baseks Geishakuulasetti
baseks Geishakuulasetti
18,99 €
3 hintaan 27,-
Baseks Geishakuulasetti
Baseks Geishakuulasetti
Baseks Geishakuulasetti
Baseks Geishakuulasetti

baseks Geishakuulasetti

4.9 (3)
Saatavilla 9.6.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
3 hintaan 27,-
18,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Haluatko treenata lantionpohjaasi ja lisätä tuntoherkkyyttäsi seksin aikana? Siinä tapauksessa kannattaa hankkia baseks Geishakuulasetti.

Geishakuulien avulla voit harjoittaa lantionpohjan lihaksia, mikä ehkäisee mm. virtsankarkailua. Lihasten vahvistuessa verenkierto paranee, mikä puolestaan lisää alueen tuntoherkkyyttä. Se on omiaan lisäämään myös halukkuutta, sillä luvassa voi hyvinkin olla entistäkin nautinnollisempia orgasmeja.

Setti koostuu kahdesta tuplageishakuulasta, jotka on valmistettu silkinpehmeästä silikonista. Kevyempi kuula painaa 48 g ja sen sisällä on irrallaan liikkuvat kuulat, jotka stimuloivat sinua treenin aikana.

Kun treeni kevyemmällä kuulalla käy liian helpoksi ja kaipaat lisähaastetta, voit siirtyä painavampaan tuplakuulaan, joka painaa 90 g. Tässä kokeneemmille käyttäjille sopivassa kuulassa ei ole irrallisia sisäkuulia.

Kumpikin kuula on varustettu lenkillä, josta sen ulos vetäminen käy helposti.

Gynekologit ja kätilöt suosittelevat lantionpohjatreeniä kaikenikäisille naisille. Säännöllisellä käytöllä lihashallintasi ja tuntoherkkyytesi paranee, mistä on iloa niin sinulle kuin kumppanillesikin.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
PAINO: 48 g ja 90 g.
HALKAISIJA: 2,9 cm (kumpikin kuula).
KOKONAISPITUUS: 15,2 cm (kumpikin kuula).
SISÄÄN ASETETTAVA PITUUS: 7 cm (kumpikin kuula).
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 23092.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Hyvä laatu

Nyt olen käyttänyt niitä muutaman kerran. Kolmen synnytyksen jälkeen tarvitaan kiristämistä, ja ne todellakin toimivat. En ole vielä huomannut vaikutusta, mutta olen melko varma, että se tulee, kun vain ryhdyn käyttämään niitä säännöllisesti. Odotan sitä innolla! Lue lisää

-
5 5 1
Toimii

Taistelin pidätellessäni voimakkaita aivasteluja, mutta muutaman viikon kuluttua huomaan selvää edistystä. Kevyttä oli helppo pitää sisällä, luultavasti koska en ole synnyttänyt. Mutta kieli todellakin tekee ihmeitä. Lue lisää

-
5 5 1
Kuulat

Helpot ja kätevät.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi