankuoresta ja laita hieman mukana tulevaa liukuvoidetta sisälle sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään.

TENGA Egg Thunder on todella joustava, joten se sopii kaikenkokoisille miehille. Sen kiihottavalta tuntuva sisärakenne muistuttaa salamoita, jotka hyväilevät sinua liikuttaessasi holkkia edestakaisin.

TENGA Egg on täydellinen matkalelu, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota. Se on myös loistava lahjaidea, ja Sinful.fi:stä löydätkin siitä monenlaisia variaatioita.

TENGA Egg on suunniteltu kertakäyttöiseksi. Jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta perusteellisesti joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin. Suosittelemme pitämään siitä kiinni niin alhaalta kuin mahdollista, jottei sen ylimpään osaan kohdistu niin paljoa rasitusta. Tämä pidentää sen käyttöikää.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 6,5–30 cm.
HALKAISIJA: Enintään 15 cm.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Mahtava handjob Aivan mahtava tapa hemmotella poikakaveria, joka oli sitä mieltä, että tämä tuntui vähän kuin suihinotolta. Voi todellakin suositella pikkupiristykseksi.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: TENGA Egg Thunder Masturbaattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

Saatat myös pitää: