Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kaksi anustappia sängyllä ja kolmatta pitää kädessään sängyllä makaava henkilöKaksi anustappia sängyllä ja kolmatta pitää kädessään sängyllä makaava henkilö
Seksuaalinen hyvinvointi
Copywriter
Päivitetty viimeksi:22/08/2022

Anaaliseksitutkimus kertoo: tällaisista anaalileikeistä naiset nauttivat eniten

Sisällysluettelo

Laajassa yhdysvaltalaistutkimuksessa on selvitetty, mitkä anaaliseksitekniikat tuottavat naisille eniten nautintoa. Tutkimukseen osallistui yhteensä 3 017 naista, jotka olivat iältään 18–93-vuotiaita. Heti aluksi voin paljastaa, että anaalileikkeihin kuuluu paljon muutakin kuin penetraatiota!

Sekä emättimen aukko että anusaukko ovat täynnä hermopäätteitä, mutta anuksen sisäpuoli on verrattain tunnoton.

Tämä tarkoittaa sitä, että anaaliseksin antama nautinto on peräisin ulkoisesta stimulaatiosta, ei niinkään sisäisestä.

Mutta millaisia leikkejä sitten kannattaa kokeilla, jos ei penetraatiota? 

3 uutta tekniikkaa anaaliseksiin

Noin neljä kymmenestä tutkimukseen osallistuneesta naisesta kertoi saavansa nautintoa erilaisista anaalistimulaation muodoista. Neljäsosa naisista ei ollut vielä kokeillut anaalileikkejä ennen tutkimuksen alkamista.

Tulokset puhuvat puolestaan. Tekniikat, joihin naiset reagoivat myönteisimmin, ovat tässä:

Piirroskuvassa anal surfacing
Anal surfacing : 40,3 prosenttia naisista piti anuksen alueen ulkoisesta koskettelusta joko peniksellä, seksilelulla tai sormella.
Piirroskuvassa anal shallowing
Anal shallowing : 34,6 prosenttia naisista koki nautinnolliseksi sormen, seksilelun tai peniksen viemisen sisään aivan anusaukon sisäpuolelle tai vain hieman syvemmälle.
Piirroskuvassa anal pairing
Anal pairing : 39,9 prosenttia naisista nautti anuksen hyväilemisestä sisä- tai ulkopuolelta samanaikaisesti vaginaalisen seksin tai klitorisstimulaation kanssa.

Anaaliseksi on siis muutakin kuin vain penetraatiota.

Tutkimus osoittaa myös, että vaikka monet naiset eivät aluksi nauttineet anaalistimulaatiosta, he alkoivat pitää siitä enemmän ajan myötä. Tämä voi olla seurausta painopisteen siirtymisestä suorasta penetraatiosta ulkoiseen stimulaatioon.

Mietit ehkä, mitä juuri sinä voit tehdä tällä tiedolla? Minäpä kerron!

Mitalin arvoisia orgasmeja

Orgasmin voi tietenkin saavuttaa esimerkiksi klitorista kiihottamalla, ja stimulaatio on avain myös anaalinautintoihin. Mitä useampia hermopäätteitä stimuloidaan, sitä isompia ja syvempiä orgasmeja voit saavuttaa.

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää aiheesta, olen listannut aiemmassa blogissani kolme hyvää syytä kokeilla anaalileikkejä.

Vulvaa voidaan stimuloida monin eri tavoin: sormilla, kielellä, seksileluilla ja luonnollisesti myös sukuelimillä. Sama koskee anusta.

Jos haluat kokea todellisia voittajaorgasmeja, kannattaa tutustua tarkemmin tähän tarkoitukseen suunniteltuihin seksileluihin.

Jos et ole vielä ihan varma siitä, millaisesta anaalistimulaatiosta pidät, voi olla hyvä idea pitää käsillä muutamaa näppärää apuvälinettä.

Henkilö pitelee käsissään kahta anustappia ja kolmas anustappi lepää hänen reidellään

Mikä seksilelu mihinkin tekniikkaan? 

Eri tekniikoihin on saatavilla erilaisia tuotteita, ja seuraavassa opastan kuhunkin tarkoitukseen parhaiten sopivan tuotteen valinnassa.

Anal surfacing

Jos anal surfacing kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta, voit aloittaa hyväilemällä anuksen aluetta sormella. Kokeile, miltä erilaiset liikkeet tuntuvat: taputtele kevyesti, painele varovasti tai tee sormenpäälläsi pyörivää liikettä.

Jos nautit värinöistä, baseksin aloittelijoille sopiva värisevä anustappi on hyvä valinta. Vaikka kyseessä on anustappi, sitä ei tietenkään ole pakko viedä sisään anukseen. Keskity sen sijaan tunnustelemaan, millaista nautintoa värinät tuottavat. 

Käsi pitelee vibraattorilla varustettua violettia anustappia

Anal shallowing 

Anal shallowing tarjoaa laajan valikoiman stimulaatiomahdollisuuksia. Sinun tarvitsee vain selvittää, kuinka syvästä penetraatiosta nautit eniten.

Olisiko se pelkkä sormenpää? Ensimmäiseen rystyseen asti? Entä peniksen kärki?

Markkinoilla on tietenkin myös paljon erilaisia anaaliseksileluja, jotka voivat täyttää tarpeesi. Esimerkiksi Amaysinin värisevät Wave-anaalihelmet mahdollistavat eri penetraatiosyvyyksien kokeilemisen.

Anaaliketjua käyttäessäsi voit helposti päättää itse, kuinka monta helmeä viet kerralla sisään ja vedät sitten hitaasti ulos. Juuri tämä temppu voi saada hermopäätteesi kihelmöimään silkasta nautinnosta. 

Psst! Jos olet kiinnostunut erilaisista anaalileikkeihin sopivista seksivälineistä, olen kirjoittanut myös kattavan aloittelijan oppaan anaaliseksileluihin.

Käsi pitelee tummanvihreitä anaalihelmiä

Anal pairing 

Jos anal pairing kiehtoo mielikuvitustasi, valinnanvaraa riittää todella paljon. Anal surfacing- ja anal shallowing -kohdissa kuvailtujen välineiden lisäksi saatavilla on paljon erilaisia seksileluja juuri tähän tarkoitukseen.

Anustapit mainittiinkin jo aiemmin, mutta niiden lisäksi löydät valikoimastamme erilaisia tuplapenetraatioon soveltuvia leluja.

Jos haluat, että sinua stimuloidaan asteittain ja kumppanisi on mukana leikissä, Sinful Slender Pieni Silikoninen Dildo on ihanteellinen tähän tarkoitukseen.

Kapeaa ja sileäpintaista dildoa on helppo liikuttaa edestakaisin omassa tahdissa. Solakka dildo sopii hyvin myös aloittelijoille, pidit sitten kevyestä kutittelusta tai syvästä penetraatiosta.

Jos leikit soolona, ladattava Sinful Triple Fun -rabbit on loistovalinta, sillä se stimuloi klitorista, vaginaa ja anusta samanaikaisesti.

Käsi pitelee mustaa kolmipäistä seksilelua

Anaaliseksi ilman penetraatiota

Anaaliseksi on jälleen kerran noussut kartalle yhtenä seksin nautinnollisimmista osa-alueista.

Anaalistimulaation avulla voit kokea jotain täysin uutta ja ennen kokematonta. Kun keksit, mikä tekniikoista sopii sinulle, voit päästä nauttimaan isommista ja intensiivisemmistä orgasmeista.

Missään ei myöskään ole määrätty, että penetraatio olisi pakollinen osa anaaliseksiä.

Nautinnollisia hetkiä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful