TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Kauko-ohjattavat Seksilelut

Kauko-ohjattavat seksilelut tarjoavat mahdollisuuden ottaa seksilelut osaksi yhteisiä intiimejä hetkiänne myös julkisilla paikoilla. Tälle sivulle olemme koonneet monenlaisia leluja, joita kaikkia yhdistää se, että niitä voi ohjata myös kauempaa. Täältä löydätte mm. kiihotinkuulat, perhosvibraattorit sekä sellaiset tuotteet, joita voi käyttää rakastelun aikana.

Myydyimmät tuotteet

Kauko-ohjattavat seksilelut molempien nautinnoksi

Pitäkää hauskaa kauko-ohjattavan seksilelun avulla

On olemassa monenlaisia tapoja piristää seksielämää. Jotkut niistä ovat helpompia kuin toiset. Joillekin riittää se, että kumppani panostaa seksikkäämpään pukeutumiseen tai ottaa esiin seksilautapelin vaikkapa treffi-iltoja varten. Toisia miellyttää ajatus siitä, että kumppani tuo kukkia ilman sen kummempaa syytä tai muuten tekee pieniä romanttisia eleitä, joilla osoittaa rakkauttaan. Useimmille kuitenkin tuntuu olevan tärkeintä se, että molemmat tekevät jotain, joka tuo arkeen pientä maustetta ja osoittaa, että teidän suhteenne on teille molemmille tärkeä.

Tässä kohdassa kauko-ohjattavat seksilelut tulevat kuvaan mukaan. Niiden avulla on mahdollista tutustua ja myös haastaa toistenne seksuaalisia mieltymyksiä sekä puskea yhteisiä rajojanne pitemmälle, jolloin voitte avartaa omia käsityksiänne seksuaalisuudestanne. Kauko-ohjattavan seksilelun voi antaa toisen käytettäväksi ja pitää kaukosäätimen omissa käsissä, jolloin voitte nauttia yhdessä ihanasta esileikistä kunnes ette enää malta pitää näppejänne erossa toisistanne. Saatte sen avulla varmasti unohtumattomia kokemuksia.

Käyttäkää sitä yhdessä tai omaksi iloksenne

Kauko-ohjattavan seksilelun ei kuitenkaan tarvitse olla sellainen, jota vain toinen käyttää tai josta vain käyttäjä saa stimulaatiota. Tästä kategoriasta löydätte myös monia seksileluja pareille, jotka stimuloivat molempia yhdynnän aikana. Kokeilkaa esimerkiksi We-Viben upeita pareille suunnattuja tuotteita, jotka ovat vuosikausien ajan olleet pariskuntien suosikkeja. Nämä vibraattorit on suunniteltu siten, että nainen asettaa vibraattorin paikalleen, jolloin yksi osa siitä on emättimen sisällä ja toinen lepää klitoriksen päällä. Yhdynnän aikana sisällä oleva osa stimuloi teitä molempia nautinnollisesti samalla, kun klitorisosa kiihottaa naisen klitorista helpottaen orgasmin saamista.

Kauko-ohjattavaa seksilelua voi ilman muuta käyttää myös itsetyydytykseen, mutta parhaimmillaan se on silloin, kun sen avulla saa luotua uudenlaista latausta kumppanien välille. Tämä pätee myös sellaisiin leluihin, jotka stimuloivat varsinaisesti vain toista osapuolta. Monille on todella kiihottava kokemus ohjata ja hallita rakkaimpansa nautintoa ja saada hänet kiemurtelemaan kiihkosta, olittepa sitten kotona tai jossain julkisemmassa tilassa.

Tarjolla on monenlaista, mistä valita

Markkinoilta löytyy monenlaisia kauko-ohjattavia seksileluja, joista monet ovat palkittuja testivoittajia pareille, jotka haluavat vain kaikkein parasta. Tarjolla on tuotteita, jotka saavat aikaan monenlaista stimulaatiota käytön aikana. Yksi tunnetuimmista tuotetyypeistä on kiihotinkuula, jonka nainen asettaa emättimeen ja jonka värinää kumppani voi säätää kaukosäätimen avulla. Kiihotinkuula on käytössä hiljainen ja sen värinä stimuloi G-pistettä todella kiihottavasti. Sitä käyttämällä pääsette käsiksi vietteleviin leikkeihin niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin, sillä se soveltuu mainiosti vaikka osaksi kaupungilla vietettävää treffi-iltaa. Kukaan ei saa tietää salaisista leikeistänne, paitsi jos vibraattorin kantaja ei saa pidettyä voihkintaansa kurissa…

Tarjolla on myös sellaisia kauko-ohjattavia seksileluja, joita käyttämällä miehen stimulaatio on kaiken keskipisteessä. Kategoriasta löydätte mm. kaukosäädettäviä eturauhasstimulaattoreita, jotka nimensä mukaisesti kiihottavat eturauhasta, mikä on monien miesten mielestä todella nautinnollista. Eturauhasvibraattorin avulla saa ihanaa säpinää makuuhuoneeseen, kun kumppani saa luvan hallita kaukosäädintä. Monia eturauhasvibraattoreita voi käyttää myös yhdynnän aikana, jolloin tuplastimulaatio saa aikaan aivan ennenkokematonta nautintoa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful