Penisvibraattorit

Penisvibraattori tekee kaiken työn puolestasi! Sinun tarvitsee vain asettaa peniksesi vibraattoriin ja nautiskella sen tarjoamasta stimuloivasta värinästä. Valikoimastamme löydät sekä luonnollisesti muotoiltuja että designiltaan hillitympiä vaihtoehtoja. Löydä oma suosikkisi ja nauti upeista itsetyydytyskokemuksista.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Arcwave (1)
CalExotics (1)
Close2You (1)
Colt (1)
Fetish Fantasy (2)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (5)
Kiiroo (9)
Lelo (2)
Leten (2)
LoveBotz (4)
Lovense (1)
Man Wand (1)
Marc Dorcel (1)
Mixed (1)
Mr. Membr (4)
Myhixel (3)
Nalone (1)
Nexus (1)
Optimale (2)
PDX Elite (9)
PDX Plus (1)
Pipedream Extreme (8)
Pipedream Products (1)
Rebel (5)
Rends (2)
Satisfyer (3)
Sinful (2)
Sir Richard Control (2)
Sir Richards (1)
Svakom (1)
Sweet Smile (1)
Tenga (2)
Trinity Vibes (1)
Vulcan (1)
You2Toys (4)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 94 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 94 tuotteesta
Näytä lisää

Penisvibraattorin avulla saat parhaan mahdollisen itsetyydytyskokemuksen

Penisvibraattori - automaattista nautintoa

Jos olet tähän asti aina ajatellut, että vibraattorit ovat vain naisten nautintoa varten, nyt on aika tulla toisiin aatoksiin. Penisvibraattorin avulla voit nimittäin nauttia upeista värinöistä ja saada nautinnollisen itsetyydytyskokemuksen. Kyseessä on värisevä tai muuten stimuloiva itsetyydytin miehille. Tarjolla on monenlaisia malleja, kuten esim. Pipedream-tuotemerkin kiihottavat tuotteet, mutta yhteistä niille kaikille on se, että ne tekevät työn puolestasi intensiivisen stimulaation avulla. Ja kukapa ei nauttisi moisesta herkusta? Vaihtelu itsetyydytysrutiineissa piristää aina.

Tarjolla on muutakin kuin "vain" tuntikausia nautintoa ja intensiivisiä orgasmeja. Monet miehet kokevat jonkinasteisia ongelmia erektion saavuttamisessa monenlaisista eri syistä johtuen. Onneksi erektio-ongelmiin on myös monenlaisia ratkaisuja, joista yksi on penisvibraattorin käyttö. Jotkut niistä stimuloivat penistä jopa vaikkei se ole erektiossa. Siitä voi olla valtavasti apua miehen "lämmittelemiseksi" ennen yhdyntää. Se voi myös vaikuttaa miehen itsetuntoon positiivisesti, mikä jo itsessään parantaa seksielämää.

Tarjolla jotain jokaiseen makuun

Markkinoilta löytyy monenmuotoisia ja -värisiä penisvibraattoreita. Jos kaipaat mahdollisimman luonnollista itsetyydytyskokemusta, voit hankkia mallin, joka on emättimen muotoinen. Se muistuttaa aitoa asiaa, mutta lisäksi se värisee nautinnollisesti. Vaikka kumppanisi olisi kuinka taitava tahansa, ei hän mahda kuitenkaan väristä. Valikoimastamme löydät myös monenlaisia penisvibraattoreita, jotka tekevät kaiken työn puolestasi, jopa siinä määrin, että ne jättävät kätesi vapaiksi. Sellaisen laitteen olless kyseessä asetat vain peniksesi sisään ja se kiihottaa sinut kliimaksiin ilman että sinun tarvitsee laittaa tikkua ristiin.

Värinän tyyppi riippuu siitä, millaisen lelun itsellesi valitset. Haluatko kenties pyörivän masturbaattorin, joka hyväilee penistäsi sen koko pituudelta tavoilla, joita et edes osannut kuvitella? Meiltä löytyy. Jos taas kaipaat tavanomaisempaa värinää, jonka voimakkuutta ja nopeutta voit itse säätää haluamaksesi, löytyy valikoimastamme sellaistakin tarjoavia laitteita. Lisäksi löydät parikin eri laitetta, jotka simuloivat suihinottoa todella aidontuntuisesti, ja kukapa ei haluaisi sellaista?

Jos olet joskus kuullut mullistavasta paineaaltoteknologiasta, joka tultuaan markkinoille mullisti naisten seksilelut aivan täysin, kiinnostut varmasti myös kokeilemaan Arcwave Ion ‑masturbaattoria, joka toi sen vuonna 2020 myös miesten ulottuville.

Mikä on sinun uusi suosikkisi?

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme ja aiheenasi on sinulle sopivimman seksilelun valinta, luvassa on iloisia uutisia: ratkaisu löytyy varmasti. Penisvibraattoreista löytyy takuulla sinulle sopiva ja jos tuntuu, että kaipaisit vieläkin enemmän kättä pitempää, meiltä löytyy myös seksinukkeja, joissa on mukana lisästimulaatiota tarjoava vibraattori. Jos et millään osaa valita itsellesi sopivinta itsetyydytintä, ota vain meihin yhteyttä ja löydämme yhdessä ratkaisun pulmaasi. Uskomme vahvasti, että saadessasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan penisvibraattorin, saat sen avulla myös parhaan mahdollisen itsetyydytyskokemuksen.

Valitsitpa valikoimastamme minkä seksilelun tahansa, voit aina olla varma siitä, että hankintasi on laadukas. Sinful.fi:ssä pidämme huolen siitä, että kaikki tuotteemme on valittu niiden korkean laadun, muotoilun ja käytettävyyden perusteella. Käyttäessäsi korkealaatuisista materiaaleista valmistettua ja juuri sinulle sopivaa lelua, on kokemuksesi takuulla juuri toivotunlainen. Tutustu mm. Fleshlightin, Hot Octopussin, Letenin, Satisfyerin, Fun Factoryn ja monen muun suositun tuotemerkin miehille suunnattuihin tuotteisiin.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi