TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Piirroskuva eri tavoista masturboidaPiirroskuva eri tavoista masturboida
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:07/05/2023

3 uutta itsetyydytysasentoa sinulle, jolla on penis

Sisällysluettelo

Itsetyydytys on monille viikoittainen tapa. Joskus siitä voi kuitenkin muodostua melkein samanlainen rutiini kuin tiskikoneen täyttämisestä tai kaupassa käymisestä.

Siksi on tärkeää kokeilla välillä jotain uutta ja tehdä selkeä ero päivittäisten velvollisuuksien ja nautinnollisten intiimihetkien välillä.

Koska toukokuu on kansainvälinen itsetyydytyskuukausi, kokosin tähän kolme uutta ja jännittävää tapaa masturboida ja saada uutta eloa vanhaan tuttuun itsetyydytysrutiiniin!

1. Reiden alta

Laskeudu yhdelle polvelle (aivan kuin aikoisit kosia), vie käsi reiden alta ja tartu penikseen. Tämä saa kätesi liikkumaan tavanomaisesta poikkeavalla tavalla ja tekee perinteisestä käsipelistä uudella tavalla jännittävää.

Voit valita itse, haluatko polvistua sängylle vai lattialle. Kehon tasapainottelu samaan aikaan kun koskettelet itseäsi voi tehdä tuntemuksista erityisen nautinnollisia.

Käytä rekvisiittaa!

Käytä itsetyydytysholkkia tai penisvibraattoria tehdäksesi soolosessioistasi entistäkin nautinnollisempia.

Holkki on masturbaattori, jonka stimulaatio syntyy kätesi liikkeistä. Penisvibraattori puolestaan stimuloi sinua itsenäisesti, joten voit halutessasi käyttää kättäsi muiden erogeenisten alueiden kosketteluun.

Se, mikä tuntuu parhaalta, on yksilöllistä. Kannattaa kokeilla muutamaa eri menetelmää, jotta näet, mistä pidät.

Piirroskuva henkilöstä, joka masturboi yhden polven varassa

2. Ilman käsiä

Helpota hetkeen heittäytymistä nauttimalla stimulaatiosta ilman käsiä.

Masturbaattorit ovat jo sellaisenaan hauskoja apuvälineitä, mutta kun sinun ei tarvitse käyttää käsiäsi, itsetyydytyksestä tulee aivan erilainen elämys.

Saatavilla on monenlaisia handsfree-itsetyydyttimiä, mutta meidän suosikkimme on ehdottomasti PDX Elite. Lelu on helppo kiinnittää sopivaan paikkaan imukupilla, joten voit nautiskella melkein missä vain aina kun siltä tuntuu.

Piirroskuva henkilöstä, joka masturboi ilman käsiä

3. Kyykyssä

Kyykisty ja kokeile miltä tuntuu, kun jokainen hivelevä kosketus saa koko kehosi värisemään. Itsehyväily saa uusia ulottuvuuksia, kun joudut pinnistelemään pitääksesi tasapainosi masturboinnin aikana!

Jos et ole aiemmin kokeillut itsetyydytystä kyykkyasennossa tai jos sinulla on liikuntaongelmia tai asentoon pääseminen tuntuu muuten vain hankalalta, voit käyttää toista kättäsi tukena tai livauttaa esimerkiksi joogapalikan takamuksesi alle.

Kun tunnet olosi tarpeeksi mukavaksi, voit lisätä stimulaatiota hyväilemällä penistäsi molemmin käsin.

Käytä masturbaattoria vain, jos siltä tuntuu. Sinun tarvitsee vain nauttia hetkestä!

Piirroskuva henkilöstä, joka kyykistyy masturboidessaan

Kokeile rohkeasti

Kokeile eri asentoja ja huomaat, kuinka stimulaatio voi tuntua täysin erilaiselta, kun vain muutat hieman istuma-asentoasi tai ranteen liikettä.

Jos masturbointi ei ole sinulle jokaviikkoinen tapa tai jos tämä pieni opas sai sinut kiinnostumaan itsetyydytyksen monista eduista, löydät paljon lisätietoa itsetyydytysoppaastamme.

Nautinnollisia hetkiä!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful