Baseks Desire G-pistevibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Baseks Desire G-pistevibraattori
 • Baseks Desire G-pistevibraattori
 • Baseks Desire G-pistevibraattori

Baseks Desire G-pistevibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

17,90 €

12,90 €

  Kuvaus

  Jos haaveilet mitä villeimmistä orgasmeista, anna Baseks Desire G-pistevibraattorin viedä sinut nautinnolliselle matkalle seksuaalisuutesi ytimeen.

  Ergonomisesti muotoiltu vibraattori sopii täydellisesti G-pistestimulaatioon. Hiero G-pistettäsi sen kaartuvalla, pyöreällä päällä ja koe, miten kliimaksisi rakentuu pikkuhiljaa, kunnes se purkautuu räjähtävästi silkkaan ekstaasiin.

  Multispeed-värinän avulla voit säätää vibraattorin tehoa tarkasti.

  Baseks Desire G-pistevibraattori on päällystetty pehmeällä silikonilla. Se toimii 1 x AA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 17 cm, josta 14,5 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 3,2 cm leveimmillään.
  VÄRINÄTASOT: Multispeed.
  PARISTOT: 1 x AA (ei mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Orgasmi taattu Aivan ihana lelu! Tilasin tämän tuotteen ”kolme hintaan 25€”- tarjouksella, ja en ole katunut ostoa! Värinävoimakkuus on todella kova kun tämän lelun kääntää kaakkoon asti. Ainoa huono puoli on se, että värinän ollessa täysillä vibraattori pitää aika kovaa ääntä, mutta itseäni se ei ole käytössä haitannut. Tämän tuotteen avulla sain myös ensimmäisen g-pisteorgasmini, mutta ehdoton lempparini on käyttää tätä klitorikseeni. Suosittelen lämpimästi niille jotka eivät ehkä ole vielä raaskineet astua vibraattorien maailmaan, sillä tämä lelu tarjoaa hyvät orgasmit niin klitorikseen sekä g-pisteeseen käytettynä! Tämä ei myöskään syö pattereita samaan tahtiin kuin aikaisemmat pattereilla toimivat vibrani.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Näppärä Materiaali ja muotoilu on hyviä. Osuu juuri oikeaan paikkaan. Suosittelen!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Harjoitus tekee mestarin! Ensimmäisellä silmäyksellä ei ehkä tule sellaista vaikutelmaa, että tästä lelusta olisi johonkin, mutta voin luvata - se on aivan erityinen!

  Aluksi taistelin kovasti, jotta sain sen osumaan oikealla tavalla g-pisteelle ja annoin periksi ja käytin sitä enimmäkseen vain klitalle (koska siihenkin se käy), mutta sitten kokeilin onneksi uudelleen ja onnistuin murtamaan koodin. "Kaula" on niin joustava, että sitä voi aivan mainiosti taivuttaa silloinkin kun se on sisällä - ja sen ansiosta kahvan ulos jäävä osa osuu mulla klitalle, ja siis todellakin lupaan, että kyseessä on suksee! Saan aivan hullun voimakkaita orgasmeja, joita en ole aiemmin saanut, ja tästä on tullut selkeästi mun lempiseksilelu :)
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Baseks Desire G-pistevibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *