Anal Pusher Kauko-ohjattava Anaalivibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Anal Pusher Kauko-ohjattava Anaalivibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

48,90 €

  Kuvaus

  Anal Pusher on värisevä anaalivibraattori, joka tarjoaa myös nautinnollisia työntöliikkeitä. Voit nauttia värinästä ja työntöliikkeistä joko yhdessä tai erikseen, ja säädät niitä helposti mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Kaukosäätimen johdon pituus on 80 cm.

  Anal Pusherin pohjassa on imukuppi, joka toimii myös stopperina. Voit kiinnittää vibraattorin sen avulla koviin, sileisiin pintoihin, jolloin voit nauttia siitä täysin ilman käsiä.

  Musta Anal Pusher sopii kokonsa puolesta parhaiten kokeneille käyttäjille, jotka nauttivat todella täyttävästä stimulaatiosta.

  Näin käytät Anal Pusheria:

  Aseta 4 x AA-paristoa (hankittava erikseen) paristokoteloon ja paina virtapainiketta kytkeäksesi virran päälle, jolloin kaukosäätimeen syttyy punainen valo. Säädät työntöliikkeitä ylös ja alas osoittavien nuolipainikkeiden avulla, kun taas värinää ohjataan aaltopainikkeen kautta.

  Suosittelemme käyttämään vesipohjaista anaaliliukuvoidetta Anal Pusherin kanssa, jolloin se on helpompi asettaa paikoilleen ja tuntuu nautinnollisemmalta.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPE-muovi.
  VESITIIVIS: Ei.
  VÄRINÄTASOT: 3 tasaista, 5 sykkivää.
  TYÖNTÖLIIKKEIDEN TASOT: 3.
  KAUKOSÄÄDIN: Kyllä (johdolla).
  PITUUS: Anaalivibraattori 16 cm, johto 80 cm.
  HALKAISIJA: Anaalivibraattori 3,7-4,5 cm.
  SÄÄDIN: 4 painiketta.
  PARISTOT: 4 x AA (ei mukana).
  ÄÄNITASO: Keskitasoa.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, tanska, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Anal Pusher on todella kiihoittava Ostin Anal Pusher kauko-ohjattavan anaalivibraattorin. Ostopäätökseeni vaikutti se että se tekee edestakaista työntö liikettä. Minulla on myöskin teko penis/dildo Classic Smooth Vibration Purple , siinä on 7 eri värinä ohjelmaa ja sen pinta on sellainen samettinen, vähän taipuisa, kapeahko ja todella hyvät värinät jotka tuntuvat todella tehokkailta.

  Anal Pusherissa pelkäsin sen halkaisjaltaan olevan liian iso mutta onneksi se on pinnaltaan sellainen vähän pehmeä. Aina uuden seksilelun käyttö vaatii vähän opettelua. Sen sisään vienti on helpointa vuoteessa kyljellään ollessa ja jalat taivuttettuina vähän koukkuun. Minulla anaalin G-piste on melkein heti aukon suulla joten Anal Pusheria ei tarvitse viedä sisään kuin sen terskanpään verran tai vähän sen yli.
  Asetuin vuoteeseen vatsalleni ja laitoin tyynyn lantion alle että olin vähän pylly pystyssä.
  Värinät eivät ole ihan yhtä tehokkaita kuin vähän kovempi pintaisissa dildoissa/peniksissä ehkä se johtuu Anal Pusherin pehmeämmästä pinta materiaalista.
  Työntö liikkeet ovat ihan sopivan voimakkaita mutta ne tahtovat loppua kokonaan vaikka on säädetty suurimmalle teholle koska orgasmia edeltävänä hetkenä pylly jännittyy tiukaksi kuin viulunkieli ja se estää Anal Pusheria tekemästä työntö liikettä edestakaisin, orgasmi jäi saamatta, mutta kiihoitus oli todella voimakasta.
  Seuraavalla käyttökerralla asetuin selälleni vuoteeseen, jalat koukussa ja jalkojen alla oli tyyny. Se tuntuikin ihan hyvältä, värinä tasoissa oli se tasainen ykköstaso ja työntö liikkeissä hitain. Siitä kyllä sain voimakkaan ja pitkä kestoisen anaali orgamin ja pyllynreikä nytkäteli todella pitkään.
  Anal Pusher on ihan todella kiva seksilelu mutta toivoisin sen työntöliikkeen olevan tehokkampi että vaikka olisinkin vähän työntövastusta niin se jaksaisi siitä huolimatta työntää edestakaisin.  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Melkoinen Pettymys! Tässä tuotteessa laatu tulee esille materiaalissa ja vibraattorin voimassa. Työntöliike ominaisuus oli tuotteessa mielestäni huono, jo pelkästään lelun muotoilun vuoksi. Tämä lelu oli ihan liian hinnakas, eikä muotoilua voi pitää ainakaan orgasmin takuuna...ei vastannut odotuksia! En voi suositella, miehille.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Anal Pusher Kauko-ohjattava Anaalivibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *