TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Satisfyer Pro 2 Next Generation vaaleaa taustaa vastenSatisfyer Pro 2 Next Generation vaaleaa taustaa vasten
Arvostelut
Author
Päivitetty viimeksi:16/08/2021

Arvostelu: Satisfyer Pro 2 Next Generation

Sisällysluettelo

Jos et ole vielä kuullut maailmankuulusta Satisfyer Pro 2 Next Generation -paineaaltokiihottimesta, nyt on korkea aika tutustua tähän pikku ihmeidentekijään. Toisin kuin klassiset värisevät seksilelut, se tarjoaa aivan omanlaistaan stimulaatiota, joka on saanut naiset ympäri maailmaa hullaantumaan.

Satisfyer Pro 2 ei nimittäin ole vibraattori, vaan paineaaltokiihotin. Se hyödyntää seksileluteollisuuden mullistanutta uutta teknologiaa, joka stimuloi klitorista sykkivillä ja imevillä paineaalloilla, saaden aikaan unohtumattomia klitorisorgasmeja. Se hemmottelee nautintohelmesi lukemattomia tuntoherkkiä hermopäätteitä syvältä, mutta ei "ylistimuloi" tai ärsytä alueen ihoa edes kovassa käytössä.

Heräsikö mielenkiintosi? Katsomme tässä blogipostauksessa hieman tarkemmin, miksi tämä maaginen pikku väline on saavuttanut niin huimasti suosiota ja ansainnut paikkansa rakastetuimpien seksilelujen joukossa. Ehkä sinäkin innostut kokeilemaan sitä!

Hyvät puolet

 • Huokea hinta
 • Roiskeenkestävä
 • Ladattava
 • Tarjoaa intensiivisiä orgasmeja
 • Helppo puhdistaa
 • 11 intensiteettiä
 • Edellistä mallia tehokkaampi ja hiljaisempi moottori

Huonot puolet

 • Oikean asennon löytäminen voi viedä aikaa
 • Tuote on isokokoisempi kuin voisi olettaa
 • Tähän jää koukkuun!

Miksi Satisfyer Pro 2 on niin suosittu?

Yksi yksinkertaisimmista syistä Satisfyer Pro 2:n suosioon on sen yksinkertaisuus; se on helposti lähestyttävä ja sopii lähes kaikille klitoriksellisille kokemustasosta huolimatta. Eli olit sitten seksilelukonkari tai utelias aloittelija, tämä lelu voi tarjota tajunnanräjäyttäviä itsetyydytyskokemuksia.

Satisfyer Pro 2 kädessä

Monet naiset ovat jopa julistaneet tämän olevan heidän absoluuttinen suosikkiseksilelunsa. Myös omat asiakkaamme ovat selkeästi rakastuneet tuotteeseen, mikä näkyy sen saamista lukuisista positiivisista arvosteluista, joiden keskiarvo on säihkyvät 4,7 / 5 tähteä.

Arvostelu: Wau  

Tilasin tuotteen monien kuukauksien mietinnän jälkeen, ja en voi muuta sanoa kun 10/10!! Elämäni ensimmäinen orgasmi ja vielä monta putkeen! Jokaisella naisella pitäisi olla tämmöinen

Suunnittelijat Satisfyer Pro 2:n taustalla lupaavatkin tuotteellaan orgasmitakuun - jonka lukuisat tyytyväiset käyttäjät ovat osaltaan vahvistaneet todeksi. Aiheesta on jopa tehty ruotsalainen dokumentti, joka on monille suomalaisillekin tuttu televisiosta nimellä "Orgasmitakuu".

Paineaaltokiihotin voi nimittäin tuoda avun naisille, joilla on vaikeuksia saavuttaa orgasmia - ja jopa heille, jotka eivät ole koskaan aiemmin kokeneet sitä ensimmäistäkään. Eli kyseessä on jotain paljon mullistavampaa, kuin vain yksinkertainen seksilelu - se voi muuttaa naisen koko seksielämän ja suhtautumisen nautintoon.

Kaikki vartalot ovat toki erilaisia, ja vaikka sinulla ei olisikaan vaikeuksia saavuttaa orgasmia, Satisfyer Pro 2 Next Generation tarjoaa aivan omanlaista, kokeilun arvoista stimulaatiota, joka tuo uusia nautinnollisia ulottuvuuksia hemmotteluhetkiisi. Se tuntuu monien mielestä hieman kuin hyvältä suuseksiltä ja johtaa ihaniin, taivaallisiin orgasmeihin.

Miten paineaaltokiihotin eroaa vibraattorista?

Ennen kuin ryntäät ostoksille, on hyvä tietää, miten paineaaltokiihotin eroaa klitorisvibraattorista. Satisfyer Pro 2 on kokeilun arvoinen, vaikka olisitkin täysin tyytyväinen uskolliseen vibraattoriisi, mutta on silti hyvä tietää, mitä on luvassa.

Aloitetaan ensin samankaltaisuuksista: Molemmat tuotteet on valmistettu klitoriksen stimuloimista varten ja voivat tarjota upeita klitorisorgasmeja. Mutta matka huipulle tuntuu erilaiselta.

Vibraattori on suorassa kosketuksessa klitorikseen ja sen värinä stimuloi alueen hermopäätteitä. Paineaaltokiihotin, kuten Satisfyer Pro 2, puolestaan stimuloi nautintopistettäsi paine- tai ääniaalloilla, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa ihoon. Näin nautintopisteesi ei rasitu tai turru käytön sivuvaikutuksena samalla tavalla kuin vibraattorin kanssa voi toisinaan käydä.

Kumman valitsisin?

Jos olet kokeillut vibraattoria, olet ehkä huomannut, että klitoriksen alue on orgasmin jälkeen joskus turhankin kosketusherkkä. Uusien orgasmien tavoittelu voi tuntua tuolloin lähes mahdottomalta. Joskus voi myös käydä niin, että voimakas ylistimulointi vähentää tuntoherkkyyttä pitkällä aikavälillä, jolloin orgasmin saaminen vain käsillä tai vibraattorin miedommilla asetuksilla voi käydä hankalaksi. Tuolloin on hyvä pitää hieman taukoa nautintovälineestäsi, jotta klitoris ehtii toipua.

Kun käytät paineaaltokiihotinta, se ei ylistimuloi klitorista samalla tavalla. Eikä se suinkaan tarkoita, ettetkö saisi Satisfyer Pro 2:n avulla aivan yhtä voimakkaita orgasmeja - päinvastoin. Mutta herkän intiimialueen iho ei ärsyynny sen sykkivistä pulsseista ja voit hyvinkin kokeilla, miltä tuntuu saada orgasmeja toisensa jälkeen.

On toki yksilöllistä, mistä kukakin pitää, ja toisille Satisfyer Pro 2 voi tuntua liialti klitorikseen kohdistetulta verrattuna esimerkiksi laajempaa aluetta stimuloivaan Magic Wandiin. Ja toiset vain yksinkertaisesti pitävät enemmän vibraattorin värinöistä. Suurin osa meistä varmasti nauttii eniten vaihtelusta - eli toisinaan mieli voi tehdä imuttavia, sykkiviä paineaaltoja ja toisinaan taas kiihottavasti kehrääviä värinöitä.

Kuinka Satisfyer sai alkunsa?

Satisfyer Pro 2 Next Generation saattaa olla tunnetuin laatuaan, mutta se ei kuitenkaan ole ensimmäinen laatuaan.

Maailman ensimmäinen paineaaltokiihotin on toisen erittäin tunnetun seksileluvalmistajan, Womanizerin, kehittämä. Tuotemerkin ainutlaatuinen ja patentoitu "PleasureAir"-teknologia löi maailman ällikällä ja saavutti todella nopeasti suosiota, kun Womanizer toi ensimmäisen W100-paineaaltokiihottimensa markkinoille vuonna 2015. Se sai myös muut seksilelutuottajat kehittelemään vipinällä omia versioitaan mullistavasta innovaatiosta.

Satisfyerin ja Womanizerin paineaaltokiihottimia

Tämä paineaaltobuumi toimi lähtölaukauksena myös Satisfyer-tuotemerkille. Brändi halusi valmistaa tuotteen, joka käyttää samaa tekniikkaa ja tarjoaa yhtä paljon nautintoa mutta on hinnaltaan saavutettavampi. Näin sai syntynsä Satisfyer Pro 2, joka on selkeästi Womanizerin luksustuotteita halvempi.

Koska Satisfyer Pro 2 Next Generation on hintaluokaltaan kaikkien ulottuvilla, kenenkään ei tarvitse jäädä paitsi mullistavan teknologian tuomasta intensiivisestä ja ihanasta nautinnosta. Koska se ei ole kallis investointi, se on myös mainio ensimmäinen paineaaltokiihotin uteliaalle kokeilijalle, joka ei ole vielä vakuuttunut, onko tämäntyyppinen seksilelu juuri heitä varten.

Jos haluat vertailla näiden kahden brändin tuotteita ja niiden eroja tarkemmin, lue blogipostauksemme Womanizer vs Satisfyer.

Näin Satisfyer Pro 2 toimii

Myös Satisfyer Pro 2:n erinomaiset tekniset ominaisuudet selittävät sen suurta suosiota.

Ihanasti imuttavan paineaaltoteknologian ja huokean hinnan lisäksi se on ilahduttavan helppokäyttöinen ja muotoilultaan helposti lähestyttävä. Se ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla, joten vältyt myös turhalta paristojen vaihtamiselta ja voit pitää nautintovälineesi aina valmiina seuraavia nautinnollisia hetkiä varten.

Satisfyer Pro 2 Next Generation lähikuvassa

Koska Satisfyer Pro 2 on roiskeenkestävä, sen puhdistaminen sujuu käden käänteessä. Eikä se säikähdä hieman kosteampiakaan leikkejä, joten sen voi ottaa mukaan suihkuun.

Sen suutin on irrotettava, mikä helpottaa hyvästä hygieniasta huolehtimista entisestään. Voit myös vaihtaa suuttimen eri kokoiseen, jotta saisit täydellisesti anatomiaasi ja haluihisi mukautuvaa stimulaatiota. Yleissääntönä on, että isompi suutin tarjoaa laaja-alaisempaa ja lempeämpää stimulaatiota ja pienempi kohdistaa paineaallot täsmällisemmin klitorikseen ja tuntuu intensiivisemmältä.

Satisfyer Pro 2 käytössä

Lopuksi kerromme vielä tarkemmin, miten Satisfyer Pro 2 toimii käytössä. Se on onneksi melko yksinkertaista.

Kyseinen paineaaltokiihotin on muotoilultaan kuin kätevä käsikahva, jota on helppo pitää otteessa ja ohjata oikealle kohdalle nautinnollisten leikkien aikana. Sivele suuttimen reunoille hieman vesipohjaista liukuvoidetta ja aseta se klitoriksen ympärille. Jos oikean kohdan löytäminen tuntuu vaikealta, levitä häpyhuulia hieman ja käytä sormia apuna. Huomaat kyllä käynnistettyäsi laitteen, milloin se osuu kohdilleen.

Satisfyer Pro 2 kätkee sisälleen kokonaiset 11 pulssi-intensiteettiä, joita säädät helposti plus ja miinuspainikkeista. Painikkeet on sijoitettu niin, että sormet ylettävät niihin vaivatta ja intensiteettiä on helppo säätää mielesi mukaan käytön aikana.

Lopputulos

Ei ole epäilystäkään, etteikö Satisfyer Pro 2 Next Generation olisi kokeilun arvoinen. Se ei vaadi aiempaa kokemusta seksilelujen käytöstä, mutta tarjoaa tajunnanräjäyttävää stimulaatiota myös kokeneille nautiskelijoille. Ja on aivan mahtavaa, että se voi tarjota avun orgasmivaikeuksista kärsiville naisille. Ei siis mikään ihme, että se on yksi myydyimmistä seksileluista, eikä suosiolle näy loppua. Jos et omista paineaaltokiihotinta, fantastinen Satisfyer Pro 2 on varma valinta.

Satisfyer Pro 2 saa meiltä 4,5 tähteä, koska sen fantastinen teknologia yhdistettynä huokeaan hintaan tarjoaa kaikille naisille mahdollisuuden kokea hurmaavaa nautintoa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful