Paineaalto­kiihottimet

Nyt voit viedä klitorisorgasmisi aivan uusiin ulottuvuuksiin valikoimastamme löytyvien jännittävien paineaaltokiihottimien avulla. Kaikkia tämän sivun tuotteita yhdistää se, että ne tekevät muutakin kuin vain värisevät perinteisten klitorisvibraattorien tapaan. Innovatiivisen paine- tai ääniaaltoihin pohjautuvan teknologian avulla nämä klitoriskiihottimet stimuloivat klitorista epäsuorasti, mikä tuntuu huikean nautinnolliselta ilman että herkät alueesi ylistimuloituvat, niin kuin joskus käy tavallisten vibraattorien kanssa.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Halkaisija
Pituus
Ominaisuudet
Kauko-ohjattava (4)
Ladattava (81)
Lämpötoiminto (2)
Matkalukko (10)
Paristokäyttöinen (7)
Säädettävä (1)
Sovelluksella ohjattava (7)
Splashproof (16)
Suction Cup (1)
Vacuum Function (5)
Vesitiivis (68)
Vibrating (82)
Materiaali
ABS-muovi (12)
Ocean-bound PP plastic (1)
PVC (1)
Silikoni (77)
TPE (1)
Tuotemerkki
Amaysin (1)
baseks (1)
CalExotics (2)
Doc Johnson (5)
Fantasy For Her (2)
Innovation (1)
Irresistible (1)
Lelo (8)
LELO (9)
Lovense (1)
Master Series (1)
ohhcean (1)
Puissante (1)
Rocks Off (4)
Romp (2)
Satisfyer (24)
Sinful (7)
Svakom (2)
Tracy's Dog (12)
VIVE (1)
We-Vibe (1)
Womanizer (10)
You2Toys (2)
Näytä kaikki 94 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 94 tuotteesta
Näytä lisää

Paineaaltokiihotin tarjoaa orgasmeja toisensa jälkeen

Mikä ihmeen paineaaltokiihotin?

Markkinoilta löytyy monenlaisia naisen klitoriksen kiihottamiseen suunniteltuja leluja, mutta yksi suosituimmista tuli markkinoille ensimmäistä kertaa vasta vuonna 2014. Kyseessä on Womanizer, joka kiihottaa klitorista paineaaltojen avulla koskettamatta sitä suoraan, mikä osoittautui keksintönä aivan mullistavaksi. Käytännössä kaikki muut klitorisseksilelut tätä ennen keskittyivät stimuloimaan naista värinän tai tekstuurin avulla ja suurin ero niiden välillä oli värinän taajuus tai lelun materiaali ja sen stimuloivan alueen koko.

Sen sijaan Womanizeria varten kehitettiin aivan uusi teknologia, eli patentoitu Pleasure Air Technology, joka osoittautui huippusuosituksi naisten keskuudessa ympäri maailman. Sykkivät paineaallot stimuloivat klitorista sen ympärille asetettavan suuttimen kautta. Stimulaation intensiteettiä voi säätää ja useimmat naiset voivat saada klitoriskiihottimen avulla orgasmin todella helposti - monesti vielä useita peräjälkeen. Erona perinteisiin vibraattoreihin on myös se, että paineaaltokiihotin ei turruta ihoa, vaan sitä voi käyttää käytännössä niin pitkään kuin haluaa, jolloin orgasmit vain seuraavat toisiaan.

Vinkkejä klitoriskiihottimien käyttöön

Paineaaltokiihotin, kuten esim. Satisfyer Curvy 2+ tai robotiikkaa hyödyntävä Lora DiCarlo Osé 2, saa aikaan erittäin kohdistettua stimulaatiota, joten jos nautit esim. bullet-vibraattorin käytöstä, on hyvin mahdollista, että kiihotin on myös hyvä valinta sinulle.

Ihan ensimmäiseksi kannattaa ottaa leikkiin mukaan hyvä vesipohjainen liukuvoide, jota voit sivellä painekiihottimen suuttimelle ja klitoriksen päälle. Sen jälkeen voit käynnistää kiihottimesi, viedä sen klitorikselle ja lähteä etsimään juuri oikeaa kohtaa kevyillä, pyörivillä liikkeillä. Stimulaattoria ei tarvitse painaa ihoon mitenkään erityisen voimakkaasti, vaan tärkeintä on löytää sinulle parhaiten sopiva kohta, jossa stimulaatio tuntuu kiihottavalta.

Aloita aina matalimmalla tehotasolla ja nosta sitä pikkuhiljaa, kunnes löydät juuri sinulle parhaiten sopivan intensiteetin. Klitoriskiihotinta voi pitää paikallaan klitoriksen päällä tai sitä voi liikutella kevyesti, jos se tuntuu sinusta paremmalta. Käytön jälkeen suuttimen voi irrottaa puhdistusta varten (tai jos käytössä on vesitiivis malli, voit vain pestä koko laitteen) ja huuhdella lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella.

Osta uusi painekiihottimesi Sinful.fi:stä

Vuoden 2014 jälkeen markkinoille on tullut muitakin tuotemerkkejä, jotka keskittyvät samantyyppiseen klitorisstimulaatioon. Niistä tunnetuin lienee Satisfyer, joka on keskittynyt valmistamaan nimenomaan edullisempia klitoriskiihottimia. Satisfyer toi markkinoille myös ensimmäisen kokonaan vesitiiviin paineaaltokiihottimen, joskin Womanizerin uudemmista malleista tämä sama ominaisuus löytyy myös.

LELO puolestaan on valmistanut oman versionsa klitoriskiihottimesta, jossa stimulaatio tapahtuu ilmavirran sijaan ääniaalloilla. Meiltä löydät luonnollisesti laajan valikoiman erilaisia kiihottimia monessa eri hintaluokassa, ja lisäksi tarjolla on myös mm. rabbit-vibraattoreita ja G-pistevibraattoreita, joissa myös käytetään hyväksi ilmavirtastimulaatiota.Tarjolla on sekä paristo- että akkukäyttöisiä vaihtoehtoja. Kiihottimissa on tarjolla on myös monenlaisia hiljaisia vibraattoreita.

Jos sinulla on vaikeuksia valita juuri sinulle parhaiten sopivaa kiihotinta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina auttamaan. Ja muista myös, että seksilelukauppamme tarjoaa 24 kk:n takuun kaikille meiltä ostetuille tuotteille. Ei muuta kuin nauttimaan!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi