Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • Huomiota herättämätön paketti
 • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Anustappeja ja liukuvoidetta kimaltelevaa taustaa vastenAnustappeja ja liukuvoidetta kimaltelevaa taustaa vasten
Oppaat
Author
Päivitetty viimeksi:25/04/2022

Näin pääsette hyvin alkuun anaaliseksissä

Sisällysluettelo

Anaaliseksi on uskomattoman suosittua, ja sen saralta tuleekin meille valtavasti kyselyjä. Anaaliseksi voi tarjota kiihottavia, nautinnollisia ja intensiivisiä kokemuksia sukupuolesta riippumatta.

Naisille anaaliseksi voi olla todella ainutlaatuinen, upea kokemus. Anaalipenetraatio stimuloi samanaikaisesti naisen monia tuntoherkkiä hermopäätteitä anuksen ja G-pisteen alueella. Tämä johtuu siitä, että emättimen seinämä on ohut, joten penis voi hyvin osua G-pistettä vasten anaaliseksin aikana.

Miehille puolestaan anaaliseksi tarjoaa yhtälailla nautinnollisia, ihania kokemuksia. Anaalistimulaatio nimittäin mahdollistaa syvät eturauhasorgasmit, jotka voivat olla todella intensiivisiä, ja jos sattuu olemaan onnekas, voi niitä saada useita peräjälkeen.

Anaaliseksi voi tarjota pariskunnille monia fantastisisia nautintoja yhdessä. Se avaa aivan uuden ulottuvuuden seksielämäänne ja lisää intiimiyttä parisuhteessa.

Anustappeja ja muita anaalituotteita kimaltelevaa taustaa vasten

6 vinkkiä fantastiseen anaaliseksiin

Kokosimme kuusi parasta vinkkiä, joiden avulla pääset hyvin alkuun anaaliseksissä.

1. Huolehdi hyvästä hygieniasta

Hyvä hygienia on erityisen tärkeää anaalistimulaatiota kokeillessa, ja sen ollessa kunnossa on paljon helpompi rentoutua. Anuksen puhdistaminen anaalisuihkun avulla on helppoa ja se säästää teidät epämiellyttäviltä yllätyksiltä anaaliseksin aikana.

Täytä anaalisuihku vartalonlämpöisellä vedellä ja sivele vähän liukuvoidetta suihkupään kärkeen, jolloin se on helpompi asettaa sisään.

Purista pumppuosaa siten, että vesi suihkuaa varovasti anukseen ja asetu sitten WC-istuimelle, jolloin vesi valuu takaisin ulos. Toista operaatio muutaman kerran, kunnes ulostulovesi on kirkasta.

Kolme erilaista anaalisuihkua

2. Rentouta koko vartalo

Nautinnollisessa anaaliseksissä rentoutuminen on avainasemassa. Puhukaa tilanteesta etukäteen, jotta molemmille on selvää miten toimitaan.

Lisäapuna voi myös käyttää rentouttavaa suihketta. Sitä suihkutetaan anuksen alueelle 5-10 minuuttia ennen kuin harrastatte seksiä, jotta anuksen lihakset ehtivät rentoutua.

Anaaliseksileluja ja liukuvoiteita kimaltelevaa taustaa vasten

3. Etene hitaasti

On äärimmäisen tärkeää, että etenette omaan tahtiinne. Anuksen lihasten on oltava rentoja, jotta anaalistimulaatio tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta epämukavuutta. Vain te itse voitte tietää oman vartalonne reaktiot, joten kuunnelkaa sitä tarkasti ja edetkää vasta sitten kun voitte varmasti nauttia.

Edetkää mieluummin liian hitaasti kuin liian nopeasti.

Anustappeja, liukuvoide ja seksilelun puhdistussuihke kimaltelevaa taustaa vasten

4. Käytä liukuvoidetta

Anaaliseksin aikana liukuvoide on aivan ehdoton apuväline, sillä anus ei liukastu luonnostaan.

Esimerkiksi Sinful Anal -liukuvoide on sopiva valinta anaaliseksiin, sillä sen avulla saatte parhaat mahdolliset lähtökohdat nauttiaksenne toisistanne.

Sinful Anal on vesipohjainen anaaliliukuvoide ja sitä voi käyttää yhdessä kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa.

Anaaliliukuvoidetta puristetaan tuubista käteen

5. Käytä seksileluja

Anaaliseksilelujen käyttö voi olla erinomainen idea riippumatta siitä kokeiletteko anaaliseksiä ensimmäistä kertaa vai oletteko jo kokeneita konkareita.

Aloittelijan anaalilelut (kuten esimerkiksi Sinful BumBum Anustappisetti) tarjoavat mahdollisuuden totutella anaalistimulaation aiheuttamiin tuntemuksiin ennen kuin lähdette kokeilemaan esim. anaalipenetraatiota. Niiden avulla pääsee helpommin alkuun, koska vartalo voi totutella asteittain voimakkaampaan ja täyttävämpään stimulaatioon. 

Roikkuva säilytyspussi, jossa on anaalileluja

Monille totuttelu on tarpeen, ja siksi anaalistimulaatiota kannattaa monesti kokeilla useita kertoja ennen kuin jatkatte varsinaiseen anaalipenetraatioon asti. Se on täysin luonnollista, joten keskittykää nauttimaan leikeistä sillä tasolla millä olette, älkääkä turhaan stressatko, vaikka pitemmälle jatkaminen ei tuntuisikaan heti oikealta ratkaisulta.

Anaaliseksilelut, kuten anustapit, ovat hyvä valinta, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta anaaliseksistä ja kaipaat vaihtelua simulaatioon.

Liukuvoidetta lasisen anustapin pinnalla

6. Puhdista seksilelut käytön jälkeen

Hyvän hygienian takaamiseksi anaaliseksilelut tulee aina puhdistaa huolellisesti käytön jälkeen. Siten voitte myös varmistaa, että anaaliseksilelunne ovat taas käyttövalmiina seuraavaa kertaa varten.

Suosittelemme käyttämään antibakteerista seksilelun puhdistussuihketta (kuten Sinful Clean) anaaliseksilelujenne puhdistamiseen, sillä se puhdistaa ne tehokkaasti pitäen samalla huolta lelujen materiaaleista.

Anustappi ja seksilelun puhdistussuihke

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Huomiota herättämätön paketti
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful