Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Erilaisia anustappeja sängylläErilaisia anustappeja sängyllä
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:29/06/2022

Parasta anaalileikeissä

Anaalileikki voi olla portti mitä intensiivisimpiin seksikokemuksiin. 

Jos haluat kokea, miltä se tuntuu, me opastamme mielellämme! 

Listasimme alle 3 todella hyvää syytä, miksi peppuleikkien kokeilu kannattaa.

Erilaisia anustappeja sängyllä

1. Orgasmiseikkailu

Ensinnäkin, voit kokea todella päätähuimaavia orgasmeja. Monet kuvailevat, että anaalileikkien aikana saavutettu orgasmi on aivan omanlainen, eivätkä he ole kokeneet vastaavaa muilla tavoin. 

Anuksen alue onkin täynnä todella tuntoherkkiä hermopäätteitä. Siksi juuri tämän alueen koskettelu, hyväily ja suukottaminen tuntuu monien mielestä erityisen hyvältä. 

Kun lähdet tavoittelemaan uudenlaisia upeita orgasmeja, on tärkeää, että hemmottelet aluetta ulkopuolelta, ennen kuin lähdet asettamaan mitään sisällesi. Tiedät itse parhaiten, milloin olet valmis etenemään seuraavaan vaiheeseen. 

Aloita varovasti sormenpäällä tai anaalilelulla ja liu'uta se hitaasti sisään. Näin voit pistää merkille ja tunnustella omaan tahtiin, kuinka kiihottavalta ja täyteläiseltä sisäinen stimulaatio tuntuu. 

Varaa kunnolla aikaa sekä lämmittelyyn että pidemmälle etenemiseen. Anaalileikkeihin kätkeytyy toinenkin valtti - palaamme siihen hieman myöhemmin.

Kolme anustappia matolla

2. Löydä itsestäsi uusia puolia

Toinen hyvä syy anaaliseksin kokeilemiseen on se, että saatat löytää aivan uusia puolia itsestäsi. 

Makusi voi muuttua elämän aikana ja aivan samalla tavoin myös seksuaalinen halusi voi ottaa uusia muotoja. Vaikka olisit aiemmin ollut sitä mieltä, ettei anaaliseksi ole sinua varten, voit kuitenkin aina kokeilla (uudelleen).

Aivan kuin uuteen makuun totuttautuessa, annoskoolla on väliä. Jos et ole koskaan ennen maistanut korianteria, älä lappaa sitä kilokaupalla ostoskoorisi ensimmäisellä kerralla. 

Maista sitä aluksi hieman vaikka leivän päällä, kunnes mielesi tekee lisätä sitä hieman salaattiin ja jossain vaiheessa huomaat sen olevan vakiomauste resepteissäsi. 

Klassinen aloittelijan virhe on ottaa heti käyttöön liian kookkaita seksileluja. Siksi valitsimme tähän muutaman aloittelijalle sopivan tuotteen, jotka auttavat saamaan hyviä kokemuksia. 

Sinful Sailor Triple -anustappisetin avulla voit tutustua asteittain anuksen stimulaatioon. Setti sisältää kolme eri kokoista tappia, joten voit helposti ottaa selvää, kuinka täyttävästä tuntumasta pidät. 

Tiedätkö jo, että tykkäät tuhdista tuntumasta ja haluat kaupan päälle jopa värinöitä? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua tarkemmin Satisfyer Backdoor Lover -anaalivibraattoriin. Saat nauttia aloittelijaystävällisestä muotoilusta ja 12 erilaisesta, upeasti hemmottelevasta värinäasetuksesta.

Punainen ja kolme mustaa anustappia pöydällä

Jos sinulla on eturauhanen, Sinful Penisrengas Eturauhasstimulaattorilla on oiva valinta. Penisrengas pysyy napakan tiukasti peniksen tyvessä, samalla kun ergonominen tappi hyväilee eturauhastasi sisältä päin. 

Jos haluat intensiivisen kokemuksen, Rocks Off Petite Sensations Bubbles -anustappi kutkuttelee takuulla hermopäätteitäsi. Sen kolme kuulaa täyttävät sinut asteittain, ja kun käynnistät värinät, viimeisetkin ennakkoluulosi anaalileikkejä kohtaan karisevat pois.

Voit laajentaa ostoslistaa itse sitä mukaa kun ruokahalusi kasvaa.

Anaalileluja ja kukkia pöydällä

3. Räjähtävä kokemus

Koska alue on niin tuntoherkkä, se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia todella intensiiviseen nautintoon. 

Lähdit tutkimusmatkalle sitten yksin tai kumppanin kanssa, luvassa voi olla uskomattoman ihania kokemuksia.

Kolme erilaista anustappia pöydällä

Kuten aiemmin mainittu, yksi anaalistimulaation upeimmista puolista on juurikin se, että se vahvistaa orgasmeja. 

Stimuloit sitten klitorista tai emätintä, orgasmisi voi tuntua paljon voimakkaammalta, kun peppuasi hyväillään samanaikaisesti. 

Jos keskityt peniksen hemmotteluun, anna samalla myös eturauhaselle huomiota. 

Kannattaakin luoda anaalileikeille mahdollisuuksia - ehkä siitä tulee uusi suosikkijuttusi. 

Viimeiseksi haluaisimme antaa sinulle vielä pienen, mutta tärkeä vinkin.

Paljon anaalileluja pöydällä

Orgasmi ja salainen ase

Kun haluat mahdollisimman hyvän ja orgasmintäyteisen kokemuksen liukuvoide on ehdoton salainen aseesi. Tämä alue ei nimittäin kostu luonnostaan. 

Saat parasta tuntumaa kun käytät anaaliliukkaria - ja mieluiten liikaa kuin liian vähän.

Nautinnollisia hetkiä!

Pakkaus Kaerlig-liukuvoidetta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful