Anaali­vibraattorit Miehille

Jos olet jo kokeillut tavallista anustappia ja kaipaat nyt voimakkaampaa anaalistimulaatiota, voi anaalivibraattori olla sopiva valinta. Tältä sivulta löydät laajan valikoimamme anaalivibraattoreita miehille. Jos etsit ensimmäistä vibraattoriasi, suosittelemme kokeilemaan aluksi pienikokoisempaa.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (2)
Alpha-Pro (1)
Amaysin (1)
Anal Fantasy Collection (4)
Anal Fantasy Elite Collection (6)
Aneros (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (5)
baseks (8)
Bathmate (2)
Booty Sparks (4)
CalExotics (1)
Dorcel (3)
Dream Toys (3)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Hueman (3)
Icicles (3)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (1)
Lovense (3)
Malesation (5)
Master Series (6)
Mixed (1)
Nexus (28)
Nexus (3)
NS Novelties (1)
Obaie (3)
OhMiBod (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (15)
Romp (1)
Satisfyer (6)
Sinful (19)
Sir Richard's Control (2)
Svakom (1)
Tantus (1)
TOYJOY (1)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
We-Vibe (3)
Whisperz (1)
You2Toys (5)
Halkaisija
Ominaisuudet
Bejeweled (2)
Inflatable (5)
Kauko-ohjattava (67)
Ladattava (119)
Lämpötoiminto (5)
Matkalukko (8)
Paristokäyttöinen (44)
Realistic (2)
Säädettävä (1)
Sovelluksella ohjattava (13)
Splashproof (27)
Suction Cup (9)
Thrusting Function (6)
Vesitiivis (119)
Vibrating (162)
Materiaali
ABS-muovi (2)
Alumiini (3)
Borosilikaattilasi (3)
Lasi (3)
PVC (1)
Silikoni (149)
TPE (1)
TPR (4)
Näytä kaikki 167 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 167 tuotteesta
Näytä lisää

Anaalivibraattori - kiihottavaa ja nautinnollista anaalistimulaatiota

Miksi sinun pitäisi ostaa anaalivibraattori?

Oletko ehkä jo tutustunut anaalistimulaation nautinnolliseen maailmaan, vai onko tämä kenties ensikosketuksesi aiheeseen? Oli miten oli, sinun ei missään tapauksessa kannata jäädä paitsi niistä upeista kokemuksista, joita anaalivibraattori voi tarjota. Anaalivibraattori on seksilelu, joka asetetaan anukseen. Toisin kuin tavallinen anustappi miehille tai naisille, anaalivibraattori värisee, ja siten se tarjoaa intensiivisempää ja kiihottavampaa stimulaatiota. Voit käyttää anaalivibraattoria tuhmiin soololeikkeihin tai ottaa sen osaksi esileikkiä ja yhdyntää.

Vaan mitä iloa anaalivibraattorista on verrattuna muihin anaalileluihin? Toisin kuin monet uskovat, miehillä on useampia kuin vain yksi erogeeninen alue. Monet miehet yhdistävät seksuaalisen nautinnon yksinomaan penikseen. Se on sääli, sillä miehen anatomiasta löytyy monia tuntoherkkiä alueita, joita stimuloimalla voi saada uskomattoman tyydyttävää nautintoa. Yksi näistä alueista löytyy anuksesta ja sen ympäristöstä, ja sitä stimuloimalla miehet voivat saada huomattavan voimakkaita orgasmeja. Anuksessa ja sen ympärillä on valtavasti todella tuntoherkkiä hermopäätteitä. Anaalivibraattori stimuloi näitä hermopäätteitä sekä omalla varrellaan että nautinnollisten värinöiden kautta, ja sen avulla saat parhaan seksikokemuksen ikinä.

Anaalivibraattori jokaiseen makuun ja kokemustasoon

Jos olet ensimmäistä kertaa tutustumassa anaalistimulaatioon, anaalivibraattori voi tuntua turhan rankalta ensiaskeleelta. Mutta ei huolta, sillä anaalivibraattoreita on saatavana myös varsin pienikokoisina juuri aloittelijoita silmällä pitäen. Itseasiassa markkinoilta löytyy hyvin monenlaisia anaalivibraattoreita. Osa niistä muistuttaa muodoltaan anustappia, osa taas dildoa, ja joissain muoto on lähinnä U:n mallinen. U:n muotoinen anaalivibraattori stimuloi myös välilihaa ja se on yleensä muotoiltu osumaan todella tarkasti eturauhaseen, jonka kautta monet miehet saavat erittäin syviä ja voimakkaita orgasmeja.

Tarjolla on monenlaisia erilaisia värinävaihtoehtoja riippuen siitä, minkä anaalivibraattorin valitset. Suurin osa anaalivibraattoreista tarjoaa eri nopeuksia ja rytmejä. Siten voit vaihdella eri stimulaatiotyyppien välillä ja valita niistä suosikkisi. Voit myös hankkia sykkivää stimulaatiota tarjoavan anaalivibraattorin, jonka avulla voit nauttia yhdyntää simuloivista tuntemuksista. Jos haluat käyttää anaalivibraattoria kumppanisi kanssa, suosittelemme kauko-ohjattavaa mallia. Valikoimastamme löytyy sekä johdollisia että johdottomia versioita. Yhteistä molemmille on se, että voit antaa kaukosäätimen kumppanisi käsiin, jolloin hän ottaa nautintosi haltuunsa.

Vibraattori anaaliin vai anaalivibraattori?

Vibraattori anaaliin vai anaalivibraattori, kas siinä vasta pulma. Mitä tahansa vibraattoria ei voi käyttää anuksessa, sillä peräsuoli on vekkuli kokonaisuus, joka jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, jolloin sinne voi oikeasti hukata asioita. Turvallisessa anaalilelussa on aina stopperi, joka estää lelua menemästä liian syvälle anukseen.

Kaikissa Sinful.fi:n anaalivibraattoreissa on stopperi, joten niitä on turvallista käyttää. Lisäksi tarjoamissamme tuotteissa on käytetty ainoastaan turvallisia materiaaleja, sillä uskomme vahvasti siihen, että laadukas seksilelu tarjoaa myös parhaan käyttökokemuksen. Suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Nexus, Anal Fantasy ja toki Sinfulin oma brändi.

Jos et osaa valita mieleistä anaalivibraattoria itsellesi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaidemme tiedusteluihin ja neuvomme tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Avullamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan anaalivibraattorin tai muun anaalikäyttöön tarkoitetun tuotteen, kuten esim. miesten anaalidildon, anustapin tai anaalihelmet.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi